• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım senden yüzsüz komşu!!!

Yok artık ... ben yanlıs anladım sanmıstım. Bebegi alabilir miyiz nedir ya? Üstteki arkadasın yazdıgı gibi cidden tencere ıster gıbı bebek ıstıyorlar.
Sizin mesafe duvarları çok aşılmış , iç içe olmuşsunuz. Bebek , zil bile söz konusu olmasa böylesine iç içe olmamalısınız.
Acilen hayır demeyi öğrenmelisiniz. İyiliğiniz için . En acilinden!...
Yapım bozuk benim yeminle. Tepeme çıkardım hata benim ama söylüyorum anlatıyorum da tamamen bağı koparmak mi gerekiyor onu bilmiyorum öyleyse nasıl yapacağım da muamma

Aynen oyle. Tv 'nin karşısına koyacakmisim çocuğu tüm gün ben işime bakacakmisim. Gürültüye alışması lazımmış.
Tv ile büyüyen çocuklara ne oluyormuş haberi var mıymış da tavsiye veriyor bir de. :olamaz:
İşte süper anne modeli bir de size örnek olmaya çalışıyor. Bu tip insanlardan uzak durmalısınız, her haliyle dibe çekerler sizi.

Delimidor nedir.
Tavir alin mesafeyi koruyun.
Onun evine gitmeyin kaesilasinca da selam veip gecin

Delimidor nedir.
Tavir alin mesafeyi koruyun.
Onun evine gitmeyin kaesilasinca da selam veip gecin
Evet bu bi süre ise yarıyor ama sonra bi an noluyorsa yine kapıma dayanıyor. Ya faturami alır getirir ya bi şey oluyor mutlaka.ve kizini sürekli bize gönderiyor eşim evdeymis misafirim varmış pek de umrunda olmuyor.

Canım ben zili komple çıkardım şimdilik, sonrada orayı bi güzel kapattım koli bandıyla.,kimse çalamıyor artık. zaten kapı normal takmakla çalarsa da kimseye açmıyorum çünkü bana gelen haberli gelir, apartman içi zırt pırt kapı çalan ablalarla hiç uğraşamam, kendilerine başka kapı bulsunlar. Yarım saat bebeği zor uyutuyorum, düşüncesizin biri zırt zile basıyor çocuk uykusunu alamadığı için huysuzluk ediyo, ben dinleyemiyorum, oh be dünya varmış, komşuna da açık açık söyle

Evet bu bi süre ise yarıyor ama sonra bi an noluyorsa yine kapıma dayanıyor. Ya faturami alır getirir ya bi şey oluyor mutlaka.ve kizini sürekli bize gönderiyor eşim evdeymis misafirim varmış pek de umrunda olmuyor.
Bazi seyler gorgu kuralidir demmiki gorgusu yok.
Valla ben olsam mesafe koyardim asla o siniri asmasina izin vermezdim baktiniz olmuyor acikca konusn

Bu kadar yumuşak olmayın.
Bebeği vermeyin.
Kızı gelince içeri almayın.
Aramalarına mesajlarına "müsait değilim" diye cevap verin.
Bahaneleriniz olsun ilk zamanlar.
"uyucam, dinlencem, banyo yapıcam, ağda yapıcam" gibi.
İlla anlamazsa bahane de üretmez,kestirip atarsınız.

Kapıya dayandığında da aynı cümlelerde geri çevirin birkaç kez.

Komşuluk iyidir, güzeldir olmalıdır da. Ama bu kadarı tacize girer. Zorlamayla, özel hayata saygısızlıkla bu iş yürümezki.
Günaha sokar insanı bu tipler.

Sakın pısırık olmayın, tavrınızı belli edin.
Pes eder yakında.

Mesafe koyun kırılırsa da kırılsın canım. Bebeğinizi de ne cesaret küçük çocuğu olan ve böyle umursamaz bir kadına veriyorsunuz. Sizin ve bebeğinizin huzurundan kıymetli mi? Elalem sonuçta. Yakın akraba değil ki kırılacak diye düşünesiniz gerçi kim olursa olsun bu kadar dayanmanıza lüzum yok. Seninle görüşmek istemiyorum diyeceksiniz net bir şekilde. Kapıyı aşıp bacadan giren biri nihayetinde davranışlar anlamayacaktır.

Canım ben zili komple çıkardım şimdilik, sonrada orayı bi güzel kapattım koli bandıyla.,kimse çalamıyor artık. zaten kapı normal takmakla çalarsa da kimseye açmıyorum çünkü bana gelen haberli gelir, apartman içi zırt pırt kapı çalan ablalarla hiç uğraşamam, kendilerine başka kapı bulsunlar. Yarım saat bebeği zor uyutuyorum, düşüncesizin biri zırt zile basıyor çocuk uykusunu alamadığı için huysuzluk ediyo, ben dinleyemiyorum, oh be dünya varmış, komşuna da açık açık söyle
Açıkça konuşmak en iyisi sanırım.yaptiklarima tepkisi ne olacak şimdi bi süre ara verir ilk fırsatta yine kapıya dayanır o zaman tam zaman8 olsa gerek

Bebeğimi vermiyorum o sürekli kızını bize
Mesafe koyun kırılırsa da kırılsın canım. Bebeğinizi de ne cesaret küçük çocuğu olan ve böyle umursamaz bir kadına veriyorsunuz. Sizin ve bebeğinizin huzurundan kıymetli mi? Elalem sonuçta. Yakın akraba değil ki kırılacak diye düşünesiniz gerçi kim olursa olsun bu kadar dayanmanıza lüzum yok. Seninle görüşmek istemiyorum diyeceksiniz net bir şekilde. Kapıyı aşıp bacadan giren biri nihayetinde davranışlar anlamayacaktır.
Gönderirdi ben istemesem de.bundan da çok rahatsız olmuştum. Buna istinaden benden bebeğimi istiyor vermiyorum bi bahane uyduruyirum ya da ben de gidiyorum ama artık tahammül edemiyorum

Tavır koyduğum zaman biraz mesafe giriyor ama bi süre sonra yine ayni. Evet bebeği alıp evine götürmek istiyor hep ben de gittim arkasından. Veremem zaten bu devirde . Ama çok zor yaa her sunduğum bahaneye bir sözü var belki açık açık söylesem anlar ama o zaman da selam sabah kesilir o kadar da kotu olmak istemiyorum
Bebeği elinden yanlışlıkla düşürdüğü zaman mı aklınız başınızı gelecek. Emanet etmeyin kimseye. Veremem diyin ya evhamlıyım diyin bu kadar kumrucuk yavrusu gibi takılıp sonra millete sinir olmaya hakkınız yok dişinizi gösterin biraz

Bende Dr vardı ondan. Bebeğimi sevmek için her sabah kahvaltıdan sonra kahveye gelir birkaç saat oturur elti görünce kaynana ne varsa anlatır,bir şey bana akıl verir iyice doldurur sisirir giderdi.
Baktım olmayacak kapıya geldi açmadım,telefon etti açmadım. Şu an gelmiyor kafam çok rahat. Uzun aradan sonra geçen hafta arası bebek uyuyor dedim mı uyumuyirdu.

Hem de çok görgüsüz ama ona göre samimiyet kız kardeşi gibi olmamı istiyor ama ben anlama bile bu kadar yakın davranmam ki

Yaaa aynısı var
Bende Dr vardı ondan. Bebeğimi sevmek için her sabah kahvaltıdan sonra kahveye gelir birkaç saat oturur elti görünce kaynana ne varsa anlatır,bir şey bana akıl verir iyice doldurur sisirir giderdi.
Baktım olmayacak kapıya geldi açmadım,telefon etti açmadım. Şu an gelmiyor kafam çok rahat. Uzun aradan sonra geçen hafta arası bebek uyuyor dedim mı uyumuyirdu.
Ya eşimle ilgili tavsiye de bulunur. Bunlara ihtiyacım yok dediğimde sen daha yemi meclisin tabi kıymetli olur şimdi derdi neyse o dönemi atlattık en azından. Ogggg bi kurtulsam.lohusaligimi da zehir etmişti bana

Bu kadının kaç tane çocuğu var. Burda bi bayan vardı. 3 çocuklu birinden çok çekmişti.

Yaaa aynısı var

Ya eşimle ilgili tavsiye de bulunur. Bunlara ihtiyacım yok dediğimde sen daha yemi meclisin tabi kıymetli olur şimdi derdi neyse o dönemi atlattık en azından. Ogggg bi kurtulsam.lohusaligimi da zehir etmişti bana

Aynısı inan kı, bana kendini ezdirme vs diye akıl verirdi. Eşim de yardım ediyor çocukların banyosuna yemesine vs dediğimde amannn onlar ne olacaktı derdi. Hep doldurmaya çalışırdı. Kendi kı kardeşiyle eltisiyke kayinvalidesi ile gorumceyke görüşmüyor. Herkes kötü bir bu iyi

Şu an küplere bindim ordan yazıyorum. Nasıl sinirliyim anlatamam. Bi yan komsum var sağolsun iyi niyetinden midir fesatligindan midir düşmüyor yakamdan. Ortası da yok ya can ciğer kuzu sarması olacaksın ya da kanlı bıçaklı. Kanlı bıçaklı olamam ben kimseyle yapımda yok . Ama can ciğer kuzu sarması da olmak istemiyorum. Hep ama hep böyleydi. Hayatımın hatasını idare etmeye çalışmakla yaptım. Ama şimdi 4 aylik bebeğim sana ayıracak vaktim yok olsa da sana değil yine aileme harcamak istiyorum o vakti. Tamam sen eşinle kaliteli vakit geçiremiyor olabilirsin benim günahım ne iki de bir bana sanıyorsun??? Çoook bunaldim artık tasiyamiyorum. Bi insanın kapısına günde 5 defa gelinmez ki!! Kapıyı acmayinca ısrarla aranmaz ki!!!
Daha önce de defalarca aynı durum yaşanmasına rağmen değişmiyor ne yapacağımı şaşırdım. Bugün beni aşık sinirlendiren olaysa şu. Tam bebeğimi uzun uğraşlar sonucu uyutmusum. Kapı çaldı oralı olmadım biliyorum çünkü. Kapıyı açsak küçük kızı var çok yüksek sesle konuşuyor ve kara sinek misali kapıyı açar açmaz eve dalıyor.bebegi sevmeye geldim diye. Tabi o da uyanıyor. Bir çaldı iki çaldı sonra zile bastılar hem de kapıyı acmadigimda biliyorlar ki bebeği unutuyorum. Ve kapı zilinde zile basmayin yazıyor. Daha önce de basmislardi ve sözlü olarak da söyledim zile basmayin bebek uyanıyor diye. Bunlara rağmen bugün yine ayni şey olunca deli oldum kapıyı açtım sert bi şekilde tabak hazirlamislar onu getirmişler eline sağlık dedim bebeği alabilir miyiz dedi uyuyorDU siz zile basana kadar şimdi tekrar uyutucam dedim. Girdim içeri. Bebeği uyuttum. O sinirle tabi gözümden yaşlar suzuldu kızımın bakışları tedirgin daha da sınır oldun be zilin üzerinde " lütfen zile basmayin" yazıyordu kırmızı kalemle kocaman "ZILE BASMA!!!" Yazdım kapı tokmagini soktum , her ihtimale karşı da içerden zilin üzerine bant yapistirdim sesi kısilsin diye. (Abarttim mi bilmiyorum) ama az önce mesaj atmış bebek uyandiysa gelsene diye. Allahım sana geliyorum. Sanırım artık tamamen koparicaz bağları. Haksız mıyım abarttim mi ya da daha başka me yapabilirim???
Canım mecbur değilsin ki sen. Bebekli kadınsın sana en çok gereken şey moral zaten. İyi psikoloji. Bebekle ilgilenmek zaten yeternce yoruyor insanı. Mesaj mı attı, daha iyi. Yüzüne söylemen gerekmiyor. Yaz cevap. Kırıcıda olmadan derdini anlatırsın.

"Beni yanlış anlama, ama ben çok yoğun yaşıyorum. Ev işi, yemek, bebek. Bebek zaten hepsine bedel. Ama çok yoruluyorum ve bazen kendime zaman ayırmam gerekiyor. Yalnız kalmam gerekiyor. Seninle kişisel bir sorunum yok ama bu kadar sık görüşmek bana iyi gelmiyor. Herkesin kendine ayırdığı özel bir zamanı vardır. Ben kitap okurum mesela hobi yaparım ilgilenecek kafa dağıtacak bir şeylerim vardır müzik dinler rahatlamaya çalışırım. Buna saygı duyarsak daha iyi."

Back