Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çözüm bulunur ama kapıyı kırıyor resmen telefonla arıyor mesaj atıyor. Yani aslında kadının bi kapatma düğmesi falan olsaCanim biz yeğenim bizde kaliyorken zili bozmustuk çünkü zaten çok az uyuyan ve hemen her şeye uyanan bir bebekti zili bozarak rahat etmistik:)
:)bencede kadinin off düğmesi olsa iyi olurmus.Zile
Çözüm bulunur ama kapıyı kırıyor resmen telefonla arıyor mesaj atıyor. Yani aslında kadının bi kapatma düğmesi falan olsa
Biraz fesatlik da var eşimin maasini sorar durur . Bi gün ben bile bilmiyorum sana ne dedim. Üstümde birşey görsün bunu ne zaman aldin diye sorar ne bileyim aldım bi ara derim hiç soylemedin ben de bundan sonra sana söylemeyeceğim der. Lütfen söyleme dedim. Ona bile alınmadı aslında doğru söylüyorsun. Ben bi şey alıyorum evime bakıyorum o da alıyor Ya da eşinden istiyor . Sevgililer gününde pencerede beklemiş. Biz de kutlamayı. Niye kutlamiyirsun bak yeni evlisin falan filan. Eşimin de o gün çiçek alacağı tutmuş. Hemen beni aradı esin geliyor elinde çiçek var!!! Ben şok!!! Tamam dedim kapattım telefonu. Gerçekten hastalıklı bi ruh. Adam sürpriz yapmak istemiş belli ki iyi niyetli olsan da arayıp niye söylüyorsun değil miValla siz kötü olmak istemiyorum diyosunuz da bana sanki bu kadına ağzınıza geleni de söyleseniz anlamazmış, durumu tehlikeliymiş gibi geldi.Kadın sapık takipçi gibi evinize geleni gideni gözetliyor, misafirlerinizi biliyor, bu devirde bu kadar açıkça yapma dediğiniz halde kene gibi size yapışmış her gün kapınızda, bebeğinizi alıp evine götürmek istiyor.Bana bu kadarı hastalıklı geldi.Çoluk çocuk sahibi koskoca bi kadının bilmeden bu kadar rahatsız edici olabileceğini düşünmüyorum. Dikkatli olun.
Bu da sürekli kızını bize Gönderirdi ablaları ders çalışıyormuş. Yaa ben de kpss ye hazırlanıyorum. Ben nasıl çalışacağım?? Baktım böyle devam ediyor dedim bak ben de ders çalışıyorum diye. Sabahtan beri çalışıyorsun ara ver azıcık!!! Daha çok çalışmam lazım. Dedim en sonunda öyle kurtuldum sınav bitti kapıma yine dayandibu komşulardan her yerde var bence ben de çalışan biriyim. bir de lojmandayım. işte de yüz yüze geldiklerim var yani. bu nedenle az az muhabbetim var. yani selam verir alırız. aniden bir şey lazım olur alırız veririz. ama doğum yaptığım sıra karşı komşum iyice saçmalamıştı. her gün uğrar oğlunu bana bırakıp, kızını okula götürürdü. ya markete falan giderdi. bazen uykulu açardım kapıyı. uyuyor musun derdi. ben evet çocuğu da uyutuyordum derdim. hee uyanmış zaten bişey olmaz. az oğlan sen de dursun kızı götürcem derdi. neymiş hasta olurmuş oğlu. ya hu 3 yaşında çocuk götür işte. o da hava alsın. yok ben varım zaten. ben işe başlayınca anneme musallat oldu. kapıyı açmamaya başladık. telefona cevap vermemeye başladık. bıraktı yakamızı. sonra başka komşulara sardı. hadi bir , iki olur da hergün hergün olmaz. ya da ben rahatsız oluyorsam utanır insan başka çözümler arar. ben yüzsüzlük ederdim yerinde olsam. baktım bunlardan anlamıyor açık açık derdim.
arkadaşım bugünden itibaren lütfen kesin ayağınıBu da sürekli kızını bize Gönderirdi ablaları ders çalışıyormuş. Yaa ben de kpss ye hazırlanıyorum. Ben nasıl çalışacağım?? Baktım böyle devam ediyor dedim bak ben de ders çalışıyorum diye. Sabahtan beri çalışıyorsun ara ver azıcık!!! Daha çok çalışmam lazım. Dedim en sonunda öyle kurtuldum sınav bitti kapıma yine dayandi
Bugün rahatım şükür bakalim kaç gün sürecekarkadaşım bugünden itibaren lütfen kesin ayağını
napıyor sabahtan beri hiç çaldı mı kapıyı densiz!!
Supermis :)bir daha bebeği isterlerse kendimize kadar yaptık kusura bakma diyin.
Ben de acmiyorum genelde dün sınırımden açtım. Boğazına yapisasim geldi. Benim de eşimin çalışma saatleri düzensiz bazen erken gider geç gider akşam erken gelir bazen haftada 3 gün izin kullanır bazen 1 ama bunları h8c düşünmez ya belki kocam evde müsait değiliz bi de ısrarla çalıyor sanki boğazına biri yapıştı. Ama tamam artık kesin kararlıyım acmiyorum gorusmuyorum. Çok ısrar ederse den rahatsız olduğumu söyleyeceğim. Zamanında çok iyiliğini gördüm inkar edemem ama sanki artık bunları kullanıyor ve haddini asali baya olduBu tiplerde geçici düzelme oluyor sonra davranışlar tekrar başlıyor.
5 dakika önce Zile bastılar bı de kapıya vurdular. Bebeğim kucagimdaydi kalkıp bakmadım.bana gelen sadece üstteki abla var. Yani şu saatte mı eşimin erken geldiğini bile bile Cat kapı kapıya geliyor. Açmadım kapıyı pişman değilim.
Eşim evdeyken bile aman nolacak o benim kardeşim sayılır deyip daldı içeri kaç defa ve ben onun eşini hiç görmedim daha. Bazı tipler ısrarla anlamıyor. Tek çare açma kapıyıBen de acmiyorum genelde dün sınırımden açtım. Boğazına yapisasim geldi. Benim de eşimin çalışma saatleri düzensiz bazen erken gider geç gider akşam erken gelir bazen haftada 3 gün izin kullanır bazen 1 ama bunları h8c düşünmez ya belki kocam evde müsait değiliz bi de ısrarla çalıyor sanki boğazına biri yapıştı. Ama tamam artık kesin kararlıyım acmiyorum gorusmuyorum. Çok ısrar ederse den rahatsız olduğumu söyleyeceğim. Zamanında çok iyiliğini gördüm inkar edemem ama sanki artık bunları kullanıyor ve haddini asali baya oldu
Bazen diyorum allah beni bu kadınla sınıyorEşim evdeyken bile aman nolacak o benim kardeşim sayılır deyip daldı içeri kaç defa ve ben onun eşini hiç görmedim daha. Bazı tipler ısrarla anlamıyor. Tek çare açma kapıyı