Bi Kaynana Konusu Da Benden Olsun

Valla mı canım. O zaman eşin destek olcak. Elinde hersey.benım eşim dogru ya dogru yanlışsa yanlıs der. Mesela kayınvalıdem yanlıs yaptı Bı konuda. Ban der sen haklısın. Ama sen karısma ben derim seni kotu bilmesinler der. Annesı olsun teyzesı akrabası herhangi bir konuda ben haklı isem hep boyle der. Bızım tüp bebek oldu.erkek Faktor. Daha bir kıymetli. Ama eşimin yegenı içinde öyle. Kayınvalıdem onu da cokk sevıyo. Yaa bınbır turlu insan var surda iki satırla kimseyi tarif edemezsin anlatamazsın allahım yardımcın olsun. Cocuguma kimsenin eskisini getirmeyin kullanmam de. Güvendin temız birinden tabı alınır.cunku hemen eskitmeden buyuyo cocuklar ama yinede ben idare ederim de. Yakın olmanız hıc ıyı olmamıs

Eşim bni tutan ni adam olsaydı bi bu kadar daha olurdum ben
Eşimin mantığı şu
Biz ve sen
Hep bunı söyler
Annesi de böyle biz çok iyiyiz sen çok dik başlısın alttan almıyosn vs
Alttan alacağım da eşim bana değil çocuğa yaparmış yapacağını ben eşime eşşek gibi yapacaksın demeyecek mişim
Hadi len ordan dedim

yok bacım ben de delirdim onlar gidince. yyoook bida alamazlar sanırım..

sorun işte hep yakın olmak. sen de ben de yakınız kv ye. uzaklık hep daha iyi derlerdi de inanmazdım..

en iyisi mesafe....

Eşimi sevmiyorum alışamıyorum o yüzden her gün daha da nefret ediyorum
Tek dileğim eşim ölürkeen ben hanımıma çok ettim keşke yapmasaydım demesi

ozaman kendıne daha fazla eziyet etme lütfen
bu dünyaya 1 kere geliyorsun , ben kv sevmiyorum abisini bagazlamak geliyor içimden
ama ben kocamı seviyorum o yüzden katlanmak daha kolay geliyor ama aşık değilim o ayrı bir konu tabiii ,

ama sen çalışan bir kadınsan lütfen yolunu kendın çiz,

Cok bencilsiniz.esiniz size iyi dayaniyor. Ne var yani babannesi kadin ne guzel konusmus aglayacak derken hani bizi ozleyecek manasinda. Ve tamamen iyi niyetli bir kadin. Vallahi surda bizim basimizdakiler senin basinda olsa sen demekki kapindan iceri almassin. Dua et yani bence.

Şu an çalışmıyoum atanamadım kpss ye girip atanana kadar da gidebilecek bi herim yok
Ben onun imkanlarını o da benim hizmetiminkullanıyoruz işte

Sayfalarca yazılar yazdım ama haklısınız ilk yazılanı okuyunca öyle geliyo

sevıyorlar işte.
evlat baldan tatlı torun evlattan derler.
tek çocuk olduğu için ve hiç ayrılmadığınız için böyle hissedebılıyorsunuz..kendınızı doldurmuşsunuz sadece. bu yüzden boyle hıssedıyorsun.

Yine bir ne yapsam da kaynanamı düşman görsem konusu... Yaptıkları klasik torun seven dede babaanne hareketleri. Neyine taktınız bu kadar anlamıyorum ki.

Aslında seni anlıyorum çünkü kaynanamız benziyor:)

Kızımla hep ben olmadan, onunla tek takılmak istiyor ki ben aman yapma, sevme, öpme diyen biri olmadığım halde.
Oyunlarına bile karışmam, kızıma seslenmem bile yani yanında babaannesi varken
Kaynanamın ben olmadan takılmak istemesi bana da biraz art niyetli gelmiştir.
Benim kızıma da hep aynısını yapardı onlardan çıkıp eve geleceğimiz de gitme kal, birlikte uyuyalım, sana oyuncak alırım gibi. Bunlar bana da hoş gelmiyor resmen çocuk gitmeyeceğim diye ağlayıp sızlasın istiyorlar ego tatmini biraz.

Son bombası eşim kızımı kreşe kaydettiğimizi söylemiş, kv diyor ki bana da veli kartı çıkarın istediğim zaman gidip çıkayım
Ben de eşime sakın öyle bir şey yok dedim
Sonra benden habersiz çıkaracak çocuğu okuldan, götürecek kafasına göre, başına bir şey gelse istemeden oldu diyip sıyrılacak işin içinden.

Büyük ihtimal kreş yaşı geldiğinde o da yapar aynısını
Eve geldiklerinde zaten yanlarında durmuyorum ben o her türlü tek başına ilgileniyo

Büyük ihtimal kreş yaşı geldiğinde o da yapar aynısını
Eve geldiklerinde zaten yanlarında durmuyorum ben o her türlü tek başına ilgileniyo

Bakma sen eğer seninkide kayınvalideme benziyorsa ki bence benziyorlar:)
Çok bencildir kızım bi arkadaş bulsun ortamda çocuğu zorla yanına çağırır, gel yanıma beni özlemedin mi diye
Kızım görüntülü aradığında dedemle konuşmak istiyorum desin,ciddi anlamda küser diğer odaya gider
Dedesi babaannesi gel der hayır seninle konuşacakmış konuşsun der
Bir de kızıma devamlı "annem, annem" diye hitap eder ki çok uyardım hoşlanmıyorum dedim.

Sevmek ayrı bir şey kayınvalidem resmen annecilik oynamak istiyor kızımla,
Yani annemden çok babaannemi seviyorum desin resmen mutluluktan mest olur
Bu da bana çok masum bir sevgi gelmiyor açıkçası:)

İşte sorun bu maşesef
Eşim de annem babam ben çocuğum hep birlikte olalım sen de istersen gelme modunda
Gel dedesi al kızı anneme bırak çocuğu
Ya artık anlayamıyorum bu masum gelmiyor
El birlik beni aradan çıkarıp çocuğa sahip olacaklarını sanıyorlar ya da bana öyle hissettiriyorlar
Annem demiyor benimki ama benimle yarış içinde sende daha çok duruyor diyor
Ya nolacaadı deyince de e seen annesisin canım ona me şüphe diyo.
Bu çocuk annesini babaanmesini ayırt edesiye kadar ben hasta olurum kesin

Gurbette yalniz yasayan ve yalniz cocuk büyüyen birisi olarak diyorum ki keske benim de cocugumu gezdirecek onu gercekten sevip koruyan dedeleri nineleri yaninda olsaydi. Bende biraz dinlenir kendime vakit ayirirdim. Hem de cocugun nine dede sevgisine de ihtiyaci var. Bırakın haftada 1 yada iki gun gezdirsinler oynasinlar basbasa vakit geçirsinler siz olmadan.

İşte her gün istiyorlar o sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…