Bıktım lütfen derdime çare bulun.

Güzelim evde iki herif var. Hic düsünmedin mi ne biliyim seks esnasında inlersem duyar mı? Bağırırsam duyar mı yada ne bileyim iş bitince duşa girdiğimde görür mü…
Esinle nasıl sakalasıyosun mesela? Alttan alta nasıl ellesiyosunuz? Valla ben düsünürken gerildim nasıl oluyo?

Ya bu durumun manipüle etmeyle falan alakası yok yani yaşadığım hayatı normal görmek tabikide doğru olmaz bende istemezdim ama sabrederim diye düşünmüştüm beklediğim gibi olmadı malesef
İnsanlar sana dil döküyor,tamamen senin yararına olacak şekilde.

Ya eşin ve tüm kabile ordayken açık açık çat çat kurallarını söyleyeceksin,ya odandan çıkmayacaksın.Ya da kabileciliği kabul edip mutlu mesut yaşayacaksın.

Hepimiz burda evliliğinde ve senin özsaygında oluşacak hasara dikkat çekmeye çalışıyoruz sen bir yorumumda şikayet ediyorsun bir yorumunda resmen laf ettirmiyorsun eşinin ailesine.

Önce sen karar ver ne istediğine de sonra danış bence.Gözünü aç istedik,olmuyor. O halde kabullen. Daha ne diyelim ki yani.

Birincisi akraba evliliği yapanı ciddiye Alman veya almaman inan umrumda değil ikincisi lise mezunuyum üçüncüsü ise elimin babasını bazen anlayamıyorum sanki güzel bi evimiz olmasını istemiyor rahatça gezip dolaşınca içten içe kuduruyor birley diyemiyor ya diyince de takmayınca tabi öyle olduğunu düşünüyorum bilmiyorum

Dedim zaten, siz bir şey demeyin sakın. Eşiniz konuşsun ama gerçekten konuşsun ve çözsün bir zahmet. Bu onun görevi.

Genelde evde durmazlar kardeşleri hani sabah kahvaltısı sonra çıkarlar akşam gelirler falan anlaşıyoruz onlarda sıkıntı yok ama cinsel hayatımız mesela bu kadar aktifken rahat ses çıkarmamız duşa girmememiz falan beni delirtiyor

Lise mezunusun tamam Akraba evliliği kabul edilemez,bilmin ışığında ilerleyin artık...senin sağlıklı bir evliliğin yok, mahremin yok. Bu evlilik değil, bunun farkında değilsin

Eşiyle arası mukemmelmis. Bir odada 2 kayın,diğer odada kayınpeder. Bu ortamda cinsellik ne kadar yaşanıyorsa o kadar işte...Mide bulandırıcı bana kalırsa, geniş bir aile. Kayinlarla / gelinin aynı evde kaldığı nerede görülmüş

O kadar öneriler verildi edildi ne yapmayı düsünüyosun ben merak ettim cidden bende yazdım cevap dahi vermemissin. Yetersiz mi?

Yani bana boşan derseniz bunu asla yapamam çünkü sadece "eşimle" mutlu bi evliliğim var, evet bana sanki eşimle değilde ailesiyle evliymişim gibi bile geliyo o kadar ki bıktım artık ama bu durumda suçlu olan kişi asıl benim ki baştan bilip başa çıkarım kafasıyla düşünmemem gerekti, ben bu durumda ya eşimle gerçekten onlardan uzak bir şehire yerleşicem yada ailesiyle bu durumu konuşup halletmeye bakıcam?

Mükemmel oldugunu zannediyordur. “Karım agzını acmasın, tatsızlık cıkmasın” diyerek sevmis gibi yapıyordur. Öyle gecistirerek “hak” veriyordur.

İkisi de güzel fikir. Ama bence ilk halletmeye bak. Halledemezsen tasındıgın sehire bile gelirler.

O kadar öneriler verildi edildi ne yapmayı düsünüyosun ben merak ettim cidden bende yazdım cevap dahi vermemissin. Yetersiz mi?
Yok hayır o kadar yazı vardı ki görmemiş olabilirim kusura bakma lütfen teşekkür ediyorum. Bu durumda yapabiliceğim tek şey burdan uzakta biyerde hayatıma devam etmek yani evliliğimi güzel bi şekilde ancak böyle sürdürebilirim.

Sonuç : 4+1 eve geçildi ve 4.oda eltoşa tahsis edildi.

Bak yukarıda yazdım sana. Tepkiyi gösteremiyorsun. Odana çekilip muhatap olmamak kısmınıda yapamıyorsun agzını acamıyorsun. Tüm bunları yapamazken baska sehire tasınman fayda etmez yine gelirler. Tepki iyidir o tepkinin tadını alınca yeltenmezler

Haklısın, zaten moralim bozuktu konuyu açınca daha da bozuldu yaa gerçekten kalabalık ailede yaşanmıyormuş bunu hafife almışım

Haklısın, zaten moralim bozuktu konuyu açınca daha da bozuldu yaa gerçekten kalabalık ailede yaşanmıyormuş bunu hafife almışım
Bozulacak. Bozulmalı ki artık zırhları giyinmelisin. Yoksa başka şehir, başka yer diyerek düşüncelere girme. Yine gelecekler çünkü bu yüzü basından vermişsin. Sıcak hazır yemek, hazır temizlik herşey beleş tabi adamlar bırakmak istemezler. Tepkini hemen göstermek istemezsen bile usul usul davranıslarınla hareketlerinle ilgisizliginle göster. Farkına varsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…