• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım senden yüzsüz komşu!!!

3. Bende olabilirim konu açmadım ama dert yanmistimeve
Aynısı inan kı, bana kendini ezdirme vs diye akıl verirdi. Eşim de yardım ediyor çocukların banyosuna yemesine vs dediğimde amannn onlar ne olacaktı derdi. Hep doldurmaya çalışırdı. Kendi kı kardeşiyle eltisiyke kayinvalidesi ile gorumceyke görüşmüyor. Herkes kötü bir bu iyi
yanmistim e

Benim de vardı böyle bir komşum küçük bebegim olmasına rağmen zırt pırt gelirdi cocuklariyla .Neymiş çocuklarını eylemek için geliyormuş.Bende bezmistim baya ama Allah dan esinin tahini cikti kurtuldum ondan.Insallah tez vakit te sizde kurtulursunuz..Bizim de kapıda var o yazıdan ama çoğu umursamadan basıyor yine de...Bant yapıştırmak iyi fikir mis bende yapacağım şimdi hemen

Zil meselesinden çok bebeğinizi,yavrunuzu o kadına nasıl teslim ediyorsunuz yahu! Garip hem şikayet ediyorsunuz hem de onun istediklerini yapıyorsunuz...

Benim de vardı böyle bir komşum küçük bebegim olmasına rağmen zırt pırt gelirdi cocuklariyla .Neymiş çocuklarını eylemek için geliyormuş.Bende bezmistim baya ama Allah dan esinin tahini cikti kurtuldum ondan.Insallah tez vakit te sizde kurtulursunuz..Bizim de kapıda var o yazıdan ama çoğu umursamadan basıyor yine de...Bant yapıştırmak iyi fikir mis bende yapacağım şimdi hemen
Ben de bi dönem çalışıyordum sürekli büyük kızlarını gönderdi. Derslerine yardım etmem için. Basta dedim nolcak bi fayda olsun çocuklara sonra baktım bizim evde yaşıyorlar resmen. Artık ben unuttum bu konuları bilmiyorum deyip gönderiyorum.

Iste sorun yumuşak yüzlü olmamızdan kaynaklanıyor galiba..Cevremizdeki yuzsuz ve gorgusuz insanlarin su istimaline kolay ugruyoruz kaale alinmiyoruz sonra boyle...Bende bazen kendime cok kiziyorum..Mesela bu gün üst kat komşum her hafta sonu yaptigi gibi rap rap hali silkeledi balkonuma...Camdan gördüm ama çıkıp birşey diyemedim kavga etmeyi bu tür seviyesizlerle tartışmayı sevmiyorum..Ne yapiyorum kendi kendimi yiyip duruyorum anca...
Bazen cazgir bir kadın olmayı çok istiyorum ama olmuyor malesef . ..
Ben de bi dönem çalışıyordum sürekli büyük kızlarını gönderdi. Derslerine yardım etmem için. Basta dedim nolcak bi fayda olsun çocuklara sonra baktım bizim evde yaşıyorlar resmen. Artık ben unuttum bu konuları bilmiyorum deyip gönderiyorum.

Açıkçası kadının niyeti çocukları başından savmak bu çok net.Sizi bunun için kullanıyor.
Ben olsam telefonumdan engelleyebiliyorsam engellerdim sorarsa da bozuk der geçerim. Engelleme olmazsa da asla ve asla telefonlarını acmazdim isterse 250 defa arasa bile müsait değilim arama diye mesaj atardım sadece.
Sonra kızını yollarsa da asla ve asla kapıyı acmazdim kapının dışından bagirirdim müsait değilim diye.
Tavrım hep net olurdu müsait değilim bu kadar başka açıklama bile yapmazdım.
Ayrıca elalemin çocuğunu da evime asla almam başına bir şey gelse sizden bilirler.
Ki zaten cahil kültürsüz bi kadınmış isterse düşman olsun ne olacak ki yani bi kaybiniz yok ki.

Şu an küplere bindim ordan yazıyorum. Nasıl sinirliyim anlatamam. Bi yan komsum var sağolsun iyi niyetinden midir fesatligindan midir düşmüyor yakamdan. Ortası da yok ya can ciğer kuzu sarması olacaksın ya da kanlı bıçaklı. Kanlı bıçaklı olamam ben kimseyle yapımda yok . Ama can ciğer kuzu sarması da olmak istemiyorum. Hep ama hep böyleydi. Hayatımın hatasını idare etmeye çalışmakla yaptım. Ama şimdi 4 aylik bebeğim sana ayıracak vaktim yok olsa da sana değil yine aileme harcamak istiyorum o vakti. Tamam sen eşinle kaliteli vakit geçiremiyor olabilirsin benim günahım ne iki de bir bana sanıyorsun??? Çoook bunaldim artık tasiyamiyorum. Bi insanın kapısına günde 5 defa gelinmez ki!! Kapıyı acmayinca ısrarla aranmaz ki!!!
Daha önce de defalarca aynı durum yaşanmasına rağmen değişmiyor ne yapacağımı şaşırdım. Bugün beni aşık sinirlendiren olaysa şu. Tam bebeğimi uzun uğraşlar sonucu uyutmusum. Kapı çaldı oralı olmadım biliyorum çünkü. Kapıyı açsak küçük kızı var çok yüksek sesle konuşuyor ve kara sinek misali kapıyı açar açmaz eve dalıyor.bebegi sevmeye geldim diye. Tabi o da uyanıyor. Bir çaldı iki çaldı sonra zile bastılar hem de kapıyı acmadigimda biliyorlar ki bebeği unutuyorum. Ve kapı zilinde zile basmayin yazıyor. Daha önce de basmislardi ve sözlü olarak da söyledim zile basmayin bebek uyanıyor diye. Bunlara rağmen bugün yine ayni şey olunca deli oldum kapıyı açtım sert bi şekilde tabak hazirlamislar onu getirmişler eline sağlık dedim bebeği alabilir miyiz dedi uyuyorDU siz zile basana kadar şimdi tekrar uyutucam dedim. Girdim içeri. Bebeği uyuttum. O sinirle tabi gözümden yaşlar suzuldu kızımın bakışları tedirgin daha da sınır oldun be zilin üzerinde " lütfen zile basmayin" yazıyordu kırmızı kalemle kocaman "ZILE BASMA!!!" Yazdım kapı tokmagini soktum , her ihtimale karşı da içerden zilin üzerine bant yapistirdim sesi kısilsin diye. (Abarttim mi bilmiyorum) ama az önce mesaj atmış bebek uyandiysa gelsene diye. Allahım sana geliyorum. Sanırım artık tamamen koparicaz bağları. Haksız mıyım abarttim mi ya da daha başka me yapabilirim???
Gerçekten de yüzsüzmüş komşun ...bundan sonra kapıyı kırsa da açma ..hatta ses yap ıcerde olduğunu ,bilerek açmadığını anlasın. Uygun bir zamanda da bir daha görüşmek istemediğini söyle. Bende de yapışık bir komşu vardı hatta daha fazlası ..bu şekilde çözüm buldum .öncesinde konuştum, anlattım ama olmadı .mecburen böyle bir yol izledim .

Canım benimde komşum böyleydi çocugum üniversite sınavına hazırlanıyor her akşam bunla ugraşmaktan bıktık anlamıyorlar kapıya geliyor ders yapıyoruz diyorum ses olmasın biz gelelim oturalım siz sonra çalışın diyor uykusu gelir ozaman diyorum yok yok çok oturmayız derdi gitigi saat 11 İnanın birsürü örnek verebilirim sert bir dille söylemediginiz sürece baş edemesiniz

ahahahahah düdüklü tencere nerden aklınıza geldi ya :) aklınızla yaşayın :)))

Zamaninda anneminde boyle bi komsusu varmis devamli gelip beni isterlermis :) bi gun dayima denk gelmisler oda meshur cumleyi patlatmis :) bacim duduklu tenceremi istiyorsunuz bebek bu demis ahahshaha sanirim dayima cekmisim :D

Kardeşim buna benzer bu konudan muzdarip. Komşu akşam sabah tatil dinlemeyip her dakika geliyordu. En son kapıyı açmamış baya bir düzelme oldu. Bugün birde pazar herkesin dinlenme günü. Açık açık hissettirin durumunuzu .

Böyle asalaklar beni bulmuyor Allaha şükürler olsun. Bulsada çok fazla çekemem herhalde diye düşünüyorum. İnsanlara lafta söyleyemem ama çok çok sinirlenip artık o kişiye karşı iyice dolduysam anca o zaman söylerim. Sizin yerinizde ben olsaydım şöyle yapardım herhalde. Sürekli gelmesinden rahatsız oluyorsam kapıyı açmazdım. 7 yaşında oğlum var onuda tembihlerdim ses çıkarma diye. Mesaj attığında karşılık vermem. İşim vardı mesajını görmedim demek dünyanın en kolay işi. Ama artık işler çığırından çıkarsa ben bebeğimi ıyuturken rap rap kapıyı vurursa ve artık bende ona karşı iyice dolmuşsam açar kapıyı o getirdiği yemeği onun kafasına atar bütün içimde biriktirdiklerimi yüzüne kusar kapıyı kapatıp geçer çocuğumu uyutmaya devam ederim. Böyle insanlara böyle davranmak lazım. Başka türlü anlamazlar.

Bende o hatayi eski evimde 1 defa yaptim cok yuz vermeye gelmiyor bazilari
Bazi insanlar cok seviyeli ama simdiki komsu ablam cok iyi.
Aramadan gelmez
Esim evdeyken hic zilime basmaz.
Zirt pirt gelmez bende gitmem davet ederiz birbirimizi.
Herkesin kendine gore isi var der.
Bende zaten cat kapi gitmem sevmem dedin kafadan.

Ama sizinki gibiydi eski evimdeki karsi komsum
Her gun evdeysem mutlaka yokluyodu beni
Oglumla yasit kizi vardi gunde hic abartmiyorum 5-6defa gelip gidiyordu.
Cocuguna bana birakiyodu aksam 10a kadar hic cagirmadigi zamanlari hatirliyorum.
Kiz artik gitmek istemiyodu kalicam diyodu kal desem birakicam 1 cocugu vardi zaten.
Rahat genisdi.

Cok kafam rahat etti tasininca.
Neguzelmis yaw hergun cat kapi gelen yok mis demistim.

Simdimi aklim olsaydi acik acik soylerdim nasil bu komsuma soylediysem.
Cat kapi gelmem geleni sevmem der gibi ima etmeliydim.
Belki anlardi

Zile basılan yerin üst kismini bantlayın.. zile basilmiyor ozaman..zamaninda bende yapmistim çok rahat oluyor

Kesinlikle açıkça hiç yumuşatmadan tavrını koy. Kusura bakmayın görüşmek istemiyorum de. Zili de sök . ( bu şekilde kurtulmuştum yıllar önce bir ruh hastası komşudan)

Iste sorun yumuşak yüzlü olmamızdan kaynaklanıyor galiba..Cevremizdeki yuzsuz ve gorgusuz insanlarin su istimaline kolay ugruyoruz kaale alinmiyoruz sonra boyle...Bende bazen kendime cok kiziyorum..Mesela bu gün üst kat komşum her hafta sonu yaptigi gibi rap rap hali silkeledi balkonuma...Camdan gördüm ama çıkıp birşey diyemedim kavga etmeyi bu tür seviyesizlerle tartışmayı sevmiyorum..Ne yapiyorum kendi kendimi yiyip duruyorum anca...
Bazen cazgir bir kadın olmayı çok istiyorum ama olmuyor malesef . ..
Evet yaa şöyle pat pat soyleyebilsem. Dışarda hakkımı yedirmem. Lafını esirgeme ama böyle tanidiklara falan yapamıyorum yaa

Back