Bi yardimci olurmusunuz tıbbı genetik bölümü hakkinda

Daha yarın olsun bakalım ne olacak

Tüpüm kapalı olduğu için kimi doktor alınmasını istedi kimi doktor almaya gerek yok bu şekilde tüp bebek yaptırmami söyledi
Geçmiş olsun siz ne düşünüyorsunuz peki ameliyat olma konusunda bide burdan biri rahim filminde açtırmış rahim filmi çektirilen bi ilaç koyuyorlar tüpü açıyorlarmış ama çokmu kapalı sizinkisi bide nedeni ne ameliyat bi fayda vermeyecekse hamile kalmanıza aldırmayın zor süreçler ya Inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirdiniz

Evet rahim filmi çektirdim açılmadı maalesef, almaya da gerek görmedi filmi çeken doktor, ama ben çok doktor gezdim görüş aldım kimisi alınmalı dedi kimi alinmasada olur dedi, 2.kez rahim filmi çektirdim 3 yıl arayla şimdi durum netleşti almaya gerek yok diyor doktorlar

Siz tedavi öncesi nelere baktırdınız genetik bölümünde
Tüpüm kapalı olduğu için kimi doktor alınmasını istedi kimi doktor almaya gerek yok bu şekilde tüp bebek yaptırmami söyledi
FAKTÖR II ve FAKTÖR III bakıldı bende.
benimde tüpüm kapalıydı ve rahme sıvı akışı vardı. tüp enfeksiyon ile kapalı olduğunda tüp bebek yapsanız bile düşükle sonuçlanır dediler bana ameliyat oldum ve sonra transferim yapıldı

Hayırlısı doktorlarında bi bildiği var demekki

Herşeyin hayırlısı diyelim
Benim sorunum düşük yapıyorum ilk düşümde gelişmediği için boş dediler boş kese yani kürtaj oldum 10 haftada hemen deneyin dediler bi sorun yok dediler bizde denedik bir seneden fazla oldu yani bir sene 2 ay falan derken yine hamile kaldım bu sefer baya ilkine göre farklıydı aşırı mide bulantısı yüz rengim bile değişmişti halsizlik falan dedim bu sefer hamileyim çünkü ilkinde hic bir belirtim olmadı sonrasındada bunlar bana umut oldu doktora gittim kesen baya büyümüş bebek yok yine boştu bir hafta bekledim ve 8 haftaya kadar 8 haftanın sonunda kürtaj oldum yine bu seferki farklıymış mol gebelik. Hastalikliymis yani kist oluşuyormuş üzüm şeklinde buna halk arasında üzüm gebeliği deniyor ve beta tavan yapıyormuş o yüzdende bu aşırı mide bulantısı çok oluyormuş böyle sonra iki ay kadar akciğer filmi ultrason karında goguslatinda başlayın böbreklere falan baktılar sonrası beta takibi en son betam 1.73 düşmüştü şükür ama sıfırlanması dana iki ay dan fazla oldu bir daha gidip kan testi vericem böyle

Anladım çok geçmiş olsun Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…