Bi Kaynana Konusu Da Benden Olsun

_Phantom-Opera_

Her şey kızım için...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
2.475
8.208
Eveet arkadaşlar
Nasıl başlayım neresinden tutup da anlatayım bilmiyorum
Bugün bi olay oldu
Bu olay bi günlük değil yalnız bi sürecin ara ara patlak veren bi sonucu...

Kayınvalidem kızımı pek bi sever kp de öyle tabiki
Yakın oturuyoruz yürüme 5 dk mesafede
Ve hemen her gün buradalar torun görmek için ya da markete çıktığımda ben gidiyorum oraya..

Ara ara olanlardan bazı kesitler anlatmak isterim, mesela;
Bi ara tutturdu ayy dedesi kızımız büyüyecek de arkamızdan ağlayacak bizden ayrılmak istemeyecek..
Bana hunharca geliyor bir bebeğin arkasından ağlamasını istemesi
Sizce bu söylem ve benim düşüncem nasıl?

Bir diğeri;
Annesi sen evde iş yaparsın biz kızımla gezmeye gideriz..
Ama sorsan tabi ki anne izin verirse..
Ben evde iş yapayım kaynanam çocuk gezdirsin diye ben doğurmadım kızımı
Bu söylem ve genel tabrı beni çok rahatsız ediyor..

Son olarak bu gün olan
Kızımla markete gittik ordan parkta biraz oyalandık ve eşimle evin önünde buluştuk
Babasını görğnce ona gitmek istedi doğal olarak
Ben eve geçtim babası da gezdirmeye devam etti
Tabi annesine gitmiş
Buraya kadar sorun yok
Beni aradı anneme geldik diye tamam ama çok oyalanma gel dedim
Kaynanam 10 dk sonra beni aradı dedesi gelene kadar burda kalsın diyo bem de doğal olarak anne olmaz öyle getirsn eşim dedim çünkü alışkın değilim ayrı kalmaya ve en az 3 saat ben olmadan kızımın herhangi bi yerde kalması canımı sıkıyor..

Tabii ki eşimle tartıştık
Annesi her türlü haklı
Şimdi annesi şöyle bi konuşma yapıyo
Biz de anne olduk aman oğullarımı şöyle severdim böyle öperdim ama sen abartıyosn !
Abarttığım ayrı kalmak istememem
Ve dediği şey şu ben onun babaannesiyim istediğim zaman görürüm istediğimi yaparım sen kimsin
Bunu direk demese de son kısmı sen karışamazsn oluyor..

Yani uzun oldu ama ben nerde yanlış yapıyorum ?
Eşim her zaman ailesini haklı görüyor
Annesinin benim için iyi niyetle çocuk gexdirme isteğinden bahsediyor

Ha bu arada hiç almıyorlar değil her gün ama her gün zaten yapışık 5 iz gibiyiz..
Sürekli bi gezdirme hevesine karşı gelemiyorum

Karışmamalı mıyım?
Sadece iyi niyet mi bu yoksa benimle bişey yarıştırma derdinde mi?
Anlam veremiyorum
Kafam çok dolu lütfen uzun oldu diye kızmayın

Bilemedim ama torun çok seviliyor diyorlar benim hem annemler hem kvdemler çok sever kızlarımı.ama ayrı sehirlerdeyiz gidince huyu değişiyor büyük olanın küçük pek anlamıyor daha. Her dediklerini yapıyorlar zaten az görüyoruz karışmayın diyorlar bende artık pek umursamıyorum.bence sizde umursamayın çok sevdikleri için bu kadar görmek istemeleri.hatta ne güzel siz işiniz olduğunda rahat bırakabileceğiniz birileri var gözünüz arkada kalmadan.

Kayınvalidenizin dile getirdikleri sorun edilecek bir şey değil bana göre.. bırakın konuşsun.. ilk iki konuda abarttıginizi düşündüm

Son konuda ise kesinlikle haklısınız.. ben de mecbur olmadıkça kimseye çocuk bırakmam..bu konuda ısrar ederlerse sertçe kestirir atarım herkes de bu huyumu bilir. Eşim bile bu konuda müsaade almadan benden bir adım atmaz..

eşinizle tatlı bir dille konuşun, şahıslarla alakalı bir durum olmadığını bunun tamamen sizinle ilgili olduğunu belli bir yaşa kadar böyle istediğinizi ifade edin..

Bence fazla takılıyosun
Bırak gezdirsin nolcakki babaannesi sonuçta
Anneannesi gezdirse sorun yapar mıydınız
Keske benim kızımlada ilgilenen birisi olsaydıda rahat rahat duş alsam,şekerleme yapsam,evi temşzlesem,birikmiş ütüleri halletsem,misafir agırlasam vs.
Durumu fırsata cevirin

Sen evde iş yap ben gezdireyim demesi çok batıyo
Bazen ben de diyorum abartma diye ama yok sanki tüm hakları davranıyor kendinde saklıymış gibi davranıyor

Annem de bu kadar yakın olup da sen çalış izaura ben gezeyim derse ona da kızarım
Zaten dipdibe olmak da fazlaca rahaysız ederken ben onun babaannesiyim istediğimi yaparım senin hakkın yok deyince delleniyorum

Kötü niyetli değilim de sanırım bütün ilgimi sevgimi bebeğime altarınca onsuz yapamıyorum
Daha çok küçük 1 yaşına yeeni girdi emen bi bebek sürekli birlikteyiz..
Dayanamıyorum işte bi kaybetme korkusı var sanki bilmiyorum
Kendimi yatıştırmaya çalışıyorum sakin ol bişey yok abartıyosn diye ama yok olmuyo
Sanki çocuk onları görünce beni unutuyor

geniş aileyle büyüyen çocuk, mutlu cocuk olur.
bazen can sıkıcı şeyler yaşayabilirsiniz ama bu anlattıklarınız o kadar abartılı değil.
size gün içinde alan yaratıyorlar ve bu bulunmaz nimet.
paçanızda çocukla ev işi yapmaya çalışacağınıza rahat rahat yapın.
sonuçta o evin ütüsü, yemeği, temizliği yapılıyor.
babaanne bu niyetle söylemişi. gezmeye götürdüğünde rahat rahat yaparsınız ne güzel.

kendinizi sıkmayın. ne güzel kızınızı gezdiriyorlar, ilgileniyorlar. eşinize bundanndert yanmak sizi nankör gösterir.

Sen evde iş yap ben gezdireyim demesi çok batıyo
yahu ne var bunda kadın sen işini rahat yap demek istemiş belliki. Siz sürekli çocuğu sakındığınız için belki bu şekilde ikna ederim diye düşünmüştür.
ben onun babaannesiyim istediğimi yaparım senin hakkın yok deyince delleniyorum
Şu kısmı anlayamadım. Bu cümleleri kurduysa hata etmiş. Bu sizin yorumunuz mu yoksa bizzat onun söylediği cümleler mi?

Nankör değil de takıntılı gibi görünüyorum normal olarak
Ya bi de sadece iyi niyet mi yoksa eşimin yanında mı öyle söylüyolar kestiremiyorum
Bu kadın bana sırf eşimden boşancm dediğim için bebeğini bırak git diyen kadın
Ne dese batıyor ondan sonra

Kesinlikle öyle dedi
Ben istediğimi yaparım çocuk bizim sen bırak git o zaman bile dedi
Gel de iyi düşün şimdi hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…