Bıktım lütfen derdime çare bulun.

Orasi sizin eviniz degil. Bastan basina sorun o. O yüzden konusma hakkiniz yok.
Allah benim belamı versin böyle aileye düştüğüm için ama eşimi de çok seviyorum yani be bilim o beni benim onu sevdiğimden daha çok seviyor bunu herkes de görür ve söyler, ama işte annesiyle babası sıkıntı oda farkında

Kız yok saçmalama eşim beni çok seviyor ama oda ben gibi bu duruma mahkum kaldı işte 😃 vallaa eşimden çok şükğr çok memnunun oda hep arkamda durur rahatsız olduğum konuları tak diye söyler ailesine ama diyorum ya ailede sanki ben kocamla iyi olmiyim yada mutlu olmiyim gibi bi durum bi kıskançlık var gibime geldi inşallah yanlış dusunuyorumdur ama ben öyle hissettim
Benim eski eşim de beni çok severdi. Ama ne oldu? Üç aylık evli iken aldattı beni. Herkes onun bana aşkına hayrandı filan. Ee ene oldu, Yedim boynuzu. Bu dünyada kimse için aldatmaz demeyin.

Benim eski eşim de beni çok severdi. Ama ne oldu? Üç aylık evli iken aldattı beni. Herkes onun bana aşkına hayrandı filan. Ee ene oldu, Yedim boynuzu. Bu dünyada kimse için aldatmaz demeyin.
Yok tabikide aldatmaz maldatmaz demiyorum tabikide herkesten herşey beklenir ama ben şuanlık durumumu anlatıyorum lütfen benide anlayın

Allah benim belamı versin böyle aileye düştüğüm için ama eşimi de çok seviyorum yani be bilim o beni benim onu sevdiğimden daha çok seviyor bunu herkes de görür ve söyler, ama işte annesiyle babası sıkıntı oda farkında
Siz şaka mısınız? Tek sorun anne baba mı? Evde KAZIK KADAR İKİ ADAM VAR.
EVDE
KAZIK
KADAR
İKİ
HERİF
BESLİYORSUNUZ.

Kocanızın işine geliyor demi? Masrafları onlardan da alıyor. Cebinden az para çıkıyor haliyle. Ay tam aksi ise, siz bide onlara bakıyorsanız karı koca köle olmuşsunuz

Adaletliler yalnız. Aynı şerbetten her geline içiriyor, adam kayırmıyorlar. 😂Hatta ilk gelin akraba olmadığı için, evlenirken aile yapısını fark edememiş bile olabilir.

2.gelin akraba; aileyi ve yaşam tarzlarını bilerek girmiş aileye.
Yok yok ben buralardan gidicem yaaa bu kadarı fazla geldi sonuçların bu raddeye geliceğini düşünmemiştim, ne kadar uzak o kadar iyi gerçekten

Hayır, şuan çalışıyor zaten wpden konuyu anlatıp biraz tartıştık yukarıda yazdığım gibi " onlara git mi diyelim bende sıkıldım git dicek halimiz yok kovalım mı onları" gibi şeyler söyledi bilmiyorum ya bu durumdan çok sıkılmış artık elimizde alıp uzaklara gitmek istiyorum oda bunu çok istiyor ben gibi oda bu durumdan sıkılmış bu kadar ileri gidiliceğini tahmin etmemişti.
Farkında ama hiç bir şey yapmıyor.Anne baba biz hiç yalnız kalamıyoruz dese.Biraz gidin evinize dese.Yok o da diyemiyor.Size 2 sevgi sözcüğü.Hemen kanıyorsunuz.

Orası tam net degil. Esiniz de problem, cünkü daha kendi evliliginin ve evinin mahremiyetini koruma gücüne sahip olmadan evlenmis. Annesi babasi zaten bunun farkinda o yüzden evde de istedikleri gibi hareket ediyorlar. Ogullarina säz hakki tanimayan size hic tanimaz. Herkesin nazi kendi delisine gecer. Siz birsey söyleseniz olay cikar, ama esiniz sınır cizse kizsalar bile birsey olmaz. Ha esiniz gereken sınırı cizmiyorsa kendiniz söyleyeceksiniz. Benim tek üzüldügüm nokta sizin evliliginizin ilk senelerini (en önemli onlar) böyle gecirmeniz. Herkesin yasam alani kendine has. Kayinlar sizin evde ne alaka. Bunu kabul etmeniz iyi anlasiyorsaniz bile her acidan yalnis bir karar olmus

Kız yok saçmalama eşim beni çok seviyor ama oda ben gibi bu duruma mahkum kaldı işte 😃 vallaa eşimden çok şükğr çok memnunun oda hep arkamda durur rahatsız olduğum konuları tak diye söyler ailesine ama diyorum ya ailede sanki ben kocamla iyi olmiyim yada mutlu olmiyim gibi bi durum bi kıskançlık var gibime geldi inşallah yanlış dusunuyorumdur ama ben öyle hissettim
Aileniz hayatta mı ya da görüşüyor musunuz bilmiyorum incitmek istemem bilmeden ama empati kurduğumuz takdirde önce iki erkek kardeşiniz sonra anne babanız sonra ablanız sizde kalmaya başlasa eşiniz sizin gibi kapım açık,ömrümden ömür mü gidecek der miydi?

Siz şaka mısınız? Tek sorun anne baba mı? Evde KAZIK KADAR İKİ ADAM VAR.
EVDE
KAZIK
KADAR
İKİ
HERİF
BESLİYORSUNUZ.

Kocanızın işine geliyor demi? Masrafları onlardan da alıyor. Cebinden az para çıkıyor haliyle. Ay tam aksi ise, siz bide onlara bakıyorsanız karı koca köle olmuşsunuz
Yok durumumuz iyi çok şükür masraf falan sıkıntılı olmuyo ama beslemek bakmak gibi durum beni yıprattı cidden

Hakikaten o koca koca kayınlar niye sizde?İkisi de ya anne babalarının evine gitsinler,ya da ev tutsunlar.

Aileniz hayatta mı ya da görüşüyor musunuz bilmiyorum incitmek istemem bilmeden ama empati kurduğumuz takdirde önce iki erkek kardeşiniz sonra anne babanız sonra ablanız sizde kalmaya başlasa eşiniz sizin gibi kapım açık,ömrümden ömür mü gidecek der miydi?
Der ona göre bir şey var mı?Yemek mi yapıyor?temizlik mi?

kayınlarımın bende kalması neyse kaynanaların da yazda 1 ay kalmaları falan ona da neyse
Ya çok pardon ama neyse dedikleriniz zaten dehşet bir durum. Burada çok rastladığımız “Soyadımı al, ruhunu ver” evliliği.

Bu arada çok çok aşık olduğunuz eşiniz ne cevap verdi onu yazmamışsınız.

Derdi. Yani ben eşimden gerçekten eminim sizde görseniz sizde dersiniz buna eminim, bende normalde kalabalık ailede büyüdüm ama eşle yalnız yaşamak varken aileyle yasamak gerçekten ızdırapmış

Ya çok pardon ama neyse dedikleriniz zaten dehşet bir durum. Burada çok rastladığımız “Soyadımı al, ruhunu ver” evliliği.

Bu arada çok çok aşık olduğunuz eşiniz ne cevap verdi onu yazmamışsınız.
Oda çok şaşırdı kalmasına ve ailesinin neden kalmasını söylediğine kızdı yani geldiği gibi gitseydi niye kalma gereksinimde bulunduğunu söyledi bende ne yapıp edip bu sorunu düzeltmesini söyledim bakalım yarın ola hayrola

Derdi. Yani ben eşimden gerçekten eminim sizde görseniz sizde dersiniz buna eminim, bende normalde kalabalık ailede büyüdüm ama eşle yalnız yaşamak varken aileyle yasamak gerçekten ızdırapmış
Ben dışardan sizin evliliğinizi görsem bu adam bu kaıdna aşık demem;
-yazık bulmuş genç kadını, ebesine kadar baktırıyor.
-bulmuş saf niyetli birini, sömürüyor.
-bir insan niye 22 yaşında kendini yakar?
- abooo evde iki de kayınla nasıl yaşıyor.
-eee pardon sizin evlilik dediğiniz şey bu değil, biz buna dram, kölelik, sömürü diyoruz
Derim.

X