8 ay sonra kutlarız artık:)
:):):)):) Sen iyimisin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 ay sonra kutlarız artık:)
kızlar yaaaa eşim tazminat vermek istemiyor ya sizce bu boşanma davası çok uzarmı?Nafakayı bile vermek istemiyor..Avukatta haciz yoluna gitmiş.Bu davanın uzaması demek aslında daha çok canımın yanması demek.Hakim bizi boşamayana kadar bendeki bu gelgitler her seferinde aracılardan duyduğum sözler bitmeyecek gibi...1 seyeni bulurmu yaaa ? 3 ayı geçti ben davayı açalı ilk celsem daha görülmedi..
canım malesef tazminatla birlikte boşanma davasının bitmesi bir yılı buluyormuş. daha ilk duruşmayı yaparlar.ablamın bir arkadaşı eşine tazminat davası açmıştı bir buçuk sene sürmüş hala devam ediyordu ama kocası pişman oldu özürler falan diledi gönlünü aldı barıştılar.
Bugün avukatla görüştük.Anlattıgım kadarıyla avukat eşimde kişilik bozukluğu oldugunu düşünüyor..Demekki tek ben değilim bunu düşünen, herşeyi çarpıtmadan anlattım çünkü.
Eşimde mail atmış.Gece nezarette kalmış çokkk üzüldüm ya anlatamamAnlaşmalı boşanalım diyo.Hakkını helal et demiş..
Oldu canım daha ödeyeceği altınlar manevi tazminatlar ve nafakalar var ondan sonra tabiki boşanırız neden boşanmayalım![]()
of canım ya bosanmakta bır dert..bosanmamakta..Allah yardımcımız olsun..
hele ki kadınsan hem milletin lafıyla uğraşıyorsun hemde prosedür bitince bile nüfus tapu geziyorsun![]()
Kızlarrrrrrr kuzenime deli oldum yaaaaKuzenim benden 1 hafta önce evlenmişti eşinin işi nedeniyle şimdi azerbaycandalar.Aralarıda gayet güzel.Kıskanmıyorum aslaaa.Daha iyi olsunlar isterim.Msn den yazıştık az önce bana diyorki ağustosta izine gelicez balayı yaptığımız otelde 2. balayımızı kutlayacağız.Beraber gitmiştik balayına antalyaya.Anlamıyorum kızlar neden böyle şeyleri bana anlatır...Hep mutluluğundan bahseder banada senin eşin seni hiççç sevmiyormuş ya baksana 1 kere bile aramadı diyor...O benim yerimde olsa bir daha evlenmezmiş
![]()
İnsanoğlu işte senin neyin eksik ise onu gözüne soka soka hava atar ,bu tipler çok acımasız hiç korkmazlar sonrasından
Canım bence kuzenin iyi niyetli değil. iyi niyetli olsaydı sana bunlar anlatmazdı hava atmış nispet yapmış resmen. Ben olsam arama mesafe koyardım. Ama kuzenin şunu unutuyor bu dünyada insanın başına her şey gelebilir aldatılabilir veya eşi tarafından hor görülebilir hiç sonrasını düşünmeden nispet yapmış ama Allah her şeyi görüyor canım sen aldırma mutlu olmaya bak kpss ye çalış kimseye derdini anlatma görüyorsun en zayıf noktasından vurmaya çalışırlar insanı.![]()
bence kendinden başka kimseyi düşünme dert etme benimde 9 senedir süregelen acaip güzel bir ilişkim vardı ... eşim ağzıma bakardı ama yerlebir oldu kimin ne olacağı belli olmuyor hayat bu maalesef