Kan sulandırıcı kullaniyormusunuz yani genetik test baktirmadan kan sulandırıcı veriyorlarmiacsvaBen genetik hastalıklara baktircam şuan hamileyim
Yok ben şuan bişey kullanmıyorum benim düşükle alakalı bir sıkıntım olmadı ben genetik test yaptırmak istiyorum ailede genetik hastalık varKan sulandırıcı kullaniyormusunuz yani genetik test baktirmadan kan sulandırıcı veriyorlarmiacsva
Yarına randevum var doktor yönlendirmesi yok üç düşük diyorlar da bende iki düşük var şimdi genetiğe randevu aldım aslında bi düştüğümde var emin değilim üç düşük diyeceğim bir ara 2 üç hafta geçti sonradan kanamam oldu oyuzden tam emin değilimSiz yaptırdınız mi devlette
Hımm anladım inşallah bi sorun çıkmazYok ben şuan bişey kullanmıyorum benim düşükle alakalı bir sıkıntım olmadı ben genetik test yaptırmak istiyorum ailede genetik hastalık var
Bilmiyorum sordum bende amaEşler için ayrıca raandevu mu alinacak yoksa birlikte mi aliniyor
Bize de haber verir misinizYarına randevum var doktor yönlendirmesi yok üç düşük diyorlar da bende iki düşük var şimdi genetiğe randevu aldım aslında bi düştüğümde var emin değilim üç düşük diyeceğim bir ara 2 üç hafta geçti sonradan kanamam oldu oyuzden tam emin değilim
İnşallah teşekkür ederim zor randevu aldım umarım faydalı birşeyler öğrenirimHımm anladım inşallah bi sorun çıkmaz
Kesin bilgim yok burdaki arkadaşlara yazıyorum bendeMerhaba bende bir düşüğüm var ve kan pıhtılaşma testi ve kromozom testi yaptirmak için tıbbi genetik bölümüne randevu aldım üniversite hastanesi bi doktorun yönlendirmesi mi gerekiyor kesin bilginiz var mi
Yarın öğlenden sonra yazarım inşallah inşallah bakarlar testi yaparlarBize de haber verir misiniz
İnşallahYarın öğlenden sonra yazarım inşallah inşallah bakarlar testi yaparlar
Allah işinizi rast getirsin inşallah ..Yarın öğlenden sonra yazarım inşallah inşallah bakarlar testi yaparlar
Allah razı olsun inşallah sizinde Allah işinizi rast getirsinAllah işinizi rast getirsin inşallah ..
Hayırlı haberler alırsınız inşallah
İyi geceler
Tüp bebek tedavisini aynı hastanede mi yaptirdinizMerhaba doktor yönlendirmesi olmadan ben çapa da yaptırdım. randevu alıp gittim. tüp bebek içindi yardımcı oldular ve testleri yaptılar bana
Tek randevu beraber gidiyosunuzEşler için ayrıca raandevu mu alinacak yoksa birlikte mi aliniyor
hayır özel de yaptırdım. o hastaneye randevu bulduğum için gittim yardımcı oldularTüp bebek tedavisini aynı hastanede mi yaptirdiniz
3 düşük desem araştırıyorlar mıhayır özel de yaptırdım. o hastaneye randevu bulduğum için gittim yardımcı oldular
zaten en çok düşük durumlarında yapıyorlar ya o testleri yardımcı olurlar mutlaka ya3 düşük desem araştırıyorlar mı
Umarım testi yaparlar, ben 3 düşük diyince araştırmazlar inş 3 düşük yapmış mıyım diyezaten en çok düşük durumlarında yapıyorlar ya o testleri yardımcı olurlar mutlaka ya
üç düşük yapmadınız mı anlayamadım onuUmarım testi yaparlar, ben 3 düşük diyince araştırmazlar inş 3 düşük yapmış mıyım diye