O
ofof23
Ziyaretçi
yaa kızlar ((
ya şimdi bnm kafama takılan bir konu vardı.iş konusunda bu adama muhtacım.zaten msnim den silip atmıyorsam bu yüzden.onunla stajda tanıştım ve büyük ihtimal o şirkete giricem.daha doğrusu o şirkete girmek bnm için daha avantajlı çünkü bu yakada. sigorta şirketlerinde iyi 2-3 şirket levent ve maslaktadır.geri kalan diğer iyi şirketlerde hep anadolu yakasında.bnm şuan başka torpillerimde var ama bunlar hep o analdolu yakasından(okul orda olduğu için hocalarım o şirketlerden hep)
akşam lacivertle(buradan bi üye) akşam msnde bu konuyu konuştuk.işe girene kadar tmm konuşma ama hayatınanda silip atma.işe gireceğin zaman adını cvde yazdım de kapa telefonu.işe girdikten sonrada görüşmeyi kesersin.ya tmm işe girdik ama ben her sabah bu adamla karşılaşçam serviste.heleki birde aynı yere düşme ihtimalimde var.o müdür ben onun altında .... elemanı.komedi gibi ya!!!
bugünde sınıfta arkdşlarla konuştuk.şirketler iyi elemanları bırakıp kötüleri çıkartıyormuş.dil tazminatları kalmış.işe girmek çok zor.torpil buldumu bırakmamak lazım diyorlardı.ya ben şimdi ne b.k yicem!!! senağlama bu adam gerçekten etkili bir torpil ama adama yaklaşamıyorum bile.ya hayır arkdş olarak normal bi insandı.ama ben şuan ona göre ona kesik, cepte hazır ve bir an önce tavlanması gereken bir avım.adam beni cinsellikle yan yana koymaktan vazgeçse,gene eskisi gibi normale dönse az çok konuşulurda ama buda mümkün değil!dün adamın face bookuna baktım.sabah 6.30da cinsellik dersleri diye video eklemiş.sağırlara cinsellik deri verilirken kadının birisi arkada tuhaf(!) hareketler yapıyormuş.gelde korkma bu adamdan yaa!!
ama şimdi ok yaydanda çıktı bi kere! ne düşüncesi değişir ne bana torpil olur.olmazsa bana iş yok.olursa bu sapık karşılığını ister.
ya ben napıcammmmmmmm senağlama
aman bırak ya ondan gelcek iyilik allahtan gelir merak etme o şirketten ekmek yemen nasipseolur canım.bırak yaa muhtaç değilsin ona da onun bulduğu işe de.
bak benimde eşim bu atılgan bey gibiydi biz çıkarken ama ben akıllı davranıp ne oyunlarına ne de kelime oyunlarına gelmedim. daha sonra bana çok iyi edepli davrnamya başladı çok güzel gitmeye başladfı herşey ve biz evlendik. gerçekten beni sevdiğine inandım. şimdi neredeyim biliyor musun....babamın evinde 1 senlik evlilik bitti boşanmaktayız şimdi. hoş evlendikten sonra başka problemler çıktı ama bunlar adam olmuyor yani......