- 12 Ocak 2010
- 16.671
- 25.043
-
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
Bence abartıyorsun. Muhtemelen annelik içgüdüsü. Yanı ben artnıyet göremedim. Kadın senin dedıgıne cevaben oyle demıstır. Eşin gıttı ya. Kalsın evde işin yarım sende git.bu cocuk ister istemez senden ayrı olacak. Biraz rahat ol bence. Benım kayınvalıdem cok uzakta sehır olarak kadın hamıleyım ya o kadar mutlu ki. Ne hayaller kuruyor. Kurslara gıdıyo biseyler dıkıyo. Bırsuru sey almıs. Annesı begenmezsın dıye korkuyorum ama dayanamadım evde kullanırsın dıyo.Eveet arkadaşlar
Nasıl başlayım neresinden tutup da anlatayım bilmiyorum
Bugün bi olay oldu
Bu olay bi günlük değil yalnız bi sürecin ara ara patlak veren bi sonucu...
Kayınvalidem kızımı pek bi sever kp de öyle tabiki
Yakın oturuyoruz yürüme 5 dk mesafede
Ve hemen her gün buradalar torun görmek için ya da markete çıktığımda ben gidiyorum oraya..
Ara ara olanlardan bazı kesitler anlatmak isterim, mesela;
Bi ara tutturdu ayy dedesi kızımız büyüyecek de arkamızdan ağlayacak bizden ayrılmak istemeyecek..
Bana hunharca geliyor bir bebeğin arkasından ağlamasını istemesi
Sizce bu söylem ve benim düşüncem nasıl?
Bir diğeri;
Annesi sen evde iş yaparsın biz kızımla gezmeye gideriz..
Ama sorsan tabi ki anne izin verirse..
Ben evde iş yapayım kaynanam çocuk gezdirsin diye ben doğurmadım kızımı
Bu söylem ve genel tabrı beni çok rahatsız ediyor..
Son olarak bu gün olan
Kızımla markete gittik ordan parkta biraz oyalandık ve eşimle evin önünde buluştuk
Babasını görğnce ona gitmek istedi doğal olarak
Ben eve geçtim babası da gezdirmeye devam etti
Tabi annesine gitmiş
Buraya kadar sorun yok
Beni aradı anneme geldik diye tamam ama çok oyalanma gel dedim
Kaynanam 10 dk sonra beni aradı dedesi gelene kadar burda kalsın diyo bem de doğal olarak anne olmaz öyle getirsn eşim dedim çünkü alışkın değilim ayrı kalmaya ve en az 3 saat ben olmadan kızımın herhangi bi yerde kalması canımı sıkıyor..
Tabii ki eşimle tartıştık
Annesi her türlü haklı
Şimdi annesi şöyle bi konuşma yapıyo
Biz de anne olduk aman oğullarımı şöyle severdim böyle öperdim ama sen abartıyosn !
Abarttığım ayrı kalmak istememem
Ve dediği şey şu ben onun babaannesiyim istediğim zaman görürüm istediğimi yaparım sen kimsin
Bunu direk demese de son kısmı sen karışamazsn oluyor..
Yani uzun oldu ama ben nerde yanlış yapıyorum ?
Eşim her zaman ailesini haklı görüyor
Annesinin benim için iyi niyetle çocuk gexdirme isteğinden bahsediyor
Ha bu arada hiç almıyorlar değil her gün ama her gün zaten yapışık 5 iz gibiyiz..
Sürekli bi gezdirme hevesine karşı gelemiyorum
Karışmamalı mıyım?
Sadece iyi niyet mi bu yoksa benimle bişey yarıştırma derdinde mi?
Anlam veremiyorum
Kafam çok dolu lütfen uzun oldu diye kızmayın
Eşimin çocuğu getirmesi zsten 1 saati buldu ben oraya gitseydim iftarı da orda yapacaktık belki o yüzden gitmek istemedimyani bu aynlattıkların gunluk lafta olan konuşulan şeyler ,
ben sana benım kv lafı söylesem ,
hamıleyım bana mı guvenıp hamıle kaldın , ben kımsenın çocuguna bakamam , herkes bakacagı çocugu dogursun ,
eee kızım geldi 11 yaşına bu kız bizde kalsın bize baksın demeye başladılar ,
allllllll çekiyorum işte ozaman içimden , sen benım el kadar çocuguma bakmadıgın gunlerı unutmuyorum demiyorum
ama hayır diyorum kızımda hiç kalayım demıyor diyemıyor çünkü tavrımı bilir ,
o yuzden bu tarz sözlere takılma hee senın yerinde olsam hemen evden çıkar yanlarına giderdim ,dönüştede kızımı alır
eve gelirdim , yüzgöz olmadan tavrını koyacaksın
Siz çocuğunuzu babaannesinden kıskanmışsınız gibime geldi kendinizi bu kadar kasmayın akışına bırakın onlar da heves ediyorlar torunumuz diye ama tabi bu çocuğu tamamen onlara bırakın demekte değil arada bi sınır olması da gerek bırakın konuşsun kv yok alırım gezdiririm diye sonuçta annesi sizsiniz kv öyle konuşuyor diye onun dediği gibi değil sizin dediğiniz gibi olacak yani bi kural gibi olsun babaanneyle gezme saati belli günlerde görüşsün mesela sizin orda Pazar hangi gün oluyor çocuğu babaanneye bırakıp gidebilirsiNiz sizin de işinize gelir yani olayı fırsata dönüştürün kendinizi sinir etmeyinSen evde iş yap ben gezdireyim demesi çok batıyo
Bazen ben de diyorum abartma diye ama yok sanki tüm hakları davranıyor kendinde saklıymış gibi davranıyor
Annem de bu kadar yakın olup da sen çalış izaura ben gezeyim derse ona da kızarım
Zaten dipdibe olmak da fazlaca rahaysız ederken ben onun babaannesiyim istediğimi yaparım senin hakkın yok deyince delleniyorum
Ah be canımişte bu iyi niyetBence abartıyorsun. Muhtemelen annelik içgüdüsü. Yanı ben artnıyet göremedim. Kadın senin dedıgıne cevaben oyle demıstır. Eşin gıttı ya. Kalsın evde işin yarım sende git.bu cocuk ister istemez senden ayrı olacak. Biraz rahat ol bence. Benım kayınvalıdem cok uzakta sehır olarak kadın hamıleyım ya o kadar mutlu ki. Ne hayaller kuruyor. Kurslara gıdıyo biseyler dıkıyo. Bırsuru sey almıs. Annesı begenmezsın dıye korkuyorum ama dayanamadım evde kullanırsın dıyo.
Eşimin çocuğu getirmesi zsten 1 saati buldu ben oraya gitseydim iftarı da orda yapacaktık belki o yüzden gitmek istemedim
bunu niye eşine demiyorsun ki.Ah be canım ne destek bi görsen
Doğumdan sonra 2 ay yerimden kalkamadım
Kimse gelip kapımı açmadı
Kp 5 aylıkken kv de 3 aylıkken gördü
Neymiş ben müsait olmamaz mışım
Keşke yardımlarını o zaman görseydim
15 yıl sonra ancak geçr o zaman buişte diyorum yaaa senın yerinde olsam tencereyi kapar giderdim ama kızımı genede yalnız koymazdım
ama ben bunu 13 yıllık evlilikten sonra söylemeye başladım yas 44 tabi artık daha farklı bakmaya baslıoruz ,
yol gösterende olmadı hatalar yaptık bizde ,
daha sakın düşün eşinle tartışmak en son iş olsun
Diyorum adam hatırlamıyobunu niye eşine demiyorsun ki.
yukarıda bir mesajınızda da evde sigara içildiğini okudum6 7 ay zaten kapımı açmadılar şimdi bakmaz istemeleri bana yardım etmek değil ki
Yaz geldi gezmeye partner arıyor
Yazsam çok uzun olacaktı soru geldikçe cevaplarda yazarım dedim de insanlar anlamayınca herhalde fazla fazla tepki verdikleri olduyukarıda bir mesajınızda da evde sigara içildiğini okudum
ilk konuyu açarken böyle açıklayıcı yazarsanız baştan anlaşılır daha iyi olur
sigarayı torunlarını çok seviyorlarsa bir zahmet balkonda içsinler
sigarayı bahane ederek göndermeyebilirsiniz bu konuda hak vermezlik edemem
kusura bakma eşin tam mal anaci babaci.Diyorum adam hatırlamıyo
Yalanvı oluyorum
Kötü biri olsaydım onların yaptıklarına karşılık yapardım da yapamadımkusura bakma eşin tam mal anaci babaci.
seni hiç tutmuyo saymıyor.
sende gelinim mutfakta Gülcan gelin gibi olmalisin kaynanasina çocuga kendisne bakmadığı için torununa GÖSTERMEM demişti kaynanasinin gücüne gitmişti çok fena gelindi:)
Eşin ailesi olunca herşey batıyor sanırım. Aynısını sizin aileniz söylese yapsa hiç böyle olumsuz düşünmezdiniz. Biraz empati lütfenEveet arkadaşlar
Bugün bi olay oldu
Ve hemen her gün buradalar torun görmek için ya da markete çıktığımda ben gidiyorum oraya..
Bi ara tutturdu ayy dedesi kızımız büyüyecek de arkamızdan ağlayacak bizden ayrılmak istemeyecek..
Bir diğeri;
Son olarak bu gün olan
Kızımla markete gittik ordan parkta biraz oyalandık ve eşimle evin önünde buluştuk
Tabi annesine gitmiş
Buraya kadar sorun yok
Kaynanam 10 dk sonra beni aradı dedesi gelene kadar burda kalsın diyo bem de doğal olarak anne olmaz öyle getirsn eşim dedim çünkü alışkın değilim ayrı kalmaya ve en az 3 saat ben olmadan kızımın herhangi bi yerde kalması canımı sıkıyor..
Annesi her türlü haklı
Biz de anne olduk aman oğullarımı şöyle severdim böyle öperdim ama sen abartıyosn !
Ve dediği şey şu ben onun babaannesiyim istediğim zaman görürüm istediğimi yaparım sen kimsin
Ha bu arada hiç almıyorlar değil her gün ama her gün zaten yapışık 5 iz gibiyiz..
Karışmamalı mıyım?
Anlam veremiyorum
Yorumları okumadınız sanırım..K
Eşin ailesi olunca herşey batıyor sanırım. Aynısını sizin aileniz söylese yapsa hiç böyle olumsuz düşünmezdiniz. Biraz empati lütfen
sen olanlari sessiz kaliyorsun kaynanan da sessiz kaldığı görünce öle davraniyor.Kötü biri olsaydım onların yaptıklarına karşılık yapardım da yapamadım
Kızımın babasını bilmeden babaanne dedesini tanımadan büyümesine gönlüm razı olmadı
Bi akrabaları eşine kızmış 2 yaşındaki çocuğu bırakıp baba evine gitmiş
Benim canım çıksa çocuğumu orda bırakmam
Neymiş kafa dinlemeye gitmiş
valla yorumum şu olacak: haklısın bence.Eveet arkadaşlar
Bugün bi olay oldu
Bir diğeri;
Son olarak bu gün olan
Tabi annesine gitmiş
Buraya kadar sorun yok
Annesi her türlü haklı
Karışmamalı mıyım?
Anlam veremiyorum
Benim cıngar çıkaracağımı bildiği için çok yaklaşamıyolar banavalla yorumum şu olacak: haklısın bence.
cahil laf anlamaz insanlarla yaşamak çok zor.
seninki yine iyi. ben çalışıyorum geçen işten geldim. kızımla yarım saat geçirdim. eşim KV'deydi (kapılarımız karşılıklı) bi baktım KV kızımı aldı götürdü birine gitti başsağlığına. kapıdan sordu ama yok götürme bile diyemedim. kal geldi. saat 10a kadar gelmediler. zaten bütün gün görümüyorum. düşünsene beni....