- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
Hayır 1 düşük yaptımüç düşük yapmadınız mı anlayamadım onu
o konuda yalan söylemeyin benceHayır 1 düşük yaptım
Genetik test yaparlar mı 1 düşükteo konuda yalan söylemeyin bence
onu bilmiyorum. benim hiç düşüğüm yoktu. tüp bebek öncesi herhangi bir sorun olur mu diye bakılması istendiği için baktırmıştık biz. bunu da doktora söylemiştimGenetik test yaparlar mı 1 düşükte
Bende tüp bebek tedavisine başlamadan yaptırayım diye düşünüyorum. Daha önce tüp bebek ile 1 düşüğüm varonu bilmiyorum. benim hiç düşüğüm yoktu. tüp bebek öncesi herhangi bir sorun olur mu diye bakılması istendiği için baktırmıştık biz. bunu da doktora söylemiştim
sizden bu testleri tüp bebek doktorunuz istemedi mi?Bende tüp bebek tedavisine başlamadan yaptırayım diye düşünüyorum. Daha önce tüp bebek ile 1 düşüğüm var
Hayr istemedisizden bu testleri tüp bebek doktorunuz istemedi mi?
ben düşükleriniz nedeniyle doktor dedi zannettim. kendiniz bu şekilde gidince olacağını sanmıyorum. sistemde de çıkmayacak sizin çünkü bu şekilde 3 düşük yapmadığınız. doktor yapmayabilir. özel de yaptırabilirsiniz ama onunda maliyeti fazlaydı ben yaptıracağım dönemdeHayr istemedi
Yarın gidip şansımı deneyeceğim olmazsa kan pıhtılaşma testini falan yapılmasını isterim yaparlarsaben düşükleriniz nedeniyle doktor dedi zannettim. kendiniz bu şekilde gidince olacağını sanmıyorum. sistemde de çıkmayacak sizin çünkü bu şekilde 3 düşük yapmadığınız. doktor yapmayabilir. özel de yaptırabilirsiniz ama onunda maliyeti fazlaydı ben yaptıracağım dönemde
Hiç bi doktor istemiyor ki birşey hep kendi çabalarımla bildiklerimi yapmaya çalıştım Amh testini de hiç bir doktor istemedi benden, polikistik over var dediler ama istemedilerben düşükleriniz nedeniyle doktor dedi zannettim. kendiniz bu şekilde gidince olacağını sanmıyorum. sistemde de çıkmayacak sizin çünkü bu şekilde 3 düşük yapmadığınız. doktor yapmayabilir. özel de yaptırabilirsiniz ama onunda maliyeti fazlaydı ben yaptıracağım dönemde
Yarın gidip şansımı deneyeceğim olmazsa kan pıhtılaşma testini falan yapılmasını isterim yaparlarsa
gerek görünce istiyorlar aslında. bende tüp bebek tedavisine başlayacağım dönemde bana yaptırmam gereken testleri kağıt şeklinde verip yaptırmamı istedilerHiç bi doktor istemiyor ki birşey hep kendi çabalarımla bildiklerimi yapmaya çalıştım Amh testini de hiç bir doktor istemedi benden, polikistik over var dediler ama istemediler
Hayırlısı olsun inşallah be diyeyimgerek görünce istiyorlar aslında. bende tüp bebek tedavisine başlayacağım dönemde bana yaptırmam gereken testleri kağıt şeklinde verip yaptırmamı istediler
Hiç bir doktora güvenemiyorum artık.. kimi ameliyat olman gerekiyor diyor kimi olmasan da olur diyor kafam çok karışık..gerek görünce istiyorlar aslında. bende tüp bebek tedavisine başlayacağım dönemde bana yaptırmam gereken testleri kağıt şeklinde verip yaptırmamı istediler
anlıyorum. karışık durumlar. inşallah içinize sinen doktor bulursunuzHiç bir doktora güvenemiyorum artık.. kimi ameliyat olman gerekiyor diyor kimi olmasan da olur diyor kafam çok karışık..
İnşallahanlıyorum. karışık durumlar. inşallah içinize sinen doktor bulursunuz
Siz nerde tedavi görüyorsunuzanlıyorum. karışık durumlar. inşallah içinize sinen doktor bulursunuz
ben şişli memorial de tedavi gördüm bitti tedavim şu an hamileyimSiz nerde tedavi görüyorsunuz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canmben şişli memorial de tedavi gördüm bitti tedavim şu an hamileyim
amin inşallah rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canmbeni de duanda unutma
Kızlar genetik bölümüne gidip kan verdim direk benden analiz istemediler sadece sonucları alırken randevu alıncak hem kendin hemde esin için kromozon testi dedi doktor bu sefer zor geçmedi şükür 2 ve ya 3 haftaya çıkar sonucun dediBize de haber verir misiniz