Nerde yaşıyor bu kadın ? Resmen otizme çanak tutuyor ..tv karşısında büyüyecekse o bebek ,anneye daha gerek yok .tavuk gibi yumurtlayip bırakalım bir kenara .sonra da en muhteşem anne olalım ........Aynen oyle. Tv 'nin karşısına koyacakmisim çocuğu tüm gün ben işime bakacakmisim. Gürültüye alışması lazımmış.
Evet yaa şöyle pat pat soyleyebilsem. Dışarda hakkımı yedirmem. Lafını esirgeme ama böyle tanidiklara falan yapamıyorum yaa
Devirde komşuluk falan yalan. Bir daha yapınca çocuk uyandı diye gözleriniz dolmuş ya. Yüzüne ağlayın. Bağırın. Siz emziren kadınsınız. İki gün sonra ay sinirlerim bozuktu der sorunu hormonlara atarsınız ama o çekinir gelemez bi daha. Bi daha mı yaptı yine. Yine dersiniz sinirlerim bozuk, uykusuzluk vs. Win win. Hem ara bozulmadı (kısmen) hem kadın gelmiyor artık :)Sadece komsum olduğu için yüzyüze baktığımız için kötü olmak istemedim bugüne kadar. Ama artık olmuyor gercekten
Doğumdan bir gün sonra eve gelmiştik hemen damlamisti ben popomun üzerine oturamiyirum yanımda annem var aşık var sana ihtiyacım da yok neden geldin. Hadi bebeği yikayalim diye tutturdu. Ilk banyosunu halası yaptıracak dedim sonra hadi seni yikayalim o zaman tövbe estağfurullah. Beni de esim yikayacak. Annem de uygunu budur falan dedi. Buarada çocuğu da gripti!!! Esim hadi siz yatın dinlenin odamızda diyince kalkıp gitmişlerdi saatler sonraAraya eşinizi sokun. Diyinki hoşlanmıyor bebeğini başkası öpsün sevsin, bebek de hassas alerji oluyor hasta oluyor. Bana kızıyor özensiz bakıyorum diye (ki cidden ben olsam sinir olurum. Kadın ellerini yıkadımı, çocuk nezleli mi grip mi,eli yüzü temiz mi, kadın makyajını silmiş mi de benim çocuğumu öpecek tutacak sevecek) . Ben de eşimle aramı bozmak istemiyorum. O nedenle kusura bakmayın giremezsiniz diyin, gelemeyiz diyin. Bunlar üstelik geçerli de. Doğru da çocuğun uykusunu bi şaşkoloz her gün bölüyor bilse eşin kızar.
Bunların hepsini yaptım ve hala ise yaramadiCanm benmde vardi oyle bitane gelince sert bir sekilde cocugu uyandirdin bir daha zile basma diyodm musait degilim.diyip suratina kapiyi kapatiyodum bazende delikten bakip hic kapiyi acmadan diyodm musait degilim diye oda baya gec anladi ama oldu sonunda:)
Ay o zaman isin zor baska bisey gelmedi aklima:)Ben b
Bunların hepsini yaptım ve hala ise yaramadi
Yanı açıkça konuşmaktan başka bi şey gelmiyor aklıma benim de artık ama onu da yapamıyorum. Akışına bıraktım nasıl olsa 2 gün sonra dayanır kapıma.Ay o zaman isin zor baska bisey gelmedi aklima:)
Yanı açıkça konuşmaktan başka bi şey gelmiyor aklıma benim de artık ama onu da yapamıyorum. Akışına bıraktım nasıl olsa 2 gün sonra dayanır kapıma.Ay o zaman isin zor baska bisey gelmedi aklima:)
komşuluguınu bitir. yada sert bir dilke ikaz et.Şu an küplere bindim ordan yazıyorum. Nasıl sinirliyim anlatamam. Bi yan komsum var sağolsun iyi niyetinden midir fesatligindan midir düşmüyor yakamdan. Ortası da yok ya can ciğer kuzu sarması olacaksın ya da kanlı bıçaklı. Kanlı bıçaklı olamam ben kimseyle yapımda yok . Ama can ciğer kuzu sarması da olmak istemiyorum. Hep ama hep böyleydi. Hayatımın hatasını idare etmeye çalışmakla yaptım. Ama şimdi 4 aylik bebeğim sana ayıracak vaktim yok olsa da sana değil yine aileme harcamak istiyorum o vakti. Tamam sen eşinle kaliteli vakit geçiremiyor olabilirsin benim günahım ne iki de bir bana sanıyorsun??? Çoook bunaldim artık tasiyamiyorum. Bi insanın kapısına günde 5 defa gelinmez ki!! Kapıyı acmayinca ısrarla aranmaz ki!!!
Daha önce de defalarca aynı durum yaşanmasına rağmen değişmiyor ne yapacağımı şaşırdım. Bugün beni aşık sinirlendiren olaysa şu. Tam bebeğimi uzun uğraşlar sonucu uyutmusum. Kapı çaldı oralı olmadım biliyorum çünkü. Kapıyı açsak küçük kızı var çok yüksek sesle konuşuyor ve kara sinek misali kapıyı açar açmaz eve dalıyor.bebegi sevmeye geldim diye. Tabi o da uyanıyor. Bir çaldı iki çaldı sonra zile bastılar hem de kapıyı acmadigimda biliyorlar ki bebeği unutuyorum. Ve kapı zilinde zile basmayin yazıyor. Daha önce de basmislardi ve sözlü olarak da söyledim zile basmayin bebek uyanıyor diye. Bunlara rağmen bugün yine ayni şey olunca deli oldum kapıyı açtım sert bi şekilde tabak hazirlamislar onu getirmişler eline sağlık dedim bebeği alabilir miyiz dedi uyuyorDU siz zile basana kadar şimdi tekrar uyutucam dedim. Girdim içeri. Bebeği uyuttum. O sinirle tabi gözümden yaşlar suzuldu kızımın bakışları tedirgin daha da sınır oldun be zilin üzerinde " lütfen zile basmayin" yazıyordu kırmızı kalemle kocaman "ZILE BASMA!!!" Yazdım kapı tokmagini soktum , her ihtimale karşı da içerden zilin üzerine bant yapistirdim sesi kısilsin diye. (Abarttim mi bilmiyorum) ama az önce mesaj atmış bebek uyandiysa gelsene diye. Allahım sana geliyorum. Sanırım artık tamamen koparicaz bağları. Haksız mıyım abarttim mi ya da daha başka me yapabilirim???
O zaman eşiniz konuşacak yeter artık benim çocuğum oyuncak değil zırt pırt çalmayın kapımi diyecek.Ben b
Bunların hepsini yaptım ve hala ise yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?