• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım Artık

Canım bu sürede dikkat et yani her şeyi kendi lehine kullanmak isteyecektir çok temkinli davran hakkında hayırlısı olsun. Yıllar sonra olmasındansa yol yakınken sen de kendi hayatını kur belki sen de çok mutlu olucaksın inş.

İnş canım bana ve benim durumumda olan herkese Allah yardım etsin.Canım çok yandı ve çok yıprandım ama adam uslanmıyor dava açılmış hala ne yapsamda canını acıtsam diye düşünüyor.Valla ben çok yoruldum artık o nasıl yorulmuyor anlamıyorum...

Ah malesef bunlar olur.Anlaşmalı boşanmıyormusunuz?Mümkünse anlaşmalı boşan.Yoksa çirkef yüzlerini gösteriyorlar.Sırtından vururlar adamı ;elaleme rezil ederler;boşanma aşamasında.

Ah malesef bunlar olur.Anlaşmalı boşanmıyormusunuz?Mümkünse anlaşmalı boşan.Yoksa çirkef yüzlerini gösteriyorlar.Sırtından vururlar adamı ;elaleme rezil ederler;boşanma aşamasında.

Hayır canım anlaşmalı boşanmıyorum.Ben davayı açtım oda boşanmayı kabul etti sadece tazminattan dolayı uzayacak galiba.Avukatım var ben ilgilenmeyeceğim.Valla öyle kolay değil insanların hayallerini umutlarını yıkmak sonrada bedavadan boşanmak.Yok öyle yağma...Ancak para onun canını acıtır.Bende öyle yapacağım.Malesef çirkefleşiyorlar.

Kesinlikle muhatap olma... İstediği zaten seninle muhatap olup senin damarına basmak ve seni haksız duruma düşürmek. Anlaşmalı boşanma diyorsun da protokol de anlaşamazsanız çekişmeli boşanma olur.

Kesinlikle muhatap olma... İstediği zaten seninle muhatap olup senin damarına basmak ve seni haksız duruma düşürmek. Anlaşmalı boşanma diyorsun da protokol de anlaşamazsanız çekişmeli boşanma olur.

Yok canım muhatap olmam asla.İstese sevse 7 ay olucak 1 kere arardı.Bizim anlaşmalı boşanma olmaz zaten canım.Adam boşanma konusunda okey ama tazminatta ve nafakada sorun çıkarıyor.Çekişmeli olucak yani.Bakalım nekadar sürecek dava?Bence 2 tarafta boşanmayı istediği için ilk celsede boşar hakim sadece tazminattan dolayı uzar.

Klasik suçlu erkek psikolojisi işte.İlla kendini haklı gösterecek,üste çıkıp zeytinyağlılık yapacak.Çamur at izi kalsın misali saçmalayıp durmuş işte.

Klasik suçlu erkek psikolojisi işte.İlla kendini haklı gösterecek,üste çıkıp zeytinyağlılık yapacak.Çamur at izi kalsın misali saçmalayıp durmuş işte.

Canım bilmiyorum artık vicdanını rahatlatmaya çalışıyor galiba.Tamam hep o hatalıydı diyemem benimde hatalarım olmuştur ama gidip orda burda konuşmak neye yarar ki? Yargıya intikal etmiş olay derdin neyse hakime anlatsana değilmi ama?Hemde ne saçmalamış :) Ben hala eski sevgilimi seviyormuşum ailem istedi diye onunla evlenmişim.Boşanmak için herşeyi yapmışım...Yok artık yaaa...Kim sıcak yuvasını dağıtır...Hele ki şu sözü çok komik ben bulamadım ı boşanma niyetiyle izmire göndermedim kafa dinleyelim diye gönderdim.Ondanmı ertesi gün annesi mahalleye çıkıp şahit aradı yada ondanmı bana anlaşmalı boşanma için mesaj attı..Yok ben bulamadım ı çok aradımda telefona kapalıydı dedim mail atabilirdi..Okadar çok bahane yaratmış ki..Seven adam 7 ay olucak bir kere aramadı.Sadece orda burda karaladı.Halbuki annemler eşyalarımı almaya gittiklerinde kayınvalideme oğlunda sende dedikoduyu bırakın artık derdiniz neyse mahkemede konuşun dediler aradan 2 ay geçti adam gelmiş yine aynı şeyi yapmış.Ylbaşından sonrada kaynanam gelicekmiş aracıların evine.Anlamıyorum ya bunlar neyin peşindeler?

hala ailesindende arayan yokmu seni

Canım benim 7 ay olucak ailemleyim.Kimse aramadı.Eşyalar geldi problem yaratmadılar.Çnkü hepsi dünden razıydı.Dava açıldı tebligat gitti yine seslerini çıkarmadılar aramadılar.Eşimin babası yurtdışına çalışmaya gitmiş şu aşamada bakarmısınız...Kaynanamda benim eşyalarım gelmeden önce ordan komşuma bulamadım ın telefonu kapalı evide arasam babası çıkar telefona korkuyorum demiş.Suçu olan korkar.Madem ben bukadar kötüydüm haksızdım çıkıp ailemin karşısına bangır bangır konuşsalardı ya...Hadi kaynanam cesaret edemedi aramaya akrabaları var erkek olarak onlara arattırabilirdi.Yanlışmıyım kızlar...

Erkek egosu ,şiddette uygulamış bu adam yeni hanımlada evlense pek sonu ,son gülen iyi güler bekle gör

Erkek egosu ,şiddette uygulamış bu adam yeni hanımlada evlense pek sonu ,son gülen iyi güler bekle gör

Umarım canım son gülen ben olurum...Ya evet şiddet uygulayan o hergün sevmiyorum istemiyorum diyen o hala daha dedikodu yapıyor.Tamam sevmiyordu bende boşanıyorum işte.Niye şimdi kuyruk acısı var gibi karalama derdinde...

Paraiçinüzülür bu . erkekler senin için üzülmez, hem boşanmış bir adamla evlenilmez bence ,evlenmek üzere evleneceğe aday arasa sanırım sen herşeyi anlatırsın bu tür erkeklerin anası her eziyete katlanmıştır aynısı oğlu yeni hanıma uygulamaya koymuştur tepki görüncede şaşırır bütün kadınları anası gibi sanır

Paraiçinüzülür bu . erkekler senin için üzülmez, hem boşanmış bir adamla evlenilmez bence ,evlenmek üzere evleneceğe aday arasa sanırım sen herşeyi anlatırsın bu tür erkeklerin anası her eziyete katlanmıştır aynısı oğlu yeni hanıma uygulamaya koymuştur tepki görüncede şaşırır bütün kadınları anası gibi sanır

Anneside çok rolcudür sinemada iyi oyun oynardı aslında :) Düşün oğlu iş için ist gitti tam dönüceği gün kaynanam 2 kere sağlık ocağına gitti halbuki hiçbişeyi yoktu.Yani karın beni sinir etti demek için.Yada durduk yere biz eşimle tartışırken ortaya girer üstünü başını yırtar kavgayı iyice alevlendirirdi.Beyefendi para vermeden kısa yoldan boşanmak istedi ama yok öyle yağma bu saatten sonra.Aracı halamın kızı diyorki birde valla biz eşin konuşurken çok üzüldüğünü farkettik sanki sen hadi gel barışalım desen senle barışır sanki.Eşim öyle bir talepte bulunmamışta onlar eşimin tavrından onu çıkarmışlar.Eşim demişki bulamadım düzelmez.3 ay sonra biz aynı oluruz yine barışsakta.Sanki ben nbarışmak istedimde...Offff ya ema bu adamın derdi ne?

Canımın içi bu evliyken küslüğe , nişanlıyken tribe benzemiyor
Siz boşanıyorsunuz , Benim için boşanmak karşı tarafla ölüne dek ayrılmak birleşmemektir..O derece kötü ve o derece ciddi
Ha yokmu bosanmadan donenler var , yok mu barışanlar var ; ama böyle durumlarda pek değil..
Ekmek bir kere bölündü canım, tam bölündü hemde.
Sen biliyorsun zaten ama okuyanlarda bilsin diye söylüyorum bende boşandım hemde ben daha ne olup bittiğini anlamadan yeni doğum yapmışken böyle hayatım bi kavanozun içinde bir asitle birleşmişcesine yerle bir oldu
laf gelip gitmeler bizdde cok oldu gene sizde pek olmamış
ama ben cok olumsuz seylerı bırebır o anda hıc duymadım hep aksamalı duyurdular bana 3-4 ay sonra mesela
bır keresınde cok gözüm döndü doldum taştım anlayacağın
aradım bunları bunları diyormuşssun (onun agzıdnan annesı ve teyzesı)bak yeter dedım bende o soylenenlere karsı bırıktırdıklerımı o zamana kadar ıcımde tuttuklarımı soyledım soylerken ben bıle dehsete dustum neler bırıktırmısım ıcımde bızde cınsellık yoktu ve onun sorunu bana yapışmıştı kendımı savunuyorum tabı agır konusmustum cok üzüldü belliki hatta bazen bu sivri dilimdenmi oldu bile dediğim oldu
ama ben cok dürüst davrandım bulamadım , gerçeklerle yüzleştim cokta acı cektim
sonra bazen zaman zaman kendıme cok haksızlık ettım dedım bazen oldugu gıbı kabul ettım
yanı cok canın yandıysa ara ne oluyor ne ne ıstıyorsun sen benden sen benı da bılmem kac gunlukken evıme gondercekmısın benden baskasıda sende benım kadar durmazdı benım hayatımı maaf ettınız de
bız senle normaldede konustugumuz ıcın dıyorum ben belki sana iyi bir eş olamadım sana göre sen iyi bir eşten ziyade iyi bir insan değilsin o yüzden senden boşanmak istiyorum de sizi Allaha havale edıyorum de ne ıstersen de
cnaını yak onun , nasıl sana o pis ellerini kaldırdıgında senın gurununu yuvanı hayallerınıde yıktıgı gıbı
cıglık atma acı konus
sonra zatn azalır
ben 2-3 kere kendısını 1 kere babasını 3-4 kerede annemlerı arattık bızım yatak odası affedersınız kadınlık mahalledekı cocugun agzında gezıyodu ben susuyorum sende sus emı ya hanı herkezde oluyor
sen bıde şey yap , düşün mesela haklımı haklıysa kendıne pay cıkar bı dahada hayatına bu yasadıklarından edındıgın tecrubenle devam et
ben mesela en basıtı , bosandıktan sonra daha ıyı bır ınsan oldum
pek fark edılmez ama benı arkadaslarım cok severler hanı oluyorum desem ısını gucuu bırakarak bır cok arkadasım kosar gelır bana
ama öcneden
ayrılmadan bır gun evvel
ben görsen dogum yapmısımagresıfım bıde adamın bı takım seylerını bılıyorum anlıyorum yanı bı kadın cıkacak besbellı
ödüm kopuyor
bı yere gıttık randevulu olmamıs 1 saat daha bekleyecekmısız bende kucagımda cocuk kıza ne demek ya bıze bu saat dedınız su kadar saat yoldan geldım dıye cıkıstım
bana eskı esım dedıkı
sen ne bıcım davranıyosun ınsanlara
bu laf benım donum noktam oldu
evet ben belkı eskı evlılıgımde aldatılmayı hakettım belkı , belkı bende cok sucluyum belkı bende cok pısmanım ama ben artık eskısı gıbı degılım 2 konusur 5 gulerım böyle olmayıda sevdım ben belkı o zaman gecıcı bı surectı ama o laf benım gruruumu cok kırmıstı ve nasıl bırı olmak ıstedıgıme karar verdım..
bana ıhtıyacın oldugunda hep yanındayım bulamadım
facebooktan baska bıseyler yazma benımkı gormesın bu forumu bılmesını ıstemem
:52:

Canımın içi bu evliyken küslüğe , nişanlıyken tribe benzemiyor
Siz boşanıyorsunuz , Benim için boşanmak karşı tarafla ölüne dek ayrılmak birleşmemektir..O derece kötü ve o derece ciddi
Ha yokmu bosanmadan donenler var , yok mu barışanlar var ; ama böyle durumlarda pek değil..
Ekmek bir kere bölündü canım, tam bölündü hemde.
Sen biliyorsun zaten ama okuyanlarda bilsin diye söylüyorum bende boşandım hemde ben daha ne olup bittiğini anlamadan yeni doğum yapmışken böyle hayatım bi kavanozun içinde bir asitle birleşmişcesine yerle bir oldu
laf gelip gitmeler bizdde cok oldu gene sizde pek olmamış
ama ben cok olumsuz seylerı bırebır o anda hıc duymadım hep aksamalı duyurdular bana 3-4 ay sonra mesela
bır keresınde cok gözüm döndü doldum taştım anlayacağın
aradım bunları bunları diyormuşssun (onun agzıdnan annesı ve teyzesı)bak yeter dedım bende o soylenenlere karsı bırıktırdıklerımı o zamana kadar ıcımde tuttuklarımı soyledım soylerken ben bıle dehsete dustum neler bırıktırmısım ıcımde bızde cınsellık yoktu ve onun sorunu bana yapışmıştı kendımı savunuyorum tabı agır konusmustum cok üzüldü belliki hatta bazen bu sivri dilimdenmi oldu bile dediğim oldu
ama ben cok dürüst davrandım bulamadım , gerçeklerle yüzleştim cokta acı cektim
sonra bazen zaman zaman kendıme cok haksızlık ettım dedım bazen oldugu gıbı kabul ettım
yanı cok canın yandıysa ara ne oluyor ne ne ıstıyorsun sen benden sen benı da bılmem kac gunlukken evıme gondercekmısın benden baskasıda sende benım kadar durmazdı benım hayatımı maaf ettınız de
bız senle normaldede konustugumuz ıcın dıyorum ben belki sana iyi bir eş olamadım sana göre sen iyi bir eşten ziyade iyi bir insan değilsin o yüzden senden boşanmak istiyorum de sizi Allaha havale edıyorum de ne ıstersen de
cnaını yak onun , nasıl sana o pis ellerini kaldırdıgında senın gurununu yuvanı hayallerınıde yıktıgı gıbı
cıglık atma acı konus
sonra zatn azalır
ben 2-3 kere kendısını 1 kere babasını 3-4 kerede annemlerı arattık bızım yatak odası affedersınız kadınlık mahalledekı cocugun agzında gezıyodu ben susuyorum sende sus emı ya hanı herkezde oluyor
sen bıde şey yap , düşün mesela haklımı haklıysa kendıne pay cıkar bı dahada hayatına bu yasadıklarından edındıgın tecrubenle devam et
ben mesela en basıtı , bosandıktan sonra daha ıyı bır ınsan oldum
pek fark edılmez ama benı arkadaslarım cok severler hanı oluyorum desem ısını gucuu bırakarak bır cok arkadasım kosar gelır bana
ama öcneden
ayrılmadan bır gun evvel
ben görsen dogum yapmısımagresıfım bıde adamın bı takım seylerını bılıyorum anlıyorum yanı bı kadın cıkacak besbellı
ödüm kopuyor
bı yere gıttık randevulu olmamıs 1 saat daha bekleyecekmısız bende kucagımda cocuk kıza ne demek ya bıze bu saat dedınız su kadar saat yoldan geldım dıye cıkıstım
bana eskı esım dedıkı
sen ne bıcım davranıyosun ınsanlara
bu laf benım donum noktam oldu
evet ben belkı eskı evlılıgımde aldatılmayı hakettım belkı , belkı bende cok sucluyum belkı bende cok pısmanım ama ben artık eskısı gıbı degılım 2 konusur 5 gulerım böyle olmayıda sevdım ben belkı o zaman gecıcı bı surectı ama o laf benım gruruumu cok kırmıstı ve nasıl bırı olmak ıstedıgıme karar verdım..
bana ıhtıyacın oldugunda hep yanındayım bulamadım
facebooktan baska bıseyler yazma benımkı gormesın bu forumu bılmesını ıstemem
:52:

:=) Tamam canım yazmam:) Sağol bitanem herzaman yanımdasın biliyorum.Burdaki tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum beni hiç yalnız bırakmadılar.Bende bazen arayayım ağzıma geleni sayayım diyorum sonrada aman öfkeyle kalkan zararla oturur iş yargıya intikal etmiş kör şeytanından bulsun diyorum...Onun niyeti benim canımı acıtmak biliyorum.Geçen seferde böyle yapmıştı mesaj atmıştım.Bu sefer hiçbişey yapmadım yapmayacağımda...Suskunluğum ona vereceğim en büyük cevap galiba...Adam yerine koymuyorum bile...Hayır sanki ben barışmak için aradım yalvardım ağladımda aracılara ben şimdi bulamadım la barışırsam 3 ay sonra bulamadım yine aynı olur.O değişmedi, değişmez demiş.Ahhhhh canım ya canımı acıta acıta beni mahvettiler.Dilerim onlarında yüzü gülmez ve dilerim o adam günün birinde yaptıklarından pişman olur :(

Hakkında hayırlısı buymus demekki bosver kiminle evlenirse evlensin senden uzak Allaha yakın olsun da.

Evet canım hakkımda hayırlısı buymuş...Bencede o adam 100 kişiylede evlense ondaki karakter olduğu sürece mutlu olamaz...

Kızlar neden ben tam acımı hafifletmişken sözleriyle beni yaralıyor...Neden hala orda burda dedikodu yapıyor madalyamı takacaklar onaa:( Derdini, kinini neden mahkemede kusmuyor..Nekadar benden nefret etmiş bu adam böyle...Artık canımı yakmasın ne olur Allahım :( Bazen ara gelsin tek celsede anlaşmalı boşan gitsin diyorum...Bazende aracılarada söylemiş ya bulamadım ın aklında hala eski sevgilisi var ailesi istediği için benle evlendi falan demiş ya elinden geleni ardına koyma diyorum....Kızlar artık hiççç sağlıklı düşünemiyorum...30 yaşndayım ama ruhum okadar yorgun ki...Daha fazla dayanabilirmiyim bilmiyorummm :(:(:(:(

Kızlar neden ben tam acımı hafifletmişken sözleriyle beni yaralıyor...Neden hala orda burda dedikodu yapıyor madalyamı takacaklar onaa:( Derdini, kinini neden mahkemede kusmuyor..Nekadar benden nefret etmiş bu adam böyle...Artık canımı yakmasın ne olur Allahım :( Bazen ara gelsin tek celsede anlaşmalı boşan gitsin diyorum...Bazende aracılarada söylemiş ya bulamadım ın aklında hala eski sevgilisi var ailesi istediği için benle evlendi falan demiş ya elinden geleni ardına koyma diyorum....Kızlar artık hiççç sağlıklı düşünemiyorum...30 yaşndayım ama ruhum okadar yorgun ki...Daha fazla dayanabilirmiyim bilmiyorummm :(:(:(:(

Canım bak bu adam dedikodu çıkararak seni haksız konuma düşürecek sonra da tazminat vermeyecek aklı sıra...Gelme bu oyunlara zayıf düşmeni istiyor zaten:( Üzme kendini nolur... Ben ne evliyim ne de nişanlı ama senin üzüntünü anlıyabiliyorum yakınımda birisi yaşadı çünkü sen hiç üzülme güzel günler seni bekliyor olacak hele bir boşan...Devamını rabbim vericek zaten o kullarını iyi tanır onun yaptıklarını görmüyor mu sanıyorsun nolur üzme kendini...

canım benim.gelemedim uzun zaman oldu konuşamadık..bence canım bu konu hakkında artık hıc kımseyle konusma.lafını bıle etme.aracıymıs flm hıçççç konusma..hatta onlar acarsa konuyu konusmak ıstemıyorum.yorum yapmıcam de.ne ısterse konussun..ne ısterse solesın..hiççç takma..umursama bile..kendini üzme bitanem..o adamın istediği bu zaten.seni üzmek,seni yıpratmak!!!!

onu amacın ulaştırma canım.onu mutlu etme.onu sevindirme!! dik dur sağlam ol..sağlam ol ki,seni yıkamadığını,üzemediğini görüp sinir olsun!!

Back