How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bıktım Artık

Bu ne biçim adam yaaa.Kuduruyor sen para istiyorsun ya.Bırak ne yaparsa yapsın tatlım.Onun amacı senin canını acıtmak ve bu tazminat olayından vazgeçmeni sağlamak.Sakın bu oyuna gelme canım dilediğini istesin yapsın.Biliyorum canın çok acıyor sen delicesine severken belkide içinde bir umudun varken adam bunu tamamen para için yaptığını düşünor :( Emin ol benimkide aynı şeyi düşünüyordur.Seninki biraz abartmış ama.Konuşmak varken yüzüne böyle canını acıtmaya çalışıyor.Tatlım sana özelden mesaj attım okusana...

Canım ingilizcem hiç yoktu benim şimdi googleden çeviri yaptımda inanamadım ya bu nasıl sözler...İğrenç ötesi yaaa...Bu nasıl bir adamdır.Nasıl bir kişiliktir..Bence avukatına bildir bunu çıktılarını hemen al bilgisayardan zaman kaybetmeden o silmeden.Resmen hakaret var.Emin ol mahkemede çok işine yarayacak.Şoklardayım resmen yaaa.Para istiyorsunda ondan senden nefret ediyor canım gel anlaşmalıya hiçbişey istemiyorum desen bak nasıl koşa koşa geliyor.Ama sakın anlaşmalıa gitme.Heleki bu yaptıklarından sonra.Kişiliği oturmayan basit bir insan.Onun namususun hala sarfettiği sözlere paylaştığı şeylere bak...Çok kızgınım şuan...:47:

canım bakma onun facebookuna engelle hepsinden...
eşin senin canını yakmak istiyor bu belli çaresi mailden faceten msnden engellemek...
haksızlığa uğradın evet
ama sen haklı olduğunu düşünüyorsan kendini ispatlamaya çalışma,
haksız olanlar böyle saçma sapan haklılığını ispatlamaya çalışır...
onu muhattap alma hiç...

ablam da bakma diyor ama elimde olmadan yine de bakıyorum. cevap vermiyorum.ama canımı çok acıtıyor. okuduğumu biliyor ama. bulamadım canım ben bilgisayar öğretmeniyim. tabii ki adresim var. yalnız msn kurmam lazım on dk sonra falan eklerim seni.

ablam da bakma diyor ama elimde olmadan yine de bakıyorum. cevap vermiyorum.ama canımı çok acıtıyor. okuduğumu biliyor ama. bulamadım canım ben bilgisayar öğretmeniyim. tabii ki adresim var. yalnız msn kurmam lazım on dk sonra falan eklerim seni.

Canım sakın sende ona karşılık bişeyler yazma yada paylaşma.Susmak en güzel cevaptır anlayana.O istiyorki sen onu arayıp hakaret edesin yada tazminattan vazgeçesin.Susman emin ol onu dahada çok çileden çıkarıyordur.Benimkide beni silmiş engellemiş face den.Ama kaşınan benim yinede kardeşimden bakıyorum.İyi yapmıyorum tabi hergün bir kıza abone oluyor.Buda canımı sıkıyordu başlarda.Ama şimdi takmamaya çalışıyorum.Bitti zaten bizim dönüşü yok.Elbette adam hayatına bakıcak.Tamam canım beklerim.

canım benimki beni evden attığı gece oturmuş beni faceten her yerden silmiş bi de ilişkisi yok yazmış. ben twitterdan bakıyorum. google a adını yazınca çıkıyor. ben de karşılık olarak bi kere onu sevdiğimi belirten bi söz paylaştım. kılıçlar çekilmiş namus ortaya atılmış yalanlar söylenmiş ee bu dengesizlik değilse ne yazmış adam.

benim hakkım olanı istemem ona göre namusumu ortaya atıp kolay para kazanma çabası. üstelik bunu para için yapmadığımı bir türlü anlamak istemiyor. insanın fikri neyse zikri o oluyomuş ben birkez daha anladım. kendisi asıl paradan başka bir şeyi düşünemiyor

neden anlamak istemiyor, neden benden bu denli nefret ediyor. eğer dava açmasaydım da hayatına devamm edip gidecekti, belki de hemen evlenecekti. peki ben ne olacağım. en azından bana yaptığını başkasına yapamasın kolay kolay.

bi de kızlar benim tazminat davası açmamın namusla ne ilgisi var Allah aşkına. düşünüyorum düşünüyorum çözemiyorum. ben tazminat davası açmakla nasıl namusumu ortaya atmış oluyorum. kafayı yiyeceğim. bunların hepsini ona sormak istiyorum, beni dinlesin istiyorum. ama gözleri kör olmuş kalbi körleşmiş

ballos arkadaşım kusura bakma ama çok mide bulandırıcı adi bir kocan varmış...bir gün geriye dönüp bakığında iyiki kurtuldum diyeceksin..

ayrıca para hesabını yapan kendisi değilmiydi?o zaman kendi kendine küfrediyor denge yoksunu..
:27:
şimdi seni tahrik edip üzerine sıçratmaya çalışıyor..vazgçirmeye çalışıyor.. sakın muhatap olup onun kadar düşme..

iğrenç yaratık insan!ayrılacak ta olsa karısı olana o sıfatı layik görür mü?

Ballos canım misafirler geldi aniden çat kapı.Hoşgeldiniz falan derken küçük kardeşimde kendi msn giricek diye haberim yokken kapatmış.Çok özür dilerim.Lütfen yanlış anlama..Ben msn deyim istersen..

ballos arkadaşım kusura bakma ama çok mide bulandırıcı adi bir kocan varmış...bir gün geriye dönüp bakığında iyiki kurtuldum diyeceksin..

ayrıca para hesabını yapan kendisi değilmiydi?o zaman kendi kendine küfrediyor denge yoksunu..
:27:
şimdi seni tahrik edip üzerine sıçratmaya çalışıyor..vazgçirmeye çalışıyor.. sakın muhatap olup onun kadar düşme..

iğrenç yaratık insan!ayrılacak ta olsa karısı olana o sıfatı layik görür mü?
malesef beni hiçbir zaman karısı olarak görmemiş arkadaşım. karısını bırak insan düşmanına bile bu şekilde hitap etmez.

inşallah tek dileğim pişman olması. Allah vicdan versin diyorum en büyük bedduam bu ona.

canım konunu biraz bulamadımdan dinledim çok üzüldüm ya yaşadıkların gerçekten çok ağır ama lütfen rica ediyorum o adam için zerre üzülme değmmez baksana ya yaptıklarına kanım dondu değmez bu adam facesinede girme canım girip neden kendine eziyet ediyosunki hayatına bak bence böle bi adamdan kurtuldum die dua et herşeyi duydum ama bölesini inan duymadım canım allah yardımcın olsun

balloscum açtığın başlığı okudum.bu adam zaten senin olan herşeyin üzerine konmuş.ev düzmüşsün sen bu adama resmen.paragöz olan kim bu durumda.lütfen alsınlar başlarına çalsınlar deyip sakın vazgeçme.sen vur bi Allahta nihayet vuracak....

boşver canım ben de acile gitmek zorunda kaldım zaten. midem bulanıyodu bir kaç gündür.

Bu kadar sıkıntıya strese vücutta böyle cevap veriyor işte :( Offff ya Allahım bizi tez zamanda selamete çıkarır inşallah...

sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun. Çok zor günler geçiriyorum, geçiriyoruz. Umarım her şey düzelir. Bu dünya gelip geçici artık bunu düşünüyorum. Önemli olan öbür taraf. Kul hakkı yememeye çalışıyorum. Rabbime hep eğer yanlış yoldaysam beni geri çevir, haramdan, kul hakkından koru diye dua ediyorum. Allah her şeyin en doğrusunu bilir.

Back