Ay yok sağ ol görmeyelim de siz biraz gözünüzü açsanız mı artık? Kayınlarınıza niye siz bakıyorsunuz?Cinsel hayatınızdan tutun her şeyi her anlamda etkilemiyor mu?Derdi. Yani ben eşimden gerçekten eminim sizde görseniz sizde dersiniz buna eminim, bende normalde kalabalık ailede büyüdüm ama eşle yalnız yaşamak varken aileyle yasamak gerçekten ızdırapmış
Pakete kayınları da ekleyin lütfen.Oda çok şaşırdı kalmasına ve ailesinin neden kalmasını söylediğine kızdı yani geldiği gibi gitseydi niye kalma gereksinimde bulunduğunu söyledi bende ne yapıp edip bu sorunu düzeltmesini söyledim bakalım yarın ola hayrola
Öğlen en fazla 1 e kadar uyur bende onlar uyanmadıgı için erken kalkmıyorum yataktan pek ne yapsak beraber yapıyoruz cidden.Gece çalışıyormuş,gündüz uyumaz mı?
Siz bir şey derseniz olay çıkar. En kötüHayır yaaa nasıl sorun olmaz onlar eşimin de ailesi sonuçta oğulları evden kovacak halimiz yok tabiki, bana onları bı durumu basıl söyliyim basıl belli ediyim bunu söyleyin bana
Ama yani ızdırap diyorsunuz sonra da ömrümden ömür mü gidecek,başımın üstünde yerleri var diyorsunuz. Öneride bulunuyoruz yok,fikir veriyoruz yok.Derdi. Yani ben eşimden gerçekten eminim sizde görseniz sizde dersiniz buna eminim, bende normalde kalabalık ailede büyüdüm ama eşle yalnız yaşamak varken aileyle yasamak gerçekten ızdırapmış
Çok etkiliyormuş, yani ben bu durumun bu kadar beni rahatsız edeceğini bilmiş olsaydım gerçekten başında hayırı çekerdim benim hatam ailesini kabul etmekAy yok sağ ol görmeyelim de siz biraz gözünüzü açsanız mı artık? Kayınlarınıza niye siz bakıyorsunuz?Cinsel hayatınızdan tutun her şeyi her anlamda etkilemiyor mu?
Bu da tuzak mesaj.Eltinizin, akraba evliliği yapmadığı için dışlanmış hissetmesini istemiyorlardır belki de. Onca insan arasında, size arkadaşlık edecek yaştaki bir eltinin de fazla gelmeyeceğini düşünüyorlardır.
Ya bi kere yeni evli karısını iki hödük tiple aynı evde yaşamaya mahkum eden adam, adam diye ortalıkta gezmemeli. Böyle geniş, aciz, vasıfsız erkeklere de bu saf kızlar düşüyor hep. Kocası nasıl manipüle ettiyse artık, yaşadığı hayatı normal görüyor konu sahibi de.Siz şaka mısınız? Tek sorun anne baba mı? Evde KAZIK KADAR İKİ ADAM VAR.
EVDE
KAZIK
KADAR
İKİ
HERİF
BESLİYORSUNUZ.
E annem niye bakarım,nolcak,neyse diyorsun o zamanÇok etkiliyormuş, yani ben bu durumun bu kadar beni rahatsız edeceğini bilmiş olsaydım gerçekten başında hayırı çekerdim benim hatam ailesini kabul etmek
Ben eşinizin bu konuya çözüm bulacağını düşünmüyorum. Kazık kadar 2 adamı evinde barındırıyorken yengesine ne diyecek?Oda çok şaşırdı kalmasına ve ailesinin neden kalmasını söylediğine kızdı yani geldiği gibi gitseydi niye kalma gereksinimde bulunduğunu söyledi bende ne yapıp edip bu sorunu düzeltmesini söyledim bakalım yarın ola hayrola
Ben birley demeyip ne yapıcam? Yani buran dur demezsem devamı gelince diye endişe ediyorum zaten bu günü tekrardan yaşamamak için birşey yapmam lazım sizden sadece yardım bekliyorum ne gibi bi konusma yapiyim yada sadece eşim mi söylesin yada tekrardan bunu yaptığı anda tersleyip hayır gelmesin kalmasın diye çıkışıyım mı napiyimSiz bir şey derseniz olay çıkar. En kötü
siz olursunuz. Ailenin yapısını iyice anladım. Zaten kayınpeder de öyle bir hakkınızın olmadığın yatılı kalmayı teklif ederek yapmış.
Tabiki yaşadık ilk 6 ay falan yalnızdık gelmedi kimse ne pederler nede kardeşleri.Konu sahibi hiç ikiniz yaşadınız mı o evde?
Ya bu durumun manipüle etmeyle falan alakası yok yani yaşadığım hayatı normal görmek tabikide doğru olmaz bende istemezdim ama sabrederim diye düşünmüştüm beklediğim gibi olmadı malesefYa bi kere yeni evli karısını iki hödük tiple aynı evde yaşamaya mahkum eden adam, adam diye ortalıkta gezmemeli. Böyle geniş, aciz, vasıfsız erkeklere de bu saf kızlar düşüyor hep. Kocası nasıl manipüle ettiyse artık, yaşadığı hayatı normal görüyor konu sahibi de.
Esin cok anlayisliysa, 2 tane kaynı neden evine sokuyor. Dinen de bu durum uygun değil, nikah düşüyor vs.Insanin mahremidir evi, 2 tane kayın ne alaka. Nasıl rahat hareket ediyorsunuz evde...Akraba evliligi yapan birini pek ciddiye alamıyorum gerçi,eğitiminiz olmadığına eminim.Kendinize böyle iğrenç yaşamı layık görmüşsünüz.Eşimle beni kıskanıyorlar demeye getiriyorsunuz bir de...:) He kıskanıyorlar, bu mükemmel yaşam şeklini kim kıskanmaz.Derdi. Yani ben eşimden gerçekten eminim sizde görseniz sizde dersiniz buna eminim, bende normalde kalabalık ailede büyüdüm ama eşle yalnız yaşamak varken aileyle yasamak gerçekten ızdırapmış
3+1 ev birinde eşimin kardeşleri yatıyor diğerinde ise pederle kayınvalideO kadar insanı nerede yatırıyorsunuz?Siz,kayınlar,elti,kayınvalide,kayınpeder..