• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi yardimci olurmusunuz tıbbı genetik bölümü hakkinda

Haberdan edin benide güzel haberler beklerim herkesin gönlünce olsun bu süreçler çok yorucu benim bir dış gebelik mazimde var o yüzden anlayabiliyorum pskolojinin nekadae bozulabileceğini🥹
Sizden de güzel haberler alırız inşallah 🤲

Haberdan edin benide güzel haberler beklerim herkesin gönlünce olsun bu süreçler çok yorucu benim bir dış gebelik mazimde var o yüzden anlayabiliyorum pskolojinin nekadae bozulabileceğini🥹
Geçmiş olsun canm tüpünüze bi zarar oldu mu

Üniversite hastanesinden randevu aldım cuma günü gidecem hayırlısıyla
Merhaba bende tıbbi genetik bölümüne randevu aldım bende genetik testi yaptircam genetik hastalıklara baktırmak için devlete aldım randevu umarım sorun yasamam

Merhaba bende tıbbi genetik bölümüne randevu aldım bende genetik testi yaptircam genetik hastalıklara baktırmak için devlete aldım randevu umarım sorun yasamam
Bende ilk kez gidecem bakalm testi yapacaklar mı

Mutlaka 2 düşük 2 kimyasal gbi 3 defa dşük diyin bu testler çok maliyetli yapmak istemiyorlar bende bir doktor yönlendirmesiyle değil direk randevuyla gittim ordada bir doktor muayene edip öyle kan vermeye yolladı olayı abartın eşinizdr gelsin mutlaka ikinizdende alınacak kan sizden ekstra pıhtılaşma içinde alacaklar
Eşimin ekstra randevu almasına gerek yokmu yani

Biri alındı iç kanamada operasyona girdim
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun çok zor bi durum tahmin edebiliyorum.. bende zor süreçlerden geçtim halende geçiyorum Allah kolayliklar versin herkese

İnşallah yasamazsınız bende inşallah yaşamam yaa çok uğraştım sorunlarla karşılaştım sürekli inşallah bu sorunsuz ve cabuk olur testi aksonlarda sonucunu beklerim

İnşallah yasamazsınız bende inşallah yaşamam yaa çok uğraştım sorunlarla karşılaştım sürekli inşallah bu sorunsuz ve cabuk olur testi aksonlarda sonucunu beklerim
Genetik testler nekadar sürede çıkıyor acaba devlette

Merhaba bende bir düşüğüm var ve kan pıhtılaşma testi ve kromozom testi yaptirmak için tıbbi genetik bölümüne randevu aldım üniversite hastanesi bi doktorun yönlendirmesi mi gerekiyor kesin bilginiz var mi
Benimde bilgim yok diye burda arkadaşlar yardımcı olur diye yazdım sağolsunlar yardımcı oldular ama bakarlar diyorlar ama kesin konuşmuyorlar işte bazıları tanıdık sayesinde bazıları özel hastanede

Amin inşallah rabbim isteyeb herkese nasip etsin ailede genetik hastalık var malesef bende taşıyıcı olup olmadığımı öğrenmek istiyordum
Amin 🤲
İçinizi ferah tutun yoktur inş

Benimde bilgim yok diye burda arkadaşlar yardımcı olur diye yazdım sağolsunlar yardımcı oldular ama bakarlar diyorlar ama kesin konuşmuyorlar işte bazıları tanıdık sayesinde bazıları özel hastanede
Siz yaptırdınız mi devlette

Back