Biletimi aldım. Buraya kadarmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orada da baska bir sehirde disarda kalmis bir kardes soz konusu aslinda, keske sizde yanlarinda oturup gorumcenize "abisini istediginde eline avcuna aliyor" tatmini yasatmasaydiniz.

Görümce tamda bunu amaçlayan hatta bu minvalde çok sert bir msjı konu sahibine rahatlıkla atmış bir insan

Gizli değil açık bir savaş içerisinde konu sahibiyle
Eşinin konu sahibini bu kadar yok sayması, önceki yaşananların üstüne birde
Nasıl olsa sineye çeker diye düşünüyor galiba

Çok üzgün ve kırgınım kızlar. Daha önce de evliliğimle ilgili konular açmıştım. Tam her şey halloldu, bütün sorunlarımızı çözdük derken her şey başa sardı. Ben de artık kendi şehrime dönmek için biletimi aldım. Yazarken ağlayamıyorum bile.

Bizim en baştan beri tek bir sorunumuz vardı. Eşimin kendisini herkesin babası sanması. Geçen ay oturduk, çok uzun süre konuştuk, bir anlaşmaya vardık. "Senin ailen benim" dedim, anlar gibi oldu. Yalan yok, çabaladı, iyi de gitti bir ay. Ama yine başa döndük.

Geçen hafta eşim amcasının evini temizlemeye gitti ve 2 gün harcadı. Ev dediğime bakmayın, çöp ev arkadaşlar. Ocağın üstünde geçen seneden kalma bulaşıklar, duşta dağlarca kıyafet yığını, yatağın üzeri her tür eşyayla dolu. Neden sen temizliyorsun diyorum? Amcanın eli ayağı tutan 3 kardeşi, 5 tane yeğeni var diyorum. Ben yapmazsam kimse yapmaz diyor. Herkes para toplasın birini tutalım diyorum. Onu akıl edecek kapasiteleri yok diyor. Bunu misyon edindi, gitti, temizledi. Nolur kendini istismar ettirme bu kadar diyorum. Ben yardım etmeyi seviyorum diyor. Laf anlatamadım. O günden 1 gün sonra seyahat ettik.

Geldiğimiz yerde öteki amcasının yazlığı var. Daha önce de bu yazlık muhabbeti olduğu için katiyen başka bir yer kiralayalım dedim. Kiraladık. Amcasına biraz uzak. Birkaç gün başbaşa olacaktık. Peki ne oldu dersiniz? Görümcem amcasını ziyarete gelmiş, çünkü kuzeni yeni doğurdu. Ona hayırlı olsun demek için. Görümcemle aramda epeeeey bir mesafe var. Çünkü geçen sene bizi arabadan atmıştı. Ben o günden sonra onunla hiç konuşmamıştım. Anca bayramda seyranda denk geldik, o yüzüme güldü, ben sınırımı korudum.

Ta ki geçen gün amcasını ziyarete gelene kadar. Gece geri döneceğini düşünürken bir anda arabasıyla bizim kiraladığımız yere geldiğini gördüm. Eşime sordum, bu ne? Başbaşa olmayacak mıyız? Zaten 2 günümüz yok mu? "Sadece gece kalıp sabah gidecek, özür dilerim, hayır diyemedim" diyor. Orada bende kayış koptu. O günden beri konuşmuyoruz. Her şeyi saydım döktüm. Buradan artık bir dönüş olur mu, sanmam. Biletim birkaç gün sonraya. Gideceğim yer benim önceden yaşadığım bekar evim.

Sınır bilmeyen herkesten bıktım artık. Eyvallah kötü alışkanlığı yok, merhametli, aldatma şüphesi yok, yobaz değil, elinden her iş gelir, öfke kontrolü var. Ama ailesinin eteğinden kurtaramadım. İçim sıkışıyor. Fevri mi davranıyorum? Son bir defa konuşmaya değer mi?

Lütfen boşanın. Eşiniz sizi İNSAN yerine koymuyor. Görümcenize haddini bildirmemiş. Tatil günlerini sizinle baş başa geçirmek yerine milletin b.kunu temizliyor. Eşiniz olmasa ne olacaktı peki ? Böyle hayat geçmez. Bu adam ömür törpüsü. Benzer süreçlerden geçtim. Eski eşim annesinin dayısının torununun telefon faturasını öderdi ki 29 yaşında özel vakıf üniversitesinde öğrenciydi 3 kez sınıfta kalmış :) Evimiz hacı baba tekkesine dönmüştü. 3. ve 4. dereceden akrabalarını eski eşim bize sormadan günlerce yatıya çağırıyordu ve daha rahat yatsınlar diye yatak odamızdaki yatağı gelen misafirlere veriyordu. Eski kayınvalidem zaten klinik vaka'ydı.

İki seçeneğiniz var konu sahibi : Ya bu adamı olduğu gibi kabul edip evli ama yalnız takılacaksınız. Umursamayacaksınız. Bu arada çocuk olursa vay halinize. Evladınız hastayken sizi bir başınıza bırakıp akrabalarına gider. Diğer ihtimal hemen anlaşmalı boşanmak.

Eşiniz sizi sevmiyor. Bu gerçeği sindirin önce. Yastık değişir, kader de değişir. Yeniden evlendim. Mutluyum. Ne eşim ne de onun kök ailesinde böyle tuhaflıklar yok.

Siz evli değilsiniz. Arada bir adamın keyfi isterse sex yapıyor o kadar. Hafta sonunu karısına ayırmayan eşten hayır gelmez.

Yakın bir gelecekte amcaları ve diğer yakın akrabaları tamamen elden ayaktan düşecek. Eşiniz gerçekten beyinsiz.

Benim eski eşim inanılmaz pişman. Nikahımdan bir gün önce 4 kez beni aradı ağladı. Annesi ve akrabaları için ölüp bitiyordu hani neredeler ? Yüreğinizin acısını öylesine iyi anlıyorum ki. Siz mücadele etmişsiniz bitmemesi adına. Vicdanınız rahat olsun. Akşam karanlık çöktüğünde herkes kapasını kapatırdı ve ben yapayalnız kalırdım. Başlarım böyle evliliğe dedim. Eski eşim annesine ve onun 3. dereceden akrabalarına giderdi hep. Hastaneye götürürdü şaka gibi hepsinin altında kendi aracı var ama eski eş kişisinin aracıyla giderlerdi. İstanbul'dan Kayseri'ye götürür arabasıyla ama ben yapayalnız kalırdım günlerce aylarca. Defalarca zorladım oldurmak için. Aldım karşıma güzellikle konuştum 96874. kez..Bana hak veriyordu ama kendini düzeltmiyordu. Şimdilerde yapayalnız kaldı. Kayınvalidem bir bakım evine yerleştirilmiş. Görümcem zaten çocuk sahibi olamadığı için depresyonun dibine vurmuş. Kocası da Ukraynalı bir kadınla birlikte yaşıyor.

Eşiniz sizi ailesi olarak görmüyor. Eşiniz aile kavramını bilmiyor. Değişmesi gereken eşiniz değil sizsiniz. Madem öyle işte böyle öyle başa böyle tarak diyerek adamın totosuna tekmeyi basın. Hayatta en değerli şey vakittir. Gençliğinizi en güzel günlerinizi bu adama harcamayın.

Siz sabrettiğiniz ve alttan aldığınızda yıllarınız heba olduğunda kimse size madalya vermeyecek. Bakın ben sizi tanımam etmem. Sizin mutsuzluğunuzu istemem için hiçbir sebebim yok. Ben boşandım, siz de boşanın, herkes boşansın, dağılsın yuvalar, evlilik tu kaka demiyorum da demiyorum asla.

Evlenmek gibi boşanmak da hak'tır. Neden hayatı kendinize zehir ediyorsunuz ? Haftasonları eşimle sevişemeyeceksem, yürüyüş yapamayacaksam, baş başa yemek yiyemeyeceksem neden evlendim ki ?? Evlilik nedir ??

Şimdiki aklım olsa anlaşmalı boşanırdım. Yaşınız geçmeden yeniden aile kurarsınız merak etmeyin tüm erkekler böyle değil. Karartmayın içinizi. Hiçbir erkek vazgeçilmez değildir. Seven erkek, siz defalarca konuştuğunuz halde böyle davranmazdı. Huylu huyundan vazgeçmez forumdaşım. Öpüyorum seni.

Eski konularınızı hatırlıyorum
Eşiniz hadi kardeşini emanet olarak görüyordu buna sığınmıştı
Siz nesiniz onun için ?

Konunun başı amca olduğu için ve eski konularınız bilinnmediği için herkes oraya odaklanmış ancak eşiniz iyi niyetli birisi falan değil
Öyle olsa size bu kadar şey yaşatmazdı

Biletiniz Türkiye'ye mi bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı olsun
Eski konularınızın linklerini eklerseniz daha sağlıklı yorumlar alırsınız
Doğru. En baştan tam düzgün anlatamamışım. Sağolun, çok yoruldum gerçekten.

Onu değiştirmeye çalışma hatasına düşmek istemiyorum. 😢 Belki başkasıyla gayet de uyumlu olur.

Hayır olmayacak !! Kendinizi suçlamaktan vazgeçin. Sorun sizde değil eşinizde. Eşiniz sizinle baş başa vakit geçirmek istemiyor. Kararlarınıza saygı duymuyor. Görümcenize ezdiriyor. Yazık değil mı size ya sevilmeyi hak etmiyor musunuz siz ? Anne olmak hakkınız değil mi ? Eşiniz hiçbir kadınla YA PA MAZ !

Lütfen boşanın. Eşiniz sizi İNSAN yerine koymuyor. Görümcenize haddini bildirmemiş. Tatil günlerini sizinle baş başa geçirmek yerine milletin b.kunu temizliyor. Eşiniz olmasa ne olacaktı peki ? Böyle hayat geçmez. Bu adam ömür törpüsü. Benzer süreçlerden geçtim. Eski eşim annesinin dayısının torununun telefon faturasını öderdi ki 29 yaşında özel vakıf üniversitesinde öğrenciydi 3 kez sınıfta kalmış :) Evimiz hacı baba tekkesine dönmüştü. 3. ve 4. dereceden akrabalarını eski eşim bize sormadan günlerce yatıya çağırıyordu ve daha rahat yatsınlar diye yatak odamızdaki yatağı gelen misafirlere veriyordu. Eski kayınvalidem zaten klinik vaka'ydı.

İki seçeneğiniz var konu sahibi : Ya bu adamı olduğu gibi kabul edip evli ama yalnız takılacaksınız. Umursamayacaksınız. Bu arada çocuk olursa vay halinize. Evladınız hastayken sizi bir başınıza bırakıp akrabalarına gider. Diğer ihtimal hemen anlaşmalı boşanmak.

Eşiniz sizi sevmiyor. Bu gerçeği sindirin önce. Yastık değişir, kader de değişir. Yeniden evlendim. Mutluyum. Ne eşim ne de onun kök ailesinde böyle tuhaflıklar yok.

Siz evli değilsiniz. Arada bir adamın keyfi isterse sex yapıyor o kadar. Hafta sonunu karısına ayırmayan eşten hayır gelmez.

Yakın bir gelecekte amcaları ve diğer yakın akrabaları tamamen elden ayaktan düşecek. Eşiniz gerçekten beyinsiz.

Benim eski eşim inanılmaz pişman. Nikahımdan bir gün önce 4 kez beni aradı ağladı. Annesi ve akrabaları için ölüp bitiyordu hani neredeler ? Yüreğinizin acısını öylesine iyi anlıyorum ki. Siz mücadele etmişsiniz bitmemesi adına. Vicdanınız rahat olsun. Akşam karanlık çöktüğünde herkes kapasını kapatırdı ve ben yapayalnız kalırdım. Başlarım böyle evliliğe dedim. Eski eşim annesine ve onun 3. dereceden akrabalarına giderdi hep. Hastaneye götürürdü şaka gibi hepsinin altında kendi aracı var ama eski eş kişisinin aracıyla giderlerdi. İstanbul'dan Kayseri'ye götürür arabasıyla ama ben yapayalnız kalırdım günlerce aylarca. Defalarca zorladım oldurmak için. Aldım karşıma güzellikle konuştum 96874. kez..Bana hak veriyordu ama kendini düzeltmiyordu. Şimdilerde yapayalnız kaldı. Kayınvalidem bir bakım evine yerleştirilmiş. Görümcem zaten çocuk sahibi olamadığı için depresyonun dibine vurmuş. Kocası da Ukraynalı bir kadınla birlikte yaşıyor.

Eşiniz sizi ailesi olarak görmüyor. Eşiniz aile kavramını bilmiyor. Değişmesi gereken eşiniz değil sizsiniz. Madem öyle işte böyle öyle başa böyle tarak diyerek adamın totosuna tekmeyi basın. Hayatta en değerli şey vakittir. Gençliğinizi en güzel günlerinizi bu adama harcamayın.

Siz sabrettiğiniz ve alttan aldığınızda yıllarınız heba olduğunda kimse size madalya vermeyecek. Bakın ben sizi tanımam etmem. Sizin mutsuzluğunuzu istemem için hiçbir sebebim yok. Ben boşandım, siz de boşanın, herkes boşansın, dağılsın yuvalar, evlilik tu kaka demiyorum da demiyorum asla.

Evlenmek gibi boşanmak da hak'tır. Neden hayatı kendinize zehir ediyorsunuz ? Haftasonları eşimle sevişemeyeceksem, yürüyüş yapamayacaksam, baş başa yemek yiyemeyeceksem neden evlendim ki ?? Evlilik nedir ??

Şimdiki aklım olsa anlaşmalı boşanırdım. Yaşınız geçmeden yeniden aile kurarsınız merak etmeyin tüm erkekler böyle değil. Karartmayın içinizi. Hiçbir erkek vazgeçilmez değildir. Seven erkek, siz defalarca konuştuğunuz halde böyle davranmazdı. Huylu huyundan vazgeçmez forumdaşım. Öpüyorum seni.
Içim çok karardı benim her konuda. Sakin kafayla mesajınızı tekrar okuyayım. O kadar defa karşıma alıp konuştum ki. Yeri geldi yüksek tansiyonla yeri geldi sakince. Yok. O da haklı, demek ki kendi gibi biri lazım.

Bu arada benden o yüzü bulsa hacı baba tekkesine döner bizim ev de.

Ha birde mesajlara gaza gelip hareket etmeyin. Burada herkes boşa naraları atar ama gerçekte kişi aynısı yaşasa kaç kişi boşar acaba.

Ben boşandım hanımefendi. Hiç kimse gazla çalışmıyor merak etmeyin. Aynısını yaşadım hatta daha beterini. Evlilik ile ev arkadaşlığını birbirine karıştırmayın. Konu sahibi eziliyor. Eşi kendisini ezdiriyor. Eşinin manipüle edilip kullanıldığını ve iyi niyetli olduğunu sanıyor ama eşi planladıkları halde kendisiyle vakit geçirmeye layık bulmuyor. Amcasının kendi evlatları nerede ? Konu sahibinin kocası olmasa ne olacaktı merak ediyorum. Ömür törpüsü mıymıntı köle ruhlu başkalarına hayır diyemeyen ama eşine hayır diyen eşinin duygularını önemsemeyen oksijen israfı bir varlık.

Ne demek yahu yastık değişir kader değişmez ! Bu nasıl bir arabesk çağ dışı bakış açısı. Sanki alternatif bir yaşam mümkün değilmiş gibi mutsuzluk ve umutsuzluk içinde çırpınmak .. Acaba bu hafta sonu eşimle vakit geçirebilecek miyim müsade edecekler mi bu gün ne gibi bir huzursuzlukla karşılaşacağım diyerek ömür geçer mi ? Boşanmaktan mı korkuyorsun sevgili forumdaşım ? Karşı cins için artık bir seçenek olarak görülmeyeceğin yanılgısında mısın yoksa ekonomik olarak hayatını sürdürememekten mi ? Yaşadığın hayat standardını bir daha yakalayamamak mı derdin ? Boşandın diye eksik ve kusurlu olarak yaftalanmaktan mı korkuyorsun ? Bunlar 50 yıl önceydi zaman üretim şekilleri insanlar değişti. Evli kalmaya devam ederseniz mental sağlığınızı kaybedersiniz ve uzun yıllar toparlanamazsınız. Eşiniz el iyisi gerçekten. Başkalarına karşı iyi bir insan olmasının bir önemi yok evdeki biricik eşine hayat arkadaşına iyi değil yok sayıyor.

Sorunlarınızı sorunu yaratanla çözemezsiniz. Eşiniz karar alırken sizi saymıyor. Bakın görün boşandıktan sonra fiziksel sağlığınızı ve duygusal iyiliğinizi geliştireceksiniz. Daha tatmin edici bir sevgi bulmak için kapılarınızı açacaksınız.

Her şeyin daha iyi olacağına dair umut ve beklenti ile yıllarca sürer yazık değil mi ? Umut önemli ama görülebilir bir adım atılmadığında yanlış yönlendirir. Tatminsizliklerle dolu bir evlilik içindesiniz ve de her gün muhtemelen kendinize şu şekilde söylüyorsunuz “Her şey bir gün düzelecek, zamanla değişir, belki ben hatalıyım.” Her ne kadar bu düşüncenin iyi geldiği zamanlar olsa da, uzun vadede düzelme olmamış işte ömür boyu yenilgi, pişmanlık ve hayal kırıklığı yaşamaktansa tek celsede bitirin gitsin. Eşiniz evliliğinizi düzeltmek için gerekli adımları atmıyor en ufak küçük ilerleme yoksa , bu işe her ikiniz de eşit derecede kendinizi adamıyorsanız üzgünüm ama her şeyin daha iyi olacağını beklemek sonunda kaybedeceğiniz bir duruma saplanıp kalmanıza yıllarınızın heba olmasına neden olacak.

Yalnız kalmaktan korkmayın. Daha kimler çıkacak karşınıza. Denizde balık çok hiç kimse vazgeçilmez değildir. Sevilmek, bir erkekle baş başa vakit geçirmek, saygı görmek en doğal hakkınız.

Eşiniz herkese merhametli ama size karşı çok saygısız. Amcasına yardım edebilir, amcanın durumunu bilmediğimiz için bir şey diyemem ama görümceyi davet etmesi çok ama çok saçma, bence affedilir bir olay değil çünkü siz görümceyle küssünüz. Boşanır mısınız bilmem ama eşinize sağlam bir ders verin, kararlılığınızı gösterin o görümce bir daha öyle bir şeye cüret edebiliyor mu ? Ne demek ya, eşimle baş başa olmak için bir yere gideceğim, küs olduğum görümce gelecek eşim onunla oturacak ??? eşinizin suratına tükürüp evden gitmeniz gerekirdi, ya da ikisini de kovsaydınız keşke.

Hayır demeyi bilmiyormuş. Onlar geceyi salonda geçirdi muhabbet ederek, ben de yatak odasında. Ve biz iş durumundan dolayı araya mesafeler girdiği için yeni evli sayılırız. Kendime yediremiyorum en ufak seyahatte ailesini de peşinden sürüklemek istemesini.
Enayi olmayın, size “hayır” demeyi gayet iyi biliyor ama..

Eşim yarın terapiye başlasa oturup düşünürüm. Şuan vazgeçmiş durumdayım.
Terapiye başlayacağını sanmıyorum çünkü kendisi durumundan rahatsız değil gibi. Ama böyle biriyle ömür geçmez. Siz kendinizi kurtarın. Size fikrinizi bile sormamış tatilde yuh, dışarıya yaranmak için her şeyi yapacak tip

Çok üzgün ve kırgınım kızlar. Daha önce de evliliğimle ilgili konular açmıştım. Tam her şey halloldu, bütün sorunlarımızı çözdük derken her şey başa sardı. Ben de artık kendi şehrime dönmek için biletimi aldım. Yazarken ağlayamıyorum bile.

Bizim en baştan beri tek bir sorunumuz vardı. Eşimin kendisini herkesin babası sanması. Geçen ay oturduk, çok uzun süre konuştuk, bir anlaşmaya vardık. "Senin ailen benim" dedim, anlar gibi oldu. Yalan yok, çabaladı, iyi de gitti bir ay. Ama yine başa döndük.

Geçen hafta eşim amcasının evini temizlemeye gitti ve 2 gün harcadı. Ev dediğime bakmayın, çöp ev arkadaşlar. Ocağın üstünde geçen seneden kalma bulaşıklar, duşta dağlarca kıyafet yığını, yatağın üzeri her tür eşyayla dolu. Neden sen temizliyorsun diyorum? Amcanın eli ayağı tutan 3 kardeşi, 5 tane yeğeni var diyorum. Ben yapmazsam kimse yapmaz diyor. Herkes para toplasın birini tutalım diyorum. Onu akıl edecek kapasiteleri yok diyor. Bunu misyon edindi, gitti, temizledi. Nolur kendini istismar ettirme bu kadar diyorum. Ben yardım etmeyi seviyorum diyor. Laf anlatamadım. O günden 1 gün sonra seyahat ettik.

Geldiğimiz yerde öteki amcasının yazlığı var. Daha önce de bu yazlık muhabbeti olduğu için katiyen başka bir yer kiralayalım dedim. Kiraladık. Amcasına biraz uzak. Birkaç gün başbaşa olacaktık. Peki ne oldu dersiniz? Görümcem amcasını ziyarete gelmiş, çünkü kuzeni yeni doğurdu. Ona hayırlı olsun demek için. Görümcemle aramda epeeeey bir mesafe var. Çünkü geçen sene bizi arabadan atmıştı. Ben o günden sonra onunla hiç konuşmamıştım. Anca bayramda seyranda denk geldik, o yüzüme güldü, ben sınırımı korudum.

Ta ki geçen gün amcasını ziyarete gelene kadar. Gece geri döneceğini düşünürken bir anda arabasıyla bizim kiraladığımız yere geldiğini gördüm. Eşime sordum, bu ne? Başbaşa olmayacak mıyız? Zaten 2 günümüz yok mu? "Sadece gece kalıp sabah gidecek, özür dilerim, hayır diyemedim" diyor. Orada bende kayış koptu. O günden beri konuşmuyoruz. Her şeyi saydım döktüm. Buradan artık bir dönüş olur mu, sanmam. Biletim birkaç gün sonraya. Gideceğim yer benim önceden yaşadığım bekar evim.

Sınır bilmeyen herkesten bıktım artık. Eyvallah kötü alışkanlığı yok, merhametli, aldatma şüphesi yok, yobaz değil, elinden her iş gelir, öfke kontrolü var. Ama ailesinin eteğinden kurtaramadım. İçim sıkışıyor. Fevri mi davranıyorum? Son bir defa konuşmaya değer mi?
Bence bir süre ayri kalin kafa dinleyin gidin hemen boşanmayı dusunurmusunuz bilmem ama bazen olaylarin içinde bazi seyleri net göremiyoruz uzak kalip düşününce belki daha sağlıklı karar verirsiniz inanin benimde basimda var bir tane ailenin babasi rolüne girmiş bir es babasina babalik yapıyor yasamayan bilemez cok zor durum

sürekli bahsi geçen kendi ailesine iyiyken, asıl ailesini görmezden gelen baba oluşumu demek ki böyle başlıyor.
Ben dümdüz vay ne iyi biri diyemeyeceğim. yaranmaya çalışıyor gibi hissettirdi bana. ailede kimsenin yapmadıklarını yapıp övgü toplamak, onlara hayır demeyerek verdiği sonsuz kapıların karşılığında belki onay belki sevgi ariyor.
üzgünüm ben eşinizin düzeleceğini sanmıyorum. bu devenin sizinle pek bi alakası yok ki güdesiniz.

Eşiniz sanki herkesi memnun edip, kendini sevdirmeye çalışıyor gibi hissettim. Bunu fark edip aşabilirse mutlu olursunuz, görmezden gelirseniz belki mutlu olursunuz. Ama böyle bir adamı herkes çekemez.

Beni bırakıp amcasının çöp evini tek başına temizleyen adam gitsin amcası ile yaşasın madem.

İki günlük tatile kardeşini getiren adam uzak dursun. Üstelik size sormamış. Tepkinizi biliyor.

Şimdi toplumda şöyle bir tabu var, aldatmayan, kumarı içkisi olmayan, şiddet uygulamayan, çalışan adamdan boşanılmaz diye. Bunun dışında bir konuda mutsuz olursak boşanırsak salaklık etmiş oluruz. Eşinde tam bu tabuya uyan hatta üzerine iyiniyetli olarak, duruma kaymağını ekleyen biri. Çok kendini suçlayacaksın, sorgulayacaksın.
Eşin çok iyi olabilir, yardımsever olabilir ama seni sürekli mutsuz ediyorsa, o sana kötülük gibi gelir. Bu yüzden şuyu ykk, buyu yok aman şöyle iyi biri aslında diye düşünme. Dünyanın en iyi adamı ödülü versinler ama seni mutsuz ettikten sonra ne anlamı var? Ama bana sizin durumunuz düzelebilir gibi geliyor, yeni bir araya geldik sayılır demişsiniz, biraz çabayı hak ediyor bence. Hemen zaten anlamaz bunlar, nöronları biraz tembel bilgiyi işleyemiyor.

Görünüşe göre doğru olanı yapmışsın. Kişilik sahibi, sana değer veren biri olmalı hayatına aldığın insan. Amca olayı tek başına belki tolere edilebilir ama görümce olayı nedir ya. Ezik mi bu adam. Allah kolaylık versin. Bundan sonra ince ele sık doku.

Siz eş ailesinin tatilini finanse eden kişi değil misiniz?
O zaman da size çok anlatılmaya çalışıldı ama siz garipliği görememiştiniz.
Siz uzaktan çalışıyordunuz ama ev tutup tatil yerinde çalışıyordunuz. Eş ailesi de keyfine bakıyordu. Yapamadığınız tatili finanse ediyordunuz. İyi yol bulmuşlardı o dönem.

Umarım gözünüz daha da açılmıştır

Ben onceki konularini bilemiyorum bakmadim ama suna binaen birsey yazayim, bu acik ve net terbiyesizlik, ayrica cok sapkin bir bakis acisi (gorumcenin bakis acisini diyorum)
Yani evlenip gitmis adama hala benim demeyi gectim bekarken de benim diye sahiplenmek cok hastalikli, hic normal degil.

Görümce tamda bunu amaçlayan hatta bu minvalde çok sert bir msjı konu sahibine rahatlıkla atmış bir insan

Gizli değil açık bir savaş içerisinde konu sahibiyle
Eşinin konu sahibini bu kadar yok sayması, önceki yaşananların üstüne birde
Nasıl olsa sineye çeker diye düşünüyor galiba

Ote yandan konu sahibi cidden gidebileceğini düşünüyorsa bu adimi atmalı aksi taktirde bundan sonraki restlerinin hepsi bosa duser, cunku benim gorusume gore bi evlilikten sadece 1 kez gidilebilir.

Ya eşin gercekten minnoş kalpli bu devirde inan bulmasi zor ama ilişkinize zarar veriyor seninle olması gereken vakitlerde başkalarıyla bence terapiye ikna et bide öyle dene,yazık adama kıyamadım iyi kalplilikten evliliği bitmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X