AminSağolun cevabınız içinAllah kimsenin emeğini boşa vermesin inş
Sizden de güzel haberler alırız inşallahHaberdan edin benide güzel haberler beklerim herkesin gönlünce olsun bu süreçler çok yorucu benim bir dış gebelik mazimde var o yüzden anlayabiliyorum pskolojinin nekadae bozulabileceğini
Geçmiş olsun canm tüpünüze bi zarar oldu muHaberdan edin benide güzel haberler beklerim herkesin gönlünce olsun bu süreçler çok yorucu benim bir dış gebelik mazimde var o yüzden anlayabiliyorum pskolojinin nekadae bozulabileceğini
Biri alındı iç kanamada operasyona girdimGeçmiş olsun canm tüpünüze bi zarar oldu mu
Merhaba bende tıbbi genetik bölümüne randevu aldım bende genetik testi yaptircam genetik hastalıklara baktırmak için devlete aldım randevu umarım sorun yasamamÜniversite hastanesinden randevu aldım cuma günü gidecem hayırlısıyla
Bende ilk kez gidecem bakalm testi yapacaklar mıMerhaba bende tıbbi genetik bölümüne randevu aldım bende genetik testi yaptircam genetik hastalıklara baktırmak için devlete aldım randevu umarım sorun yasamam
Eşimin ekstra randevu almasına gerek yokmu yaniMutlaka 2 düşük 2 kimyasal gbi 3 defa dşük diyin bu testler çok maliyetli yapmak istemiyorlar bende bir doktor yönlendirmesiyle değil direk randevuyla gittim ordada bir doktor muayene edip öyle kan vermeye yolladı olayı abartın eşinizdr gelsin mutlaka ikinizdende alınacak kan sizden ekstra pıhtılaşma içinde alacaklar
Bilgi verirmisiniz acaba gidince benim randevum haftaya daha varBende ilk kez gidecem bakalm testi yapacaklar mı
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun çok zor bi durum tahmin edebiliyorum.. bende zor süreçlerden geçtim halende geçiyorum Allah kolayliklar versin herkeseBiri alındı iç kanamada operasyona girdim
Tm buraya yazarım inşBilgi verirmisiniz acaba gidince benim randevum haftaya daha var
Sizin kaç düşüğünüz olduBilgi verirmisiniz acaba gidince benim randevum haftaya daha var
İnşallah yasamazsınız bende inşallah yaşamam yaa çok uğraştım sorunlarla karşılaştım sürekli inşallah bu sorunsuz ve cabuk olur testi aksonlarda sonucunu beklerimMerhaba bende tıbbi genetik bölümüne randevu aldım bende genetik testi yaptircam genetik hastalıklara baktırmak için devlete aldım randevu umarım sorun yasamam
Eşler için ayrıca raandevu mu alinacak yoksa birlikte mi aliniyorEşimin ekstra randevu almasına gerek yokmu yani
Ben genetik hastalıklara baktircam şuan hamileyimSizin kaç düşüğünüz oldu
Genetik testler nekadar sürede çıkıyor acaba devletteİnşallah yasamazsınız bende inşallah yaşamam yaa çok uğraştım sorunlarla karşılaştım sürekli inşallah bu sorunsuz ve cabuk olur testi aksonlarda sonucunu beklerim
Anladım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBen genetik hastalıklara baktircam şuan hamileyim
Amin inşallah rabbim isteyeb herkese nasip etsin ailede genetik hastalık var malesef bende taşıyıcı olup olmadığımı öğrenmek istiyordumAnladım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Benimde bilgim yok diye burda arkadaşlar yardımcı olur diye yazdım sağolsunlar yardımcı oldular ama bakarlar diyorlar ama kesin konuşmuyorlar işte bazıları tanıdık sayesinde bazıları özel hastanedeMerhaba bende bir düşüğüm var ve kan pıhtılaşma testi ve kromozom testi yaptirmak için tıbbi genetik bölümüne randevu aldım üniversite hastanesi bi doktorun yönlendirmesi mi gerekiyor kesin bilginiz var mi
AminAmin inşallah rabbim isteyeb herkese nasip etsin ailede genetik hastalık var malesef bende taşıyıcı olup olmadığımı öğrenmek istiyordum
Siz yaptırdınız mi devletteBenimde bilgim yok diye burda arkadaşlar yardımcı olur diye yazdım sağolsunlar yardımcı oldular ama bakarlar diyorlar ama kesin konuşmuyorlar işte bazıları tanıdık sayesinde bazıları özel hastanede