Bıktım lütfen derdime çare bulun.

Sizce bu durumda ne yapılır size danışmak istediğim asıl soru bu zaten ne yaparsam bunlar ciddiye alıp bidaha benden habersiz bişey yapmaya kalkarlar
“Müsait değilim” gibi tepki veremiyorsanız eğer size sormadan çağırıyorlarsa en güzel tepki biçimi bence herhangi bir odaya geçip asla o odadan çıkmamak. Çoluk çocuk varsa onları da alıp odaya çekilin. Elti geldiğinde kendileri ilgilenirler. Kapıyı açıp “x geldi” derlerse “ben cagırdıgımı düsünmüyorum haberim yok geldiyse siz ilgilenebilirsiniz su an hiç müsait değilim” dersiniz.

Hayır yaaa nasıl sorun olmaz onlar eşimin de ailesi sonuçta oğulları evden kovacak halimiz yok tabiki, bana onları bı durumu basıl söyliyim basıl belli ediyim bunu söyleyin bana
Yani bence kabile gibi yaşamanız sorun ama siz bilirsiniz. Nillev in dediği gibi hizmet etmeyin, kapatın odanızın kapısını oturun odanızda.

ama ben o insanlardan değilim ben görmüş insanım cahil insan değilim
Seçimlerinizi, yaşadığınız hayatı ve mevcut durumla ilgili fikirlerinizi düşünürsek pek de öyle durmuyor. Distopya gibi hayatınız, siz de normal görüp kabul etmişsiniz zaten birçok şeyi. Arada elti de oluversin ne olacak…

Hayır yaaa nasıl sorun olmaz onlar eşimin de ailesi sonuçta oğulları evden kovacak halimiz yok tabiki, bana onları bı durumu basıl söyliyim basıl belli ediyim bunu söyleyin bana
Eşinizin ailesi olabilirler ama birlikte yaşamak zorunda olduğunuz anlamına gelmez bu.

Aynı mantıkla elti de eşinizin ailesi, onu da kovacak haliniz yok o zaman.

Ben açıkça konuşsanız da bir şey değişeceğini düşünmüyorum. Bir yıllık evli oğullarının yanına iki bekar çocuklarını yerleştiren, yetmez gibi gelip iki ay kalan ailenin ince düşünebileceğini ve sizi dinleyeceğini sanmıyorum. O yüzden çözüm önerim yok. Baştan kabul etmemeniz gerekirdi iç içe bir yaşamı.

Hizmet etmeyeceksiniz, sürat asacaksınız, hatta ben odamdan da çıkmam, hastaymış gibi davranın dizi izleyin . Bir iki derken dağılırlar.

Ben bu rahatlığı nerden buluyorum biliyor musunuz, biz daha evlenmeden 2 3 hafta öncesinde bunlar tasıncağımız eve geldiler direk sebebi ise şu eltimle yada kocasıyla tartışmışlardı onlarda pılını pırtını toplayıp benim eve yerleşmişlerdi daha düğün günü gelmeden bu rahatlığı ben bırdan görüyorum başka eve geçtiğimde şimdiki rahatlığı asla vermicem diyorum sürekli kendimce. Sizce bu rahatlıkları da benim düşündüğüm şekilde midir?

Maaile sizdelerse nereye giderseniz gidin gelirler.

Olabilir ama siz basından vermissiniz rahatlıgı. Baska yere tasınsanızda bir sey degismez. Daha müsait degilim diyemiyosunuz herhangi bir tepkiniz dahi yok. Artık nasıl alışmıslarsa sizin agzınızdan çıkacak ufacık bi tepkiyi bile dinlemezler. Simdiden siperinizi takının. Takının ki kafalarına göre hareket edemesinler. Önerileride yapıp yapmamak size kalmıs.

Dışardan yargıladığınız gibi değil lütfen bu yazdığım konuyla benim nasıl biri olduğumu karıştırmayın gerçekten bu ailede gördüğümü kimsede görmüyorum ya ben bunların böyle olucağını asla düşünmemiştim. Çok şükür eşimle aram mükemmel ama hep diyorum ki keşke ailesi başka insanlar olsaydı daha göreceli düşünceli adaletli insanlar olsaymış

Eşinizle aranız mükemmel değil.Olsa tüm ailesini size baktırmazdı.

Onların istediği hayat nasıl biliyor musunuz, sürekli iç içe olmak aile binası gibi bir yaşam kurmak herşey herkes bir olsun vs.

Ama siz hizmetçisiniz. Sizin maaş almanız lazım. Hatat direk kölelik sizinki. Kocanız da şanslı. Yedi sülalesine bakan, cinsel ihtiyaçlarını ve kişisel ihtiyacını karşılayan biri var. Hem de masrafsız. Ayrıca saf. Daha ne olsun demi.

Eşinizle aranız mükemmel değil.Olsa tüm ailesini size baktırmazdı.
Öyle demeyin gerçekten eşimin bana olan sevgisini kıymetini görmemiş olsaydım bunlara katlanmazdım emin olun, yani komşular vs olsun onlarda hep ben ve eşimi onlardan farklı gorur daha temiz daha titiz daha duyarlı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…