Bıktım lütfen derdime çare bulun.

Kayınlarınıza bakıyorsunuz kaynana kayınbabaya senede iki üç sy bakıyorsunuz hepsine okeyim diyorsunuz bu kadar taviz verdikten sonra size eltinizi çağırmamalarını istediğinizde sizi ciddiye alma ihtimalleri var mı? Bence yok.
Önce kayınları postalayın. Sonra da diğerlerinin ziyaretini bir hafta on gün ile sınırlandırın ki kendi evinizde sözünüz geçsin.
Bu tarz akraba evliliklerinde zaten amaç budur. Oğlanı evlendirme ayağına diğer kardeşleri de yanında eşantiyon gönderirler.

Canım ben evliliğimin ilk zamanlarımda kaynanam ve gorumcem evime anahtarla girerlerdi dusun yeni evliyim eşime söyledim rahatsız olduğumu annesine söyledi daha sonra kayinvalidem de sizi kapiyi açtırmak için kaldırmak istemediğim için giriyorum anahtarla dedi .. altli üstlu oturuyoruz bide herneyse eşimin söylemesine baktım birseyler degismiyo ve ben görümceme rahatsız olduğumu düzgün bir şekilde belirtim ve belirtikten sonra bu olay kesildi bu yüzden eşler arada kalır aslında uyarılar her nekadar söyleseler de pek oğulları olduğu için ise yaramaz:) bence sizi anlayabilecek ve durumunuzu çözebilecek biriyle duzgun bir şekilde konuşun derim

Sizin evinizde kalmalarina okeysiniz ama evde misafir gibi dursunlar istiyorsunuz olmaz iste o. Sizde cahilsiniz ev ev ustunde bu kadar insani kabul ediyorsunuz. Kocaniza asiksiniz ama o ailesine asik belliki kovamazmis bilmem ne hep bahane. Cozum bulamicam cunku ben boyle birseyi kabul etmem zaten. Sizede ordek ailesi yasaminizda basarilar.

allah hepimizi iki kayınla yaşamaktan arada gelip gitmek bilmeyen kaynana kayınbabadan korusun öyle evde mutlu olabilmeniz zaten mucize olurdu. neden böyle bir ortamı kabul ettiniz yahu o kadar mı kıymetsizsiniz? resmen yol geçen hanı olmuş ev.

Pasiflik iyilik değildir, beceriksizliktir, işe yaramazliktir.

Oda farkında herşeyin napalım evden mi kovalım gelmeyin diyemeyiz falan diyor
Anne babasına uygun bir şekilde söyleyebilir. Ama bazı erkekler böyle işte kenara çekiliyorlar sonra sen söyleyince kötü oluyorsun hep gözlerinde.
Ailesiyle dengeyi kurması gereken kişi eşin burda.

Ya bu durumun manipüle etmeyle falan alakası yok yani yaşadığım hayatı normal görmek tabikide doğru olmaz bende istemezdim ama sabrederim diye düşünmüştüm beklediğim gibi olmadı malesef
Sizin beklentiniz bir yana arkadaşların anlatmaya çalıştığı şey bambaşka bir konu. İki tane kazık kadar herifin 23 yaşında genç kadının yanında işi ne ? Bu ne dine, ne ahlaka ne insanlığa sığar. 45 yaşında kadınım evim benim mahremimdir, işten gelir yayılırım, askılı giyerim, çamaşırsız gezerim, duş alır havluyla dolaşırım. Canım ister bir iş yapmaz yayılırım evime kimse yabancı bir herifi sokup buna bakacaksın diyemeeeeezzzz sorun eltin değil sorun kayınların ve bunu sana yaşatan kocan. Ortada sevgi olsa kıyamaz bunu yapmaya, gözünden sakınır. Yani eltinin bir gece kalmasından daha büyük sorunların var, gözünü aç güzel kardeşim

Pasif değil aileci. Kendi kurduğu çekirdek aileye saygısı yok. Gerçi sen de baştan kabul etmiş bile isteye aaa evleniyorum oleey diye kabul etmişsin daha bu yaşta. Ayrı eve çıkacağınızı da sanmıyorum senin bu resti çekeceğini de sanmıyorum, evden gitsen de geri dönersin

Eşim beni seviyor diye niye kabile şeklinde yaşayayım ayol.
Hoşt derim adama.

Kayinlar niye sizde yasiyor? Kendi evlerinde yasasinlar. Artik izin vermeyin

Merhaba,baştan kabul edilmiş gibi olmuş.Ailenin geleneği bu galiba..Kayınlarından biri evleninceye kadar bu durum devam edicek sanki…Değiştiremeyeceğiniz bir durum bence bakış açınızı değiştiririn.Sende kendi annenleri çağır onlarda gelsin birde böyle dene,belki kalabalıksan sıkılır ve giderler.. Bu arada kayınların ve eşin ve kayınpederin kazançlarını ne yapıyorlar?biriktiriyorlar mı?

Diyoeum ya kayınlarımın bende kalması neyse kaynanaların da yazda 1 ay kalmaları falan ona da neyse ama üstüne elti bu beni hem çok şaşırtıyor hemde bunaltıyo
Peki eltin sizde kalınca yardım ediyor mu yemeğe bulaşığa temizliğe. Yoksa önüne mi bekliyor herşeyi? Ya da kaynana yardım ediyor mu? Bunlar da önemli detaylar

Okumadan önce gorseydim keşke

İnsanlara en başından sınır cizmezseniz böyle artarak devam eder bide alışmış kudurmustan beterdir diye bı laf var şimdi böyle size karşı rahat olmaya alışmış insanlara neden böyle yapiyolar diye kiziyosunuz.Bide neden eltinize demiyosunuz ben yetişemiyorum artık kalmayın burda diye araya başkalarını sokmaya gerek yok

Bir cinnet gecirin, ben yapamiyorum artik kayinlara ev tutulsun esimle yalniz kalmak istiyorum. Evliligimi yasayamadim deyin ama baya abartin. Rest cekin. Esiniz dediginiz gibi asik ve size saygili ise zaten sizi uzmez

En baştan kabul ettiğiniz bir şeyi şimdi değiştirebileceğinizi mi sanıyorsunuz? İki kaynı kabul edince kayınvalide kayınpederi de otomatik olarak kabul etmiş oluyorsunuz zaten. Bir elti mi fazla geliyor o da yerleşsin sizin eve hep beraber yaşayın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…