Bıktım senden yüzsüz komşu!!!

Yüzüne söyleyemiyorsan msjda yaz gece gündüz uykusuzum yorgunum lütfen bukadar sık görüşmeyelim kafam kaldırmıyor de.

Araya eşinizi sokun. Diyinki hoşlanmıyor bebeğini başkası öpsün sevsin, bebek de hassas alerji oluyor hasta oluyor. Bana kızıyor özensiz bakıyorum diye (ki cidden ben olsam sinir olurum. Kadın ellerini yıkadımı, çocuk nezleli mi grip mi,eli yüzü temiz mi, kadın makyajını silmiş mi de benim çocuğumu öpecek tutacak sevecek) . Ben de eşimle aramı bozmak istemiyorum. O nedenle kusura bakmayın giremezsiniz diyin, gelemeyiz diyin. Bunlar üstelik geçerli de. Doğru da çocuğun uykusunu bi şaşkoloz her gün bölüyor bilse eşin kızar.

Sadece komsum olduğu için yüzyüze baktığımız için kötü olmak istemedim bugüne kadar. Ama artık olmuyor gercekten

Mesaj at soyle yaz
X benim kucuk cocugum var cok yorgun oluyorum ve kafa dinlemek istiyorum, bos vakitlerimde de esimle zam gecirmek istiyorum, boyle surekli ic ice olmayi sevmiyorum, bebegim de rahatsiz oluyor esim de bende. lütfen biraz daha mesafeli davranir misin rahatsiz oluyorum anlayisin icin tesekkurler kendine iyi bak

Aynen oyle. Tv 'nin karşısına koyacakmisim çocuğu tüm gün ben işime bakacakmisim. Gürültüye alışması lazımmış.
Nerde yaşıyor bu kadın ? Resmen otizme çanak tutuyor ..tv karşısında büyüyecekse o bebek ,anneye daha gerek yok .tavuk gibi yumurtlayip bırakalım bir kenara .sonra da en muhteşem anne olalım ........

ben uyuturken kapımı ısrarla calsalar tutamazdım kendimi hayatımda en nefret ettigim sey ısrar kim olursa olsun of yeter derim ha anlarsa hatasını tavır almaz duzelir anlamazsa yol orda bye bye bunların kide o hesap acmayın kapıyı surat yapın arayı sogutun

Canm benmde vardi oyle bitane gelince sert bir sekilde cocugu uyandirdin bir daha zile basma diyodm musait degilim.diyip suratina kapiyi kapatiyodum bazende delikten bakip hic kapiyi acmadan diyodm musait degilim diye oda baya gec anladi ama oldu sonunda:)

Bu
Sadece komsum olduğu için yüzyüze baktığımız için kötü olmak istemedim bugüne kadar. Ama artık olmuyor gercekten
Devirde komşuluk falan yalan. Bir daha yapınca çocuk uyandı diye gözleriniz dolmuş ya. Yüzüne ağlayın. Bağırın. Siz emziren kadınsınız. İki gün sonra ay sinirlerim bozuktu der sorunu hormonlara atarsınız ama o çekinir gelemez bi daha. Bi daha mı yaptı yine. Yine dersiniz sinirlerim bozuk, uykusuzluk vs. Win win. Hem ara bozulmadı (kısmen) hem kadın gelmiyor artık :)

Eğer yaptıklarımı gorduyse zildeki yazı kapının tokmağı falan bi süre ise yarayacaktır. Sonra eğer yine başlarsa açık açık konuşacağım karar verdim bakalim neler olacak haber ederim size de. Tavsiyeler için teşekkürler bazen ben mi yanlış düşünüyorum diye kendimi sorgulatiyor bu kadın bana

Eğer yaptıklarımı gorduyse zildeki yazı kapının tokmağı falan bi süre ise yarayacaktır. Sonra eğer yine başlarsa açık açık konuşacağım karar verdim bakalim neler olacak haber ederim size de. Tavsiyeler için teşekkürler bazen ben mi yanlış düşünüyorum diye kendimi sorgulatiyor bu kadın bana
Doğumdan bir gün sonra eve gelmiştik hemen damlamisti ben popomun üzerine oturamiyirum yanımda annem var aşık var sana ihtiyacım da yok neden geldin. Hadi bebeği yikayalim diye tutturdu. Ilk banyosunu halası yaptıracak dedim sonra hadi seni yikayalim o zaman tövbe estağfurullah. Beni de esim yikayacak. Annem de uygunu budur falan dedi. Buarada çocuğu da gripti!!! Esim hadi siz yatın dinlenin odamızda diyince kalkıp gitmişlerdi saatler sonra

Ben b
Bunların hepsini yaptım ve hala ise yaramadi

Benim bi tane yan komşum var ablam dediğim gelini var benle yaşıt. Sürekli haberli habersiz gelir ama hiçbir şekilde rahatsız olmam. Çünkü gelince öyle saatlerce oturmaz. Hasta olsam sürekli gelir nasıl oldun diye. Çocuğum hasta olsa kendi torunu hasta olmuş gibi üzülür. Bi yere gideceği zaman anahtarını bana bırakır. Hamileyken düşük tehlikem vardı. Doktordan döndüğümde camdan beni görsün daha apartmana girmeden açar kapısını bekler doktor ne dedi diye.Herkeze de söyler seyra benim kızım gibi çok seviyorum onu der. Canım ya ben de onu çok seviyorum görümcemin yapmadığını yapmıştır bana. Yazın inşallah geliniyle beraber memleketimize götürecez. Allah herkese böyle bir komşu nasip etsin.

Şimdi komşum beni rahatsız eden hareketler yapan biri olsaydı tavrımı belli ederdim. Ömür boyu çekilmez öyleleri.

komşuluguınu bitir. yada sert bir dilke ikaz et.

Başka ortak arkadaşını yönlendirip dedikodunu yapmasını sağla. Sonra da bunu tavır koymak için kullan derim başka hinlik gelmedi aklıma

Cok yuz vermissin. Şahsen kimse bana boyle davranamaz. Bebegim olsa 1 bardak seker ister gibi isteme cesaretini hickimse gosteremez. Net.

Ve ben olsam taa bastan o zile basildiginda laftan anlamayana bagiririm zaten uykusuzum basma uyuyoruz defol derim valla kimmmmseyi çekemeeeeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…