• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi yardimci olurmusunuz tıbbı genetik bölümü hakkinda

Kan sulandırıcı kullaniyormusunuz yani genetik test baktirmadan kan sulandırıcı veriyorlarmiacsva
Yok ben şuan bişey kullanmıyorum benim düşükle alakalı bir sıkıntım olmadı ben genetik test yaptırmak istiyorum ailede genetik hastalık var

Siz yaptırdınız mi devlette
Yarına randevum var doktor yönlendirmesi yok üç düşük diyorlar da bende iki düşük var şimdi genetiğe randevu aldım aslında bi düştüğümde var emin değilim üç düşük diyeceğim bir ara 2 üç hafta geçti sonradan kanamam oldu oyuzden tam emin değilim

Yok ben şuan bişey kullanmıyorum benim düşükle alakalı bir sıkıntım olmadı ben genetik test yaptırmak istiyorum ailede genetik hastalık var
Hımm anladım inşallah bi sorun çıkmaz

Yarına randevum var doktor yönlendirmesi yok üç düşük diyorlar da bende iki düşük var şimdi genetiğe randevu aldım aslında bi düştüğümde var emin değilim üç düşük diyeceğim bir ara 2 üç hafta geçti sonradan kanamam oldu oyuzden tam emin değilim
Bize de haber verir misiniz

Merhaba bende bir düşüğüm var ve kan pıhtılaşma testi ve kromozom testi yaptirmak için tıbbi genetik bölümüne randevu aldım üniversite hastanesi bi doktorun yönlendirmesi mi gerekiyor kesin bilginiz var mi
Kesin bilgim yok burdaki arkadaşlara yazıyorum bende

Back