Bi yardimci olurmusunuz tıbbı genetik bölümü hakkinda

Haberdan edin benide güzel haberler beklerim herkesin gönlünce olsun bu süreçler çok yorucu benim bir dış gebelik mazimde var o yüzden anlayabiliyorum pskolojinin nekadae bozulabileceğini
Sizden de güzel haberler alırız inşallah

Haberdan edin benide güzel haberler beklerim herkesin gönlünce olsun bu süreçler çok yorucu benim bir dış gebelik mazimde var o yüzden anlayabiliyorum pskolojinin nekadae bozulabileceğini
Geçmiş olsun canm tüpünüze bi zarar oldu mu

Merhaba bende tıbbi genetik bölümüne randevu aldım bende genetik testi yaptircam genetik hastalıklara baktırmak için devlete aldım randevu umarım sorun yasamam
Bende ilk kez gidecem bakalm testi yapacaklar mı

Eşimin ekstra randevu almasına gerek yokmu yani

Merhaba bende tıbbi genetik bölümüne randevu aldım bende genetik testi yaptircam genetik hastalıklara baktırmak için devlete aldım randevu umarım sorun yasamam
İnşallah yasamazsınız bende inşallah yaşamam yaa çok uğraştım sorunlarla karşılaştım sürekli inşallah bu sorunsuz ve cabuk olur testi aksonlarda sonucunu beklerim

Benimde bilgim yok diye burda arkadaşlar yardımcı olur diye yazdım sağolsunlar yardımcı oldular ama bakarlar diyorlar ama kesin konuşmuyorlar işte bazıları tanıdık sayesinde bazıları özel hastanede

Benimde bilgim yok diye burda arkadaşlar yardımcı olur diye yazdım sağolsunlar yardımcı oldular ama bakarlar diyorlar ama kesin konuşmuyorlar işte bazıları tanıdık sayesinde bazıları özel hastanede
Siz yaptırdınız mi devlette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…