Bıktım senden yüzsüz komşu!!!

Ben kardesm olunca aynisi yaptim ama milletn ya okumasi yok ya anlamasi kit. Sokmustum o zil zimpirtsini. Yani aslnda acik bi sekilde gelmeyin oluyor bu. Bi sure rahat birakn ama yok yani bizde o kapi calinca acilcak. Canm ben senn komsunu bizim kuzene benzettm komsu olmamasna ragmn surekli bize gelip konusmak isterdi. Dertlesmek icin herlde. Insanin bi duzeni oluyor bende hoslanmam boyle seylerden. Kapi calar acilmazsa annemi babami beni herkesi arardi. Bizde acmazdik oyle oyle anladi. Sonrada kesti ayagini. Sende zaten zili sokmussun. Telide acma en azndan gunde bire bi indir sonra yavastan yirtarsn

Yanı açıkça konuşmaktan başka bi şey gelmiyor aklıma benim de artık ama onu da yapamıyorum. Akışına bıraktım nasıl olsa 2 gün sonra dayanır kapıma.
Cnm bu sefer kanlı bıçaklı olur zili sistemdışı yapsın eşin çalmasın gelen arar zaten seni

Msj atmış müsait olunca kapıyı çalar misin diye gördü sanırım bizim zili kapıyı. Ama arkadaş o kadar sana gelme diye ima etmişim daha nasıl msj atıyorsun ki. Whatsapp 'tan yazmış okudum cevap vermedim . Şimdi de messenger 'dan yazmış. Ona da cevap vermedim. Daha ne kadar yazacak merakından cevap vermiyorum. Bakalim yarın ne yapacak şaşkınlıkla bekliyorum artık. Artık hiç bi şekilde muhatap olasim yok görüşmek istemiyorum bile diyesim yok

Zilin sesini kıs yada kapanıyorsa kapat bizimki kısılıyor çalsalardı sorun yok çalmıyor :) tlf sessize al uyuyorduk De gel derse bebek çok yoruyor o uyuyunca bende uyuyorum sonra da ev işi yemek filan vakit bulamıyorum filan De bahaneler üret mesafe koy

Yarin A4 kagidina daha da buyuk yazin asin. Ya da kibarca konusun artik baska caresi yok.

CNim ben seni çok iyi anlıyorum şuan en zor zamanların..Minnacık yavrun var ve uykusu çok önemli.sanki kolaymi uyutuyoruz Allah aşkına tam uyutmusken zaaaannnn...İnsan biraz düşünür ya ne ayıp dimi.bide annede uykusuz oluyor zaten lohusaligi tam atlatmış sayılmıyor komşuyu kim görüyor sanki.Çok sinirlenmekte haklısın.ama tavsiyem düşman olmasın sana.yani küsmeden kırmadan bir şekilde mesafe koy ama nasıl olcak o bilemiyorum inanki.sadece kendi içinden geçen yanlış gelen fikirlerini daha açık şöyle.iste atıyorum kadının adı Fatma diyelim.fatma abla Zile basmayin lütfen uykusu bölünüyor gibi açıkça şöyle.kirilsa da kirilmamayi ogrenicektir inş.eger açıkça söylenilen sozdende anlamiyorsa artık cingeneden pek bı farki yok bu kadının..Ne diyeyim.

Inan ki söyledim zile basmayin bebek uyanıyor o uyumayinca ben de çok yoruluyorum dedim. O kadarcık bebek zilin sesini mi duyarmis sen çok kötü alistirmissin tv aç karşısına köy sese alissin dedi. Dedim bazen ben de onla beraber uyuyorum ben de rahatsız oluyorum dedim bayadir rahattim yine yaptı bugün yapacağını. Kötü olmak istemediğim için hep kibarca söyledim daha ne yapabilirim bilmiyorum yani ortası yok . Tamam benim kapımı çal ama haftada 3 gün çal maksimum. Bu günde en az 5.kere geliyor tavır koyunca hiiic sesi çıkmıyor ama 3-4 gün sürüyor sonra hiç ni şey olmamış gibi yine geliyor

Kocam ixin vermiyor de :) en sağlam bahane bu :) çok rahatsız oluyo de kocam iş değiştirdi. Şuanda yatak odasında uyuyo de. mesela yatak odasını yada salonun kapısını kitle. Anahtarı yanına al. O gelse içeri girse bile. Ay uyandı şimdi mahvedicek beni de git boş kapıyı çal hayatım özür dilerim komşu geldi benim suçum ne de

Bi de demiyor mu ne var sanki biz 3 tane büyüttük diye ağzının ortasına terlikle vurasim geliyor. Benim ilk çocuğum 3 yıldır yolunu gozlemisim binbir zahmetle tüp bebek yaotirmisim dogurmusum acılar çekip kucağıma almışım kucağa alistirmayacakmisim . Ben kucağıma alabilmek için çektim o kadar acıyı zaten . En sinir olduğum şey çocukların kiyaslanmasi bi de lohusaligimi zehir etti bana yok bebeğim zayifmis 4 kg doğdu daha ne olsun bembeyazmis e biz sarisiniz ne olacaktı bunun gibi bi dünya şey hepsi ayrı ayrı bdv konusu

Bebek istemek nedir arkadaş ya çok seviyorsa gelsin arada bir müsait misin diye haber verip sevsin gorende prinç mercimek vs birşey istiyor sanırr

Bir gram ise yaramaz her şeyi herkesi bütün apartmanı takip ediyor

Böyle tip insan lr için neden lohusalığınızı zehir ettiniz. Bu insanla hiç görüşmeyin bence. Sizi sinir edecek insanları üzmekten niye korkuyorsunuz. Böyle insanlarn yarardan çok zararı olur insana

Ayyyy bu kadın hakikaten tahmin ettigimden daha fazlası..Halamın bı komsusu vardı halam başka sehirdeydi onda kalırken gece 2 de zil çaldı komşu geldi bizle güldü eğlendi.şok olduk.cok ayıp geldi bize bu tavırlar.halami uyardık kurtulamiyorm dedi şimdi kesinlikle gorusmuyorlar.O yüzsüz kadın halamın eşiyle de samimi olmak istemiş hafif meşrebli bir kadınmis.taşindi da kurtuldu.Allah yardımcınız olsun

Ayy arkadaşım meraktan okudum tüm sayfalari.. Iyi misin sen?? Kendine nedir kastın?? Bu kadar özveri verilmez ki.. Herkes bi haddini bilecek!! Komsuluk iliskisi olacak tabii ama bu baska bisey!! Cok yüz almış ve cahilliginden şaşırmış biri var karşında.. Hic haz etme acik ve dobra ol.. Acik konusmak illa kirici olmak degil ki.. Ama hayatinin en zor ama guzel gunlerini bu gerginlikle gecirmemelisin.. Bebeğinin bu kadin yüzünden gergin bir atmosfere girmesine izin verme!! Kisa ve oz ; keyfim yok gelemem sonra görüşürüz.. Bebeginr odaklan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…