• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım Artık

İnşallah bizlerde selamete çıkacağız kızlar....Hayata sıkı sıkı sarılmalıyız.........

Allah içimi buz gibi etsin inşallah bir ağlıyor bir gülüyorum normal mi bilemedim, adamın eşyası kalmış bana onu söylüyo bugün verdim ağladım güçlü duramadım off deyip çekti gitti.Kendime kızıyorum şimdi.

Allah içimi buz gibi etsin inşallah bir ağlıyor bir gülüyorum normal mi bilemedim, adamın eşyası kalmış bana onu söylüyo bugün verdim ağladım güçlü duramadım off deyip çekti gitti.Kendime kızıyorum şimdi.

Canım gelgitler yaşaman çok normal.Benim 7 ay olucak ben hala öyleyim.Karşısında sakın ağlama bence.Dirayetli ol.Kimse istemezdi böyle olsun ama olmuyunca olmuyor :( Offf hangi anlamda çekti anlamadım üzüldüğündenmi? Ağlamana kızdığı içinmi? Boşanmayalım demiyordu yaa..

kızlar günaydınlar.Güzel bir pazar geçirmeniz dileği ile.Nasılsınız bakalım?Ruh haliniz nasıl?

Günaydınnnnn ....Sen iyi olursan daha iyi olacağım

Teşekkürler canım benim.Ben bazen iyiyim bazen çok kötü:( Gelgitler bitmiyor.Gece rüya gördüm sabah ağlayarak uyandım :43: Evimde eşimle beraberdim mutluydum :(

7 ay oldu, inanma o rüyalara. Sen mutluluğu hak ediyorsun ama o hak etmiyor

Evet inanmak istemiyorum ama etkilendim rüyadan :( Ben bunları haketmedim...Beddua etmek istemem ama Allah ona mutluluk yüzü göstermesin...

Allahdan iyilik gelir, kör şeyana havale et. Bu dünyada çıkacak acısı onlardan ve hepsini göreceksin, duyacaksın sen.

Allahdan iyilik gelir, kör şeyana havale et. Bu dünyada çıkacak acısı onlardan ve hepsini göreceksin, duyacaksın sen.

Haklısın evet Allahım kullarının hep iyiliğini ister..Ben onu kör şeytana havale ediyorum....İnşallah edanazcığım inşallah ahım onlarda kalmaz..Onlarında yüzü gülmez.10 ay kaldım eşimin yanında kavga etsek bile hiçbirzaman hizmetinde kusur etmedim.Dayağın izi geçtide sözlerinin acısı geçmedi hala :(

Üzme kendini bu kadar..Rüya deyip kestirip atacaksın düşünme bile..Mahkemen ertelenmiş sanırım üzüldüm ama hayırlısı yinede..

Dayımlar gelecek bugün benimle konuşmak için.avukat arkadaşı var bu haftada onunla görüşüp davayı açıcam..

Dün ablam öğrendi durumları böyle hayat geçmez, çocuguna yazık psikolog bile değil psikiyatri ye gitmesi gerekiyoR onun, hiç normal değil yaptıkları diyor .bende aynen öyle düşünüyorum.

Ama bundan sonra istediği gibi davransın ben hayatnda yokummm..Ve zerre ilgilnedirmiyo.

Dün ablama anlatırken dayanamadm bi iki damla gözyaşı döktüm ama ona değil oğluma üzüldüğüm için ..sonra duygusala bağlamayalım boşveriiinnn dedim, güldüm

onun için bir damla gözyaşı dökmem ben

Olsun tatlım bi dahakine ağlamazsın..Sende onun gibi umursamamayı öğreneceksin..

sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun. Çok zor günler geçiriyorum, geçiriyoruz. Umarım her şey düzelir. Bu dünya gelip geçici artık bunu düşünüyorum. Önemli olan öbür taraf. Kul hakkı yememeye çalışıyorum. Rabbime hep eğer yanlış yoldaysam beni geri çevir, haramdan, kul hakkından koru diye dua ediyorum. Allah her şeyin en doğrusunu bilir.

ballos canım durumuna gercekten uzuldum..kendıne dıkkat et canım..sana bır sey olursa o duzeltecek mı sankı?sağlığına dıkkat et..herseyden onemlısı bu..

kızlar yaaaa eşim tazminat vermek istemiyor ya sizce bu boşanma davası çok uzarmı?Nafakayı bile vermek istemiyor..Avukatta haciz yoluna gitmiş.Bu davanın uzaması demek aslında daha çok canımın yanması demek.Hakim bizi boşamayana kadar bendeki bu gelgitler her seferinde aracılardan duyduğum sözler bitmeyecek gibi...1 seyeni bulurmu yaaa ? 3 ayı geçti ben davayı açalı ilk celsem daha görülmedi..

slm kızlar..haftasonu giremedim nete baya döktürmüşsünüz..bulamadım muhtemelen uzar..ama sakın dirayetini bozma..ee ben ne yapayım kuzu..bak benimki hala davayıda açmamış....ama umrumda bile değil...haftasonu ailem geldi yanıma eşya getirmişler bana...kutu gibi bir evim var...eşyalarlada döşedik ..inanın süper oldu...yine kendime ait bir evim var...hemde tek başıma..ohhh:) annem bir süre yanımda olacak..ben alışıgım zaten tek kalmaya..bana çok iyi geldi şehir değişikliği...mutluyum...sizlerde ne olur canınızı sıkmayın..herşey olacagına varıyor...başka ugraşlar bulun ve yapın...aklınıza getirmeyin..geldiğinde de geri gönderin... hepinizi çok seviyorum...mutluluğu hakedenler grubu olsun grubumuz:)

slm kızlar..haftasonu giremedim nete baya döktürmüşsünüz..bulamadım muhtemelen uzar..ama sakın dirayetini bozma..ee ben ne yapayım kuzu..bak benimki hala davayıda açmamış....ama umrumda bile değil...haftasonu ailem geldi yanıma eşya getirmişler bana...kutu gibi bir evim var...eşyalarlada döşedik ..inanın süper oldu...yine kendime ait bir evim var...hemde tek başıma..ohhh:) annem bir süre yanımda olacak..ben alışıgım zaten tek kalmaya..bana çok iyi geldi şehir değişikliği...mutluyum...sizlerde ne olur canınızı sıkmayın..herşey olacagına varıyor...başka ugraşlar bulun ve yapın...aklınıza getirmeyin..geldiğinde de geri gönderin... hepinizi çok seviyorum...mutluluğu hakedenler grubu olsun grubumuz:)

İnşallah mutluluğu buluruz canım hepimiz :)

şuan ki haline bile şükredip mutlu olabilirsin...benim gibi bir arkadaşın oldu mesela:)))

Tabikiiii...Sizleri kazandım bu kulübe üye olarak :) İyi ki varsınız...Benim davam 8 ay kadar sürermiş tatlım :(

Back