Merhaba iyi bayramlar herkese.
Size bugün eşimin beni durduk yere sinir etmesini anlatmak istiyorum.
Yaklaşık 5senelik evliyiz, eşim özünde ahlaklı saygılı iyi niyetli biri ama bazı huyları beni benden alıyor.
Eşimle ben de çalışıyoruz iyi gelirimiz olduğu gibi iyi de giderimiz var.
Neyse.. Eşim bu arada bana yardım etme konusunda çok tembel, ite kaka iş yapıyor, sabahtan kahvaltıyı hazırladım, bulaşıkları toplamayı ona bıraktım saat 3 buçuk oldu söyleye söyleye toplamadı ben topladım en son. Sinirden öldürdü beni.
Çamaşırları as diye başının etini yedim de en son astı, hayret.
Akşam yemeği için alışverişe çıktım kızımla birlikte, 49 tl lik alışveriş yaptım, biraz abur cubur bez ıslak mendil bu şekilde bi alışveriş listem vardı ve eve geldim eşim nasıl söyleniyor, bu kadar alışveriş mi yapılır ben para biriktirmeye çalışıyorum sen gereksiz şeylere para harcıyorsun, kredimiz bitmeyecek böyle giderse vs diye bi sürü laf saydı. Ben de kredi bitmeyecek diye yemeyelim içmeyelim giymeyelim o zaman dedim. Çünkü aldığım şeylerin çoğu yiyecek. Bana diyoki o zaman evimizin gelir gider hesabını sen tut, kurtulmak istiyorum borçtan vs vs bi sürü laf söyledi. Oyuncak alıyosun durmadan o mesela gereksiz dedi, çocuğa en son 3 4 ay olmuştur oyuncak almadım ki alsam da çok pahalı oyuncak almam, teyzesi halası da alıyo zaten. Neyse işte benim eşimi bu konuda değiştiremiyorum, saçma sapan şeyler için para hesabı yapıyor. Evet hem kredi ödüyoruz hem her ay kredi kartı faturalar benzin vs ama napayım ne diyeyim bu adama????