Bahaneye gerek yok.Prensip olarak bebeğimi emanet etmeyi uygun bulmuyorum demek çok zor olmamalı.Müsait misin diye telefon edin gelin burda sevin demekte bir o kadar kolay.Bebeğimi vermiyorum o sürekli kızını bize
Gönderirdi ben istemesem de.bundan da çok rahatsız olmuştum. Buna istinaden benden bebeğimi istiyor vermiyorum bi bahane uyduruyirum ya da ben de gidiyorum ama artık tahammül edemiyorum
Aynen oyle. Tv 'nin karşısına koyacakmisim çocuğu tüm gün ben işime bakacakmisim. Gürültüye alışması lazımmış.
Çok haklısın aslında kabahatin büyüğü benimAyy arkadaşım meraktan okudum tüm sayfalari.. Iyi misin sen?? Kendine nedir kastın?? Bu kadar özveri verilmez ki.. Herkes bi haddini bilecek!! Komsuluk iliskisi olacak tabii ama bu baska bisey!! Cok yüz almış ve cahilliginden şaşırmış biri var karşında.. Hic haz etme acik ve dobra ol.. Acik konusmak illa kirici olmak degil ki.. Ama hayatinin en zor ama guzel gunlerini bu gerginlikle gecirmemelisin.. Bebeğinin bu kadin yüzünden gergin bir atmosfere girmesine izin verme!! Kisa ve oz ; keyfim yok gelemem sonra görüşürüz.. Bebeginr odaklan..
VermedimBu siralar bebekle ugrasiyorum yoruluyorum.oda cok huzursuz.esimle karar aldik bir sureligine kimseyle gorusemicez.buna ihtiyacimiz var kusura bakma.sizide kabul edemicem bizde gelemeyiz.bukadar demeli ve irtibati koparip kararli olmalısınız.gerekirse esinizi one surun.ben boyle biri ile coktan keserdim selami.cok fena bir sikinti.tabi bebegi verme kisminda dehsete kapildim.sizde onlara bu samimiyeti vererek zemin hazırlamışsınız. Bu kadar iyi niyete hayir diyememeye artik yani...insan bebegini verirmi? ne munasebet !
Hayır vermedim onlar için çok basit şeyler bebek vermek almak o yüzden bu kadar rahat istiyor. Ama ben verememİnşallah yanlış anlamışımdır ama komşunun kızı sevsin diye oyuncak bebek verir gibi kendi bebeğinizi mi verdiniz zamanında? Çok çok taviz vermişsiniz, inceldiği yerden kopsun artık çok laubali olmuşlar sizinle. Artık görüşmek istemediğinizi belirtin.
Evet kırılmasın gücenmesin diye hep idare ettim ama artık enerjim kalmadiBence sizde cok yüz vermişsiniz yada kırmamak için yuzune gülmüşsünüz. Ne yapılabir bilmiyorum anlayacagını sanmıyorum. Bende aynı dertten muzdaribim
Bu kadar sinir olacağınıza kötü olun daha iyi. İyi niyetlidir ,kötü niyetlidir bilemem ama insan halden anlar biraz. Anneymiş birde düşünemiyormu bu kadın gece uyumamıştır,bebeğiyle dinlensin rahatsız etmeyelim diyemiyormu? Ne gerek var sürekli kapı arşınlamaya?Tavır koyduğum zaman biraz mesafe giriyor ama bi süre sonra yine ayni. Evet bebeği alıp evine götürmek istiyor hep ben de gittim arkasından. Veremem zaten bu devirde . Ama çok zor yaa her sunduğum bahaneye bir sözü var belki açık açık söylesem anlar ama o zaman da selam sabah kesilir o kadar da kotu olmak istemiyorum
Evet kırılmasın gücenmesin diye hep idare ettim ama artık enerjim kalmadi[/Qkapıyı açma anlar elbet . açmak zorundak kaldıgındada surat as
okurken şişim şişim şiştimEvet kırılmasın gücenmesin diye hep idare ettim ama artık enerjim kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?