Bi Kaynana Konusu Da Benden Olsun

Ben babaannesiyim herşeyi yaparım sözü hariç bir gariplik göremedim haklı olduğunuzu soyleyemeyecrm

bence siz çocuğunuzu kıskanıyordunuz.be güzel iste seviyorlar.-biz gitmesek bizimkini görmeye gelen yok .sorsan bizimde cok severler .

Siz kayınvalidenizin çocuğu almak istemesinden değil sizi yok saymasından değer vermemesinden şikayetçisiniz. Yoksa anlattıklarınızda bir tuhaflık göremedim.

Bırakın istedikleri gibi vakit geçirsinler çocuğun düzenini bozmadıktan sonra bir tuhaflık görmüyorum. Ama yerinizde olsam beni yok sayan aileye eşim olmadan çocuğumu alıp gitmezdim.

Ya ne kadar kiskanc, kotu niyetlisiniz. Her lafa söze alakasiz alakasiz şişirmişsiniz kendinizi. Yok iş yap isaura ben gezeyim demişmiş. Sanki seni tarlaya sürüp cocugu elinden alacaklar. Millet cocuga 2 saat biri baksa da işimi halletsem veya kendime zaman ayirsam diye dusunuyor.

Kadin işinin oldugu zamanlar icin soylemiştir. Niye köle muamelesine çekiyorsunuz? Herseydende dram cikariyorsunuz?

5 dakikalik mesafeden ayri kalamam bilemem ne diye tutturmak filan...
Allah başa vermesin. Cocugum da yok ama senin gibisinin cocuguna torunum olsa yuzune bakmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
CIdden cok abartmıssınız ne guzel ıste torunlarını sevıyorlar ılgılenmek ıstıyorlar sızın farklı bı karın agrınız var gıbi bundan mutluluk duymanız gerekırken fesatca bı dusunce kaplamıs ıcınızı

Anlattıklarınızdan tek bir yanlış göremedim, sadece torunlarına çok düşkün babaanne ve dede var. Ki senden izin de istemişler kalması için, birkaç saat daha kalsa ne olacak ki? Biraz empati yapın.

konu boyunca sizi haksız ve gereksiz takıntılı gördüm...bir şeylere muhalefet olmak için büyüklerinize hep keskin olmuşsunuz gibi duruyor ,karşı tarafta inatlaşma yoluna gitmiş belli ki,çocuğu alet etmeseymişsiniz iyiymiş.

Bu devirde cocuk kimseyle oyle yalniz birakilmaz saatlerce eskiler daha kolay guveniyor bir misafirleri komsulari gelir sevdirirler belki bir sey hazirlamak icin misafirlerle tek kalir Ben artik kimseye guvenmiyroum biizimkiler de bizle uyumak istiyo dediler geldiklerinde bende oyle uyuyamaz diye kestirip attim anne baba degiller oyle davranmasinlar bizim yanimizda sevsinler gezme de yollayacagim en fazla parktir bir saat ya da gercekten cocugu goturemeyecegim bir yerdir bir kac saat birakirim onun disinda gerek yok

Burada hatalısınız,bir çocuğun anneanne yada babaannede kalması sizin canınızı sıkmasın.
Bir tek çocuğu olan siz değilsiniz kusura bakmayında.

Canim bence yazdiklarinda bir anormallik yok.Torunlarinin aglamasini tabiki onlarda istemez:).Onlar torunlarini belliki cok seviyor.Torunlarinin da onlari cok seveceginin hayalini kurmuş o an kendince.
Biraz kendisi ile kalmasini istemesinde de bir sey yok canim.Sen soyle dusun kendi annen dese biraz seveyim yanimda kalsin birkac saat "hayir"mi dersin.Bundan rahatsiz mi olursun?
Ya da ilerde insallah biz de torun sahibi olacagiz..Sen boyle bir teklifte bulunsan kabul etmese..Zaten emin ellerde babaannesi ile dedesinde sen de bunu firsata cevir.Kendine zaman ayir..Sonra cocuk zaten senin cocugun kimse elinden almiyor.
Sanirim biraz fazla titizleniyorsun.Kayinvaliden sana bunu belirtmis.Kendince bence seni ogutlemis.Bunun sana da zarari var canim.Ben de bebek bekliyorum.Sana ahkam kesmek de istemiyorum.Ben nasil bir anne olacagim bilmiyorum ama bence yazdiklarinda bir sorun yok.

aman allahım ,ne ara bukadar çoğaldınız kötü bir niyet göremedim ben torun sevilmez mi benimki her gün bende koklaşıp dururuz,bu kadar kötü düşünmeyin çocuk sevgiyle büyür şükredin onu çok seven büyükleri olduğuna ,akışını bırakın hayatı

Gayet pambık gibi insanlarmış. Sonuçta onlarında canı ciğeri. Ayrıca şuan 3 saat ayrı kalamıyorsunuz, bu çocuk evdemi eğitim görecek? Üniversite okumayacak mı? Şimdiden alıştırma olur ne güzel. İyi tarafından bakıp çocuk onlardayken kendinize bir kahve yapıp müzik açın, kafa dinleyin derim.

Kendimi yeterince ifade ettiğimi düşünüyorum
Bu konuda masum bi kv gelin torun ilişkisi olsaydı bu kadar takmazdım bunu
Çocuğumu gözüm kapalı emanet edemiyorum çünkü gözüm arkada kalıyor
Sigara alkol bakımsızlık vs
İyi ki bi yemek yedirmeyi biliyorlar..
Ne desem boş bazıları kendi fesatlığıyla beni yaftalamış..
Ayrıca kendi annem de böyle olsa ona da bırakmam
Uzak olduğu için zaten senede 1 görüşebiliyoruz
Ve ayrıca benim annem hiçbir torunu için ille de verin ben gezdireyim demedi demez de
Şimdi ne desem boş
Ama hala ben çocuğumdan 1 saatten fazla ayrı kalmam kim ne deree desin
Anne olupta yaşamı pahasına evlat sahibi olanlar bunu zaten anlamışlar..

6 7 ay zaten kapımı açmadılar şimdi bakmaz istemeleri bana yardım etmek değil ki
Yaz geldi gezmeye partner arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…