Bıktım senden yüzsüz komşu!!!

sen yüz vermissin . bende tasındıgımda bir komsu sürwkli kapımızı calardı birgün eve kapıyı acar acmaz atladı . evde kayınvalidemde vardı . kadınla hiç ilgilenmedim lafda soktum. anladı bidaha cok nadir görüsürüz kapıda felan . ama ben ona o seti koymasam o kadında hersaim bizde olurdu

Bu siralar bebekle ugrasiyorum yoruluyorum.oda cok huzursuz.esimle karar aldik bir sureligine kimseyle gorusemicez.buna ihtiyacimiz var kusura bakma.sizide kabul edemicem bizde gelemeyiz.bukadar demeli ve irtibati koparip kararli olmalısınız.gerekirse esinizi one surun.ben boyle biri ile coktan keserdim selami.cok fena bir sikinti.tabi bebegi verme kisminda dehsete kapildim.sizde onlara bu samimiyeti vererek zemin hazırlamışsınız. Bu kadar iyi niyete hayir diyememeye artik yani...insan bebegini verirmi? ne munasebet !

İnşallah yanlış anlamışımdır ama komşunun kızı sevsin diye oyuncak bebek verir gibi kendi bebeğinizi mi verdiniz zamanında? Çok çok taviz vermişsiniz, inceldiği yerden kopsun artık çok laubali olmuşlar sizinle. Artık görüşmek istemediğinizi belirtin.

Bebeği alabilir miyiz de nedir?
Manavdan domates mi almaya gelmişler
Bu devirde kime bebek emanet edilir. Siz kapilarınızı baştan aralamışsinız onlarda haldir huldur dalmışlar çünkü karsıdaki insana mesafeyi insan kendisi belirler.

Bence sizde cok yüz vermişsiniz yada kırmamak için yuzune gülmüşsünüz. Ne yapılabir bilmiyorum anlayacagını sanmıyorum. Bende aynı dertten muzdaribim

Bahaneye gerek yok.Prensip olarak bebeğimi emanet etmeyi uygun bulmuyorum demek çok zor olmamalı.Müsait misin diye telefon edin gelin burda sevin demekte bir o kadar kolay.

Kırmayın, kırılmayın derim. Sadece; lutfen bana gelmeden evvel müsait misin diye arayin sorun deyin.Ve mümkünse günde 5 kere olmasin deyin gülumseyerek.Bu kadar basit.Görüşmek istemiyorum demek bence pek hoş ve insancıl bir tutum olmaz.Sadece sizden daha kültürsüz birisi.Sizin gibi izan bilmiyordur.komşunuz düşmaninız olmamalı ve sınırlarınızı siz tutumunuzla belirlersiniz.

Son düzenleme:
Aynen oyle. Tv 'nin karşısına koyacakmisim çocuğu tüm gün ben işime bakacakmisim. Gürültüye alışması lazımmış.

Cocuklarinin ruh sagligi nasil merak ettim. Bizim komsu arka arkaya dogurunca en kucuklerle fazla ilgilenemedi. Digerleriyle ilgilenirken kucukleri tv basina koyuyordu. Tv en cok izleyen cocukta bastan hic olmamasina ragmen otizm belirtileri gorulmeye baslandi. Bu kadin ne yaptigini bilmiyor bence.

Bitanede bende var yeni tasindi alt katima zirt pirt bebegi sevmeye geldik diye en son bi bana geldiler. Abla eşim hic sevmez böyle seyleri o evdeyken denk gelirsin azarlar seni dedim kusura bakma ama onunda huyu öyle dedim. Esime gidip soracak hali yok. Odur budur ses soluk yok ne gelen var ne giden:)

Bebeği almak? Vermediniz daha önce değil mi?

Vermediyseniz ne bu cürret? Sapık sanılmaya çok mu meraklı?

Bu durumlar sizin hatanız.

Son düzenleme:
Çok haklısın aslında kabahatin büyüğü benim

Vermedim

Hayır vermedim onlar ici
Hayır vermedim onlar için çok basit şeyler bebek vermek almak o yüzden bu kadar rahat istiyor. Ama ben veremem

Bu kadar sinir olacağınıza kötü olun daha iyi. İyi niyetlidir ,kötü niyetlidir bilemem ama insan halden anlar biraz. Anneymiş birde düşünemiyormu bu kadın gece uyumamıştır,bebeğiyle dinlensin rahatsız etmeyelim diyemiyormu? Ne gerek var sürekli kapı arşınlamaya?
Açıkça söyleyin "bak iyi niyetinden zerre şüphem yok ama bebeğim ufak,yeri geliyor gece uyuyamamış oluyorum,yeri geliyor huysuz oluyor,yeri geliyor zor uyutuyorum,mesaj atıp haber verirsen geleceğini,müsait değilsem söylerim,kapıdan dönmemiş olursun. Bebekte uyanmamış olur. Lütfen zile sen bari basma diye belirtin. Yoksa daha çok sinir olursunuz.

Evet kırılmasın gücenmesin diye hep idare ettim ama artık enerjim kalmadi
okurken şişim şişim şiştim
küçük kızımın 4 aylık halleri geldi aklıma!! o zor uyutmalar falan
bizim de mesela sucu basardı zile basmayın dediğim halde

lütfen idare etmeyin net bir şekilde konuşmaya çalışın
bu nedir böyle yaaa

Abla manik galiba yerinde duramıyor. Benim de küçük çocuğun var. Buraya 7 ay önce taşındık. Lojman bir de, eşimin tanıdığı herkes. Eşleri birbiriyle mıç mıç, benle de görüşmek için türlü hamleler yaptılar kabul etmedim. Başıma geleceği biliyorum. Evden eve evcilik oynayasım yok hiç. Kendime vakti zor buluyorum, çalışıyorum bir de. Mesaj atın bence. Kötü olmak istemiyorum diyorsunuz ama bu manik komşu ablanın da sınırı yok. Ya bu deveyi güdecek, ya bu diyardan gideceksiniz öyle görünüyor.böyle fuzuli insanlar için bebeğinizi de strese sokmayın. Sizden emiyor enerjiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…