• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi garip eş!!

Erkekler kadınlar kadar sabırlı değillerdir fedakar değildir hemen yorulur otururlar ..rabbim onlar riziklarini getirmekle görevli kılmış bizi de getirdikleri rizki pisirmekle yikamakla ..
Şunu diyorum ki o görev kadınların bizim görevimiz çalışmakta onların görevi Bu inancımız gereği okuduğumuz kitapta böyle ..
Erkekler kadınlar gibi değiller yani anla

:D :D :D :D
Yorumunuza yorumum..

İnancımız derken

Öyle bir görev ayrımı yok hayatta
Erkekleri böyle böyle bir güzel sisiriyorlar,
O erkek, yapamaz, beceremez aslan, kaplan bilmem ne...
Sonra kendileride inanıyorlar...
Konu sahibi de çalışıyor yani çalışabiliyor
Yani sözde erkeğin görevini gayet güzel yapıyor...
Ama erkek karısına yardım edemiyor
Neden fıtratında yok!!!
Allah Allah...
İnsanız yahu,
Bir sorun olmadığı sürece her birimiz taşı sıksak suyunu çıkarırız...
Ama işte onlar ERKEK!!!

Erkekleri böyle böyle bir güzel sisiriyorlar,
O erkek, yapamaz, beceremez aslan, kaplan bilmem ne...
Sonra kendileride inanıyorlar...
Konu sahibi de çalışıyor yani çalışabiliyor
Yani sözde erkeğin görevini gayet güzel yapıyor...
Ama erkek karısına yardım edemiyor
Neden fıtratında yok!!!
Allah Allah...
İnsanız yahu,
Bir sorun olmadığı sürece her birimiz taşı sıksak suyunu çıkarırız...
Ama işte onlar ERKEK!!!

Hay klavyene sağlık
Rabbimin yarattığı çükten nefret ettirdiler töbe ya
Erkekse erkek napalım bizde kadınız
Fıtrat bu kadar önemseniyorsa biz çalışırken ne oluyor. Kadın her işi becermeli, erkekte fıtratına uygun totosunu büyütmeli vay bee

Hesabi siz tutun o zamn, ama size yaptiginin aynisinida ona yapin.
Mesela yolda bir su bile alsa bin tane laf soyleyin:KK53:
Kendi harcamalarinizida elinizden geldigi kadar ona duyurmadan yapin.
Gerekli seyleri aldiginizda bile baya sitem edin masraflar bitmiyor vs. diye basinin etini yiyin.
O size aciklama yapsin:dondurma:
+1

Erkekler kadınlar kadar sabırlı değillerdir fedakar değildir hemen yorulur otururlar ..rabbim onlar riziklarini getirmekle görevli kılmış bizi de getirdikleri rizki pisirmekle yikamakla ..
Şunu diyorum ki o görev kadınların bizim görevimiz çalışmakta onların görevi Bu inancımız gereği okuduğumuz kitapta böyle ..
Bu çalışmayan kadınlar için geçerli olabilir.. ama günümüzde çoğu erkek çalışan kadın istiyorsa tek başına yetemiyorsa bu kadınin bu erkeğin görevi durumu kalmıyor. . Kadın çalışıp eşine destek oluyorsa erkekde karısına destek olmak zorunda.. Aksi kadının çalışmasını istemeyecek kendi evinde geçindirecek ki kadın da evinin işleri rahatlıkla yapabilecek.. ve evlilikde de o senin bu benim görevim yok yeri geldiğinde erkek de evin işini yapacak kadında çalışacak...

Ayrica bu kadın da insan makine değil hem dışarda hem evde çalışsın. . Makine bile dayanamaz

Merhaba iyi bayramlar herkese.
Size bugün eşimin beni durduk yere sinir etmesini anlatmak istiyorum.
Yaklaşık 5senelik evliyiz, eşim özünde ahlaklı saygılı iyi niyetli biri ama bazı huyları beni benden alıyor.
Eşimle ben de çalışıyoruz iyi gelirimiz olduğu gibi iyi de giderimiz var.
Neyse.. Eşim bu arada bana yardım etme konusunda çok tembel, ite kaka iş yapıyor, sabahtan kahvaltıyı hazırladım, bulaşıkları toplamayı ona bıraktım saat 3 buçuk oldu söyleye söyleye toplamadı ben topladım en son. Sinirden öldürdü beni.
Çamaşırları as diye başının etini yedim de en son astı, hayret.
Akşam yemeği için alışverişe çıktım kızımla birlikte, 49 tl lik alışveriş yaptım, biraz abur cubur bez ıslak mendil bu şekilde bi alışveriş listem vardı ve eve geldim eşim nasıl söyleniyor, bu kadar alışveriş mi yapılır ben para biriktirmeye çalışıyorum sen gereksiz şeylere para harcıyorsun, kredimiz bitmeyecek böyle giderse vs diye bi sürü laf saydı. Ben de kredi bitmeyecek diye yemeyelim içmeyelim giymeyelim o zaman dedim. Çünkü aldığım şeylerin çoğu yiyecek. Bana diyoki o zaman evimizin gelir gider hesabını sen tut, kurtulmak istiyorum borçtan vs vs bi sürü laf söyledi. Oyuncak alıyosun durmadan o mesela gereksiz dedi, çocuğa en son 3 4 ay olmuştur oyuncak almadım ki alsam da çok pahalı oyuncak almam, teyzesi halası da alıyo zaten. Neyse işte benim eşimi bu konuda değiştiremiyorum, saçma sapan şeyler için para hesabı yapıyor. Evet hem kredi ödüyoruz hem her ay kredi kartı faturalar benzin vs ama napayım ne diyeyim bu adama????
Bulaşıgı toplamayı ona bıraktınız iş yapmıyor öyle mi bence adama hizmetçi muamelesi yapmayı bi bırakın önce güzellikle bana yardım et diyebilirsiniz başının etini çamaşır as diye yediniz bilmiyorum hiç hoş degil ben çalışmadığım halde eşim kendisi yapar ben istersen yap yoksa ben yaparım derim bunun için adamı kötü ilan edip arsızlaşmanız çok basit bence biraz evliliginize olan bakış açınızı genişletin derim gariplerin sizde oldugu kanısındayım

Onun inancımız dediği dinin Peygamberinin hayatından kadınlara davranışından haberi yok galiba.. Zira inandığı böyle wmrwtmiyor

ya eşinizin gıda, sarfiyat vs. fiyatlarından haberi yok ya da laf söyleyerek stress atıyor

Bulaşıgı toplamayı ona bıraktınız iş yapmıyor öyle mi bence adama hizmetçi muamelesi yapmayı bi bırakın önce güzellikle bana yardım et diyebilirsiniz başının etini çamaşır as diye yediniz bilmiyorum hiç hoş degil ben çalışmadığım halde eşim kendisi yapar ben istersen yap yoksa ben yaparım derim bunun için adamı kötü ilan edip arsızlaşmanız çok basit bence biraz evliliginize olan bakış açınızı genişletin derim gariplerin sizde oldugu kanısındayım
Kadın adamın yediğini kaldırınca çamaşırını yikayinca temizliğini yapınca da hizmetçi oluyor o halde sizin deyiminizle

Ben calismiyorum. Eşim bugune kadar aldigim hicbiseye "bunu neden aldin, niye aldin, para nereye gitti" dememistir. Esim kendine 5 tanesi 40TLik siyah tisortlerden alir gunluk giymek icin ama gider bana 800TLlik canta alir. (Zavalli kocam) :KK70: Beyefendi cok dusunuyorsa sizin harcayacaginiz 50tl ye laf soylemek yerine kendinden kissin yetmiyorsa.
Zaten evin hesabindan, butceden haberim var. Sizinde vardir muhtemelen oyuzden yaptigi sey cok can sıkıcı. Marketten 2 parca sey alsan 50tl tutuyor zaten.

Back
X