Bu kalabalıkta hangi ara eşinizle aranız mükemmel. Mesela hangi ara sex yapıyorsunuz evde kazık kadar iki adam daha varken?? Hangi ara sohbet ediyordunuz? Kendi evinizde şort bile giyemiyorsunuz. Bu nasıl bir hayat?Dışardan yargıladığınız gibi değil lütfen bu yazdığım konuyla benim nasıl biri olduğumu karıştırmayın gerçekten bu ailede gördüğümü kimsede görmüyorum ya ben bunların böyle olucağını asla düşünmemiştim. Çok şükür eşimle aram mükemmel ama hep diyorum ki keşke ailesi başka insanlar olsaydı daha göreceli düşünceli adaletli insanlar olsaymış
Onların istediği hayat nasıl biliyor musunuz, sürekli iç içe olmak aile binası gibi bir yaşam kurmak herşey herkes bir olsun vs.
Bu kadar ileri gitmeyin lütfen eşim son derece saygılı ve bana sadık bir insan lğtfen cevap yazarken kırmamaya çalışınAma siz hizmetçisiniz. Sizin maaş almanız lazım. Hatat direk kölelik sizinki. Kocanız da şanslı. Yedi sülalesine bakan, cinsel ihtiyaçlarını ve kişisel ihtiyacını karşılayan biri var. Hem de masrafsız. Ayrıca saf. Daha ne olsun demi.
Evet tam olarak bu yani, dediğim gibi yani başka eve geçtiğimde kurallarım daha sıkı olucak kimsenin kafasına göre hareket etmemesini söylemem gerek.Hayır sanki o ev sizin değil gibi.Siz o eve taşınmışsınız sadece.Onlar için hiç bir şey değişmemiş.Hep bir aradalar tüm
Fikir veriyoruz da kabul etmiyor,beğenmiyorsun ki.Bu kadar ileri gitmeyin lütfen eşim son derece saygılı ve bana sadık bir insan lğtfen cevap yazarken kırmamaya çalışınBenim sizden önerilerim bu durumda ne yapmam gerektiği bana fikir vermenizi istediğim için konuyu açtım açtığıma da pişman etmeyin lütfen
Konu sahibi eşinize istemiyorum bu kadar insanı evimde diyemiyorsunuz,odanıza çekilip hiç bir işi yapmayın diyorum ona da gelmiyorsunuz.Ne yapalım eltinizi arayıp gitmeyin eltinizin evine mi diyelim?Herşeye evet demişsiniz en baştan.Bu arada eşiniz sizi sevse bu kadar ezilmenize izin vermez.Öyle demeyin gerçekten eşimin bana olan sevgisini kıymetini görmemiş olsaydım bunlara katlanmazdım emin olun, yani komşular vs olsun onlarda hep ben ve eşimi onlardan farklı gorur daha temiz daha titiz daha duyarlı falan
Evet öyle yaptım malesef. Yani bilmiyorum kaldıramıyorum bu kadarını daBu isteklerini sizden hiç saklamamışlar ki. Akrabalarınızın yaşam tarzı ve istekleri en başından belliymiş.Kayınlarınızın daha önce eltinizle kaldığını; siz evlenince sizinle de kalacaklarını biliyormuşsunuz.
Herşeyi bilerek akraba evliliği yapmayı ve eşinizle evlenmeyi seçmişsiniz.
Boşanın. Başka ne yapacaksanız? Eşinizin size saygısı olsa, sizi kazık kadar iki adamla aynı eve sokmaz. Evinizde onlar var diye pijama ile bile gezemiyorsınuz demi? Yaşam hakkınıza saygısı yok başta. Mesela baş başa kahve içiyor musunuz? Yahu eşinizin neresi normal? Bana size saygı duyduğunu gösteren tek örnek verin.Bu kadar ileri gitmeyin lütfen eşim son derece saygılı ve bana sadık bir insan lğtfen cevap yazarken kırmamaya çalışınBenim sizden önerilerim bu durumda ne yapmam gerektiği bana fikir vermenizi istediğim için konuyu açtım açtığıma da pişman etmeyin lütfen
Dışardan yargıladığınız gibi değil lütfen bu yazdığım konuyla benim nasıl biri olduğumu karıştırmayın gerçekten bu ailede gördüğümü kimsede görmüyorum ya ben bunların böyle olucağını asla düşünmemiştim. Çok şükür eşimle aram mükemmel ama hep diyorum ki keşke ailesi başka insanlar olsaydı daha göreceli düşünceli adaletli insanlar olsaymış
Hayır, şuan çalışıyor zaten wpden konuyu anlatıp biraz tartıştık yukarıda yazdığım gibi " onlara git mi diyelim bende sıkıldım git dicek halimiz yok kovalım mı onları" gibi şeyler söyledi bilmiyorum ya bu durumdan çok sıkılmış artık elimizde alıp uzaklara gitmek istiyorum oda bunu çok istiyor ben gibi oda bu durumdan sıkılmış bu kadar ileri gidiliceğini tahmin etmemişti.Boşanın. Başka ne yapacaksanız? Eşinizin size saygısı olsa, sizi kazık kadar iki adamla aynı eve sokmaz. Evinizde onlar var diye pijama ile bile gezemiyorsınuz demi? Yaşam hakkınıza saygısı yok başta. Mesela baş başa kahve içiyor musunuz? Yahu eşinizin neresi normal? Bana size saygı duyduğunu gösteren tek örnek verin.
Ayrıca siz kavga çıkarınca ne dedi size? Savundu mu sizi? Sorununuzu çözdü mü? Ben söyleyim, hayır.
Eltiye kapım her zamn açık gelsin çay içsin kahvesini içsin ama kalmak nedir yani. Şahsen bana bu soru sorulsa yok canım benim burda ne ilim var evime gidicem derimAdaletli insanlar zaten. Elti yıllarca bu düzende yaşamış; kayınlarıyla oturmuş, kaynana kayınpederle birarada kalmış.
Şimdi yeni gelin alınca onu dışlasınlar mı ? O kadar senelik gelinlik ve hizmetten sonra, aileden saymasınlar mı ? Eltiniz de, yeni gelinin elinden bir çay/ çorba vb içmesin mi ?
Benim aklıma eltisine bir mesaj göndermek geldi.Boşan? Hayır.
Yemek yapma? Hayır.
O zaman kayınlarınıza gelin bulun. Kayınvalide ve kayınpederi evden kovun. Cinnet geçirip kavga çıkarın. Hadi bakalım.
Ayrıca sizi çok seven (!) eşiniz yakında bu kabile yaşamında yeterli cinselliği ve ilgiyi bulamadığı için sizi aldatır, üzerine bide bana ilgi göstermedin diye sizi suçlar. Hiç şaşmaz. Nerde karısına sürü hayatı yaşayan adam var, orda aldatma var. Bu forumu az okuyun derim
Yoo, bu konu bile hakkınızda fikir sahibi olmak için yeterli. Profilinizde yaşınız için 23 yazıyor. 21-22 yaşında çok aceleniz varmış gibi akraba ile görücü usulü evleniyorsunuz. Akraba nedir bi kere ya, dünyada adam mı kalmadı? Hadi hasbelkader tanışıp aşık olduk deseniz neyse de görücü usulü bir de… İki kaynınızı yanınıza sokuyorlar -burası dram- neyse evlenene kadar bakarım diyorsunuz. Sonra kaynana, kayınbaba da geliyor, diyorsunuz ki senede birkaç ay, ömrümden ömür gitmez değil mi? Hayret ede ede okudum. Bu çağda bu kafa, çok ilginç.Dışardan yargıladığınız gibi değil lütfen bu yazdığım konuyla benim nasıl biri olduğumu karıştırmayın gerçekten bu ailede gördüğümü kimsede görmüyorum ya ben bunların böyle olucağını asla düşünmemiştim. Çok şükür eşimle aram mükemmel ama hep diyorum ki keşke ailesi başka insanlar olsaydı daha göreceli düşünceli adaletli insanlar olsaymış
Ya niye gitsin. Siz yapıyorsunuz bütün işi. Bedava yemek, bedava hizmet. Niye gitsin?Eltiye kapım her zamn açık gelsin çay içsin kahvesini içsin ama kalmak nedir yani. Şahsen bana bu soru sorulsa yok canım benim burda ne ilim var evime gidicem derim
Kız yok saçmalama eşim beni çok seviyor ama oda ben gibi bu duruma mahkum kaldı işteBoşan? Hayır.
Yemek yapma? Hayır.
O zaman kayınlarınıza gelin bulun. Kayınvalide ve kayınpederi evden kovun. Cinnet geçirip kavga çıkarın. Hadi bakalım.
Ayrıca sizi çok seven (!) eşiniz yakında bu kabile yaşamında yeterli cinselliği ve ilgiyi bulamadığı için sizi aldatır, üzerine bide bana ilgi göstermedin diye sizi suçlar. Hiç şaşmaz. Nerde karısına sürü hayatı yaşayan adam var, orda aldatma var. Bu forumu az okuyun derim
Bir ara gerçekten inanıyordum bu yazdıklarınıza.Adaletli insanlar zaten. Elti yıllarca bu düzende yaşamış; kayınları, kaynana kayınpederiyle bir arada yaşamış.
Şimdi yeni gelin alınca onu dışlasınlar mı ? O kadar senelik gelinlik ve hizmetten sonra, eltiyi aileden saymasınlar mı ? Eltiniz de, yeni gelinin elinden bir çay/ çorba vb içmesin mi ?