- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
Ayyy valla mıSiz tamamdn kötü niyetlisiniz bune ya ayri kalamiyorum falan nekadar abartmissiniz. İnsanlar torunlarini seviyor abes olan sizin herseye kulp takmaniz. Ne olur dedesi gelene kadar dursa? Ay okadar sacma ki dusunceleriniz
yahu ne var bunda kadın sen işini rahat yap demek istemiş belliki. Siz sürekli çocuğu sakındığınız için belki bu şekilde ikna ederim diye düşünmüştür.Sen evde iş yap ben gezdireyim demesi çok batıyo
Şu kısmı anlayamadım. Bu cümleleri kurduysa hata etmiş. Bu sizin yorumunuz mu yoksa bizzat onun söylediği cümleler mi?ben onun babaannesiyim istediğimi yaparım senin hakkın yok deyince delleniyorum
Nankör değil de takıntılı gibi görünüyorum normal olarakgeniş aileyle büyüyen çocuk, mutlu cocuk olur.
bazen can sıkıcı şeyler yaşayabilirsiniz ama bu anlattıklarınız o kadar abartılı değil.
size gün içinde alan yaratıyorlar ve bu bulunmaz nimet.
paçanızda çocukla ev işi yapmaya çalışacağınıza rahat rahat yapın.
sonuçta o evin ütüsü, yemeği, temizliği yapılıyor.
babaanne bu niyetle söylemişi. gezmeye götürdüğünde rahat rahat yaparsınız ne güzel.
kendinizi sıkmayın. ne güzel kızınızı gezdiriyorlar, ilgileniyorlar. eşinize bundanndert yanmak sizi nankör gösterir.
Kesinlikle öyle dediyahu ne var bunda kadın sen işini rahat yap demek istemiş belliki. Siz sürekli çocuğu sakındığınız için belki bu şekilde ikna ederim diye düşünmüştür.
Şu kısmı anlayamadım. Bu cümleleri kurduysa hata etmiş. Bu sizin yorumunuz mu yoksa bizzat onun söylediği cümleler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?