Kız 2. sınıfmış, senin dediğin dönemi geçen sene atlatmış yani, ilk defa burs alınacağı zaman Ocak'ta yatıyor, daha sonra normal aylarda yatıyor.ailesi destek vermiyor madem kyk bursu ocakta yatıyor o zaman kadar nerde buluyor parayı yurdunu ödüyor ?
ben 2.sınıflara da ocakta yatıyor diye biliyorum her neyse ben olsam vermem konu sahibi , gitsin part time iş bulsun çalışsın alsın bilgisayar önemli içinde ödevler falan oluyor bir çökse gitti emekler.Kız 2. sınıfmış, senin dediğin dönemi geçen sene atlatmış yani, ilk defa burs alınacağı zaman Ocak'ta yatıyor, daha sonra normal aylarda yatıyor.
Aslında sandığınızdan daha hassas bu aletler, mesela içlerindeki hard diskler, bazılarının hard diskleri ufak bir sarsıntıda bozulabiliyor, al sana masraf. Tek sorun virüs bulaşması değil ki, bi format atarsın geçer. Bence bilgisayar konusunda titiz olmak gayet normal. Size okul vermiş, bu insan da para verip almış. Para verilip alınan şeyler daha kıymetli olur insanın gözünde.Bilgisayar öyle kolay bozulur bir şey değil ki düzgün kullanıldığı sürece. Benim bilgisayarımı da okul verdi girdiğim yıl bu sene üçüncü yılı olacak öyle gözüm gibi falan da bakmadım açıkçası. Ama tek sorun çıkarmadı şimdiye kadar. Düzgün bi virüs programı yükleyin yeterli. He vakit sorunu olur derseniz siz bilirsiniz tabii ama bozulur diye vermemek biraz fazla titiz bi davranış gibi geldi bana.
Aslında sandığınızdan daha hassas bu aletler, mesela içlerindeki hard diskler, bazılarının hard diskleri ufak bir sarsıntıda bozulabiliyor, al sana masraf. Tek sorun virüs bulaşması değil ki, bi format atarsın geçer. Bence bilgisayar konusunda titiz olmak gayet normal. Size okul vermiş, bu insan da para verip almış. Para verilip alınan şeyler daha kıymetli olur insanın gözünde.