- 15 Eylül 2023
- 364
- 278
- Konu Sahibi rosmari335
E2 değeri adetin 3. Günü 50 civarında oluyor. Yumurtalar büyüdükçe e2 artıyor. Nasil 50 olsa da opuya alıyorlar cok şaşırdım. Birkaç yıldır tüp bebek tedavisi gören bir biyolog olarak yazdıklarınıza uzuldum. Insanların hayalleriyle oynamak, Maddi manevi yıkıma uğratmak o kadar kolay olmamalı. Döllenecek kalitede olan her yumurta için Yaklaşık 300 civarı olması gerekiyor e2'nin. Hatta benim bir tedavimi, degerim 320 olduğu için, doktorum en fazla 1 yumurta çıkar bosuna o kadar odeme yapma dediği için iptal ettik. Benim de amh düşük. Çok araştırdım ve amh düşük olan hastalara iğnelerin yaramadığını öğrendim. Bu yüzden Acıbadem'den sonra şimdi Aret kamar'da tedavi görmeye başladım, yumurtaları sadece klomenle büyütüyor. Bu şekilde olduğunda daha az sayıda ama daha kaliteli yumurta olduğunu söylüyor doktor. Evinize uzak değilse Araştırmanızı tavsiye ederim. Emek veren herkesin tez zamanda hayallerine kavuşması dileğimle
Sizin yazdıklarınızdan sonra daha da üzüldüm. Ben ısrarla e2 değerim düşük dedim ama bana aksi yönde örnekler verdiler.
Aret Kamar'ı çok duydum ama İstanbul Kartal'da yaşıyorum. Bir taraftan da çalıştığım için devamlı olarak Şişli'ye gitmek benim için imkansız gibi. Kadıköy bile çok zor ama aklıma yatan bir hekim bulursam önümüzdeki ay başlayacağım umarım. Selçuk Selçuk, Ulun Uluğ ve Bahçeci'den Önder Sakin arasındayım şu an. Yeni hekimler de araştırıyorum.