Kızlarrr gerçekten yoruldum artık...Takmıyayım diyorum ama yok takıyorum Bu adamın derdi ne yaa...Eşimle yaşadığım yerden bir kız arkadaşım vardı halada görüşürüz.Abiside eşimin arkadaşı.Bugün telde konuştuk bana diyorki geçen eşin abimle dışarı çıktı.Abim niye böyle oldu keşke boşanmasaydınız demiş.Eşimde iyiki boşanıyoruz ikimiz içinde zaman kaybıydı demiş.Devam etseydik ilerde çocuklu ayrılırdık bulamadım bana çok çektirdi yıprattı iyiki böyle oldu demiş.Aslında çok şey demişte kız bana söylemek istemedi bence.Kız bana diyorki bulamadım suçu ne kaynananda ne kayınbabanda bul eğer eşin seni çok isteseydi onlar gelir arayı bulmaya çalışırdı bence suçun en büyüğü istemeyen o kısaca dedi.Anlıyorum bende sevmediğini istemediğini kızlar ama ne gerek var hala konuşmaya.Boşanma davama karşılık bende boşanmak istiyorum diyerek zaten istemediğini belli etti hala neden konuşuyor anlamıyorum..Bende arayıp gel barışalım diye yalvarmadım ki...Bence çok iradeli davrandım 8 aya yakındır 1 kere arama gereksinimi hissetmedim...