- 11 Mart 2013
- 33.377
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.406
- 798
- 32
hayat inanılmaz pahalı eşinizin bundan haberi yok herhalde
biz yeni evliyiz şuan çalışmıyorum ama iş arıyorum bulabilmiş ve bulabilecek değilim bana kalırsa . eşimin 5400 tl maaşı var asker . evlilik iznine gidip geldiğimiz için doğu maaşı 2 aydır kesildi bir kısmı yani ve inanılmaz sıkıntıya düştük . 2250 tl ev kredisi ödememiz var 750 tl ev kirası 500 tl telefonlarımızın kredisi ama o bu ay bitiyor inş .2 aydır maaşımız eksik yattığı için bir türlü toparlanamadık 10 tane kadar altın bozdurdum ayrıca kurban kestik onun içinde ekstra bozdurdum. ayın 15 ne 9 gün var ve şuan cebimizde 50 tl paramız kaldı. ki inan eve taşındıpımızdan beri kıyafet sağlık gibi şeylere harcama yapmadık sadece yiyecek zeytin yağına şekere filan para vermedik annemler vermişti . Neyse doğuda küçük bir ildeyiz ama inanılmaz pahalı nektar 5 tl fasulye 4 tl domates 2 tl neler neler ya markete girince 50 tlnin altında asla çıkmıyoruz . Şuan bizim evin idaresi bende eşime parayı ben veriyorum . bence sende eşin küçük bir su alsa bile laf et sende konuş markete onsuz gitme fişi birlikte kontrol edin hayatın ne pahalı olduğunu oda anlasın