Beynimin içinde zıplayan komşu çocuğu

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
Hergun istisnasiz hergun sabah ogle aksam gece olmak uzere surekli bagiran ziplayan duvarlara birseyler firlatan komsu çocuğu akil sağlığımı bozacak. Neredeyse cocuk yapma fikrinden vazgececek gibiyim. Sabah 7 8 gibi basliyor mesaimiz gece 1 2 3 e kadar yolu var. Sadece cocuk bagirsa belki bi nebze ama cocukla birlikte anne babasida avazlari ciktigi kadar bagiriyor sarki soyluyorlar. Neden diye sormak istiyorum nedennn?

Cocuk asiri şımarık kadin bana gecmis olsuna gelmisti cocuk butun sus esyalarimi almak istedi en son pahali aldigim bi kolonya vardi onu alip halimin ustune doktu sonuna kadar annesi hicbir sey demiyor.

Bir kere konusu acilinca sesiniz cok geliyor diye söyledim kadin diyor ki aa evet ya asagidaki komsu da soyledi aynisini. Eeee bee kadin daha ne dememizi istiyosun. Salonlarimiz birlesik yani benim baska odada oturma gibi bir durumum olamaz tv salonda diger oda kucuk ve esim ofis gibi kullaniyor.

Sizce tekrar söyleyeyim mi? Bazen esim gidip söyleyecem bu saatte bu ne gurultu diyor ben durduruyorum tatsizlik cikmasin diye. Bu sorun disinda baska sorunumuz yok cunku.

Bir de benim kedim var ve sokakta da bir kedi var onu besliyorum hep balkondan ya da asagi inince asagida veriyorum mama kedi bana cok alisti bir kere apartmana girmis ama benim sucum yok baskasi acik birakmis kapiyi. Bu kadinda kediden korkuyormus diyor ki bana laf arasinda gecen bir kedi apartmana girmis kim alistiriyorsa artik diyor(ben oldugumu biliyor) ben de dedim ki ben besliyorum ama kapi acik kalirsa alisik olmasa bile girer kedi bu dedim. Biz onlarin hergun sesini dinlememize ragmen bisey demiyoruz o bi kere kedi girdi diye laf soyluyor.

Guncelleme: yine ses yapmaya son gaz devam ediyorlardi. Eşimde uyuyordu birden kalkti bende şaşırdım duvara vurdu yeter lan her gece ayni sey yeter diye bagirdi. Sonra kocasi kapiya geldi niye duvara vuruyosun gel soyle falan diye cocukmus o anlamiyomus soyluyolarmis. Esimde siz de onunla sarki soyluyosunuz onu napacaz dedi. En son esim dedi ki ev sahibine soylicem kira gunu dedi. Bide adam diyo ki rahatsiz oluyosaniz mustakil ev tutun sen apartmanda yasamayi ogrensen meselaaaaa.

Adam surekli diyorki senin cocugun yok anlamazsın cocugun olunca anlarsin bilmem ne bende bu konuda hassasim kaybimdan dolayi bende ciktim kapiya yeter be yoksa yok evet cocugum yok diye bagirdim sinir krizi geldi. Sonra da gitmis ev sahibini aramis bu saatte. Ev sahibi de bizi ariyor idare edin falan diye.

Son düzenleme:
Bebiş yapma fikrinden vazgeçmeyin o zaman daha çok isteyin hayırlıysa da olur inşallah komşu çocuğuyla düet yaparlar :)
Esime diyorum ki ya boyle olursa o da bu egitimle ilgili bisey oyle yetistirmezsen oyle olmaz diyor ama ben cok kinadim basima gelecek diye korkuyorum

Valla benim tam dibimde yan odamızda da bir çocuk var dediğiniz gibi cümbür cemaat tepinip, oyun oynayıp, şarkı söylüyorlar. Eşim bi an sinirle vurdu ertesi gün kaynanamın kapısına gelmiş diyor öyle vurmaya gerek yok eşim duyar kavga çıkar hem biz de onların sesini duyuyoruz gelin yapma yapma diye bağırıyor, ama niz diyoruz onlar genç yeni evliler falan filan bu yapma diye bağırdığım da 1 kere oldu o da ayağımı gıdıklıyordu kızarak yapma dedim. Kaynanama rezil etti bi de gülüyor. Şimdi hamileyim benim de olacak aynı şekilde çocuğumu susturamazsam yarın öbürgün o da bana rahat vermez diye sesimizi çıkaramıyoruz.

Öncelikle her cocuk ayni degil korkmayın...çocuktur bu kosar oynar engellenemiyor diyecektim kiii annesinin davranışlarıni okuyunca vazgeçtim..bukadar rahat olunmamali gece 2 de 3te cocugun aglamasi normalde gurultu yapması cok anormal..

Ya bebek aglar da bu cocuk laftan anlayacak yasta bence egitimle ilgili

Uykudan uyanip aglamak olsa bisey demem ama bunlar bagira cagira oyun oynayip sarki soyluyor ailecek

4-5 yaşlarında çocuk sürekli bağırıyor. Babası da onla inatlaşıyor.
Aynen bak mesela suanda oturuyorum tv acik ama o kadar net duyuyorum ki oyun oynuyolar telefonda konusur gibi aloo kizim allooo napiyosuunnn diyo babasi

Aynen bak mesela suanda oturuyorum tv acik ama o kadar net duyuyorum ki oyun oynuyolar telefonda konusur gibi aloo kizim allooo napiyosuunnn diyo babasi
1 saat önce falan da bildiğin bizim duvara yumruk atıyordu 5 defa duydum en az. 1 yaptı 2 yaptı 3. Ye dur de ya hu...

alt katimda iki tane cok afedersiniz kazik kadar biri yetiskin lise cagindan digeri ortaokul ama biktim inanin biktim hic utanmalari yok gece yarısına kadar bagris cagris kavga sesleri bitmiyor lanet ettim artik 2 cocugum var hemde kucuk biri 6 digeri 2 yasinda vallahi o kadar gürültü yok hatta kadin kendi dedi utanmadan senin cocuklar küçük ama sesiniz cikmiyor diye ahhh diyemedim ki gorgusuz degiliz belli saate kadar neyse olur da 10 dan sonra cekilmiyo diye bak yine sinirlendim

Ya bende o kadar dikkat ederim ki aksam ya da sabah erken komsuya ses gider rahatsız olur diye bazen kedim simarir kosar evde o zaman bile hemen kucagima alirim ses gitmesin diye. Bir de bu cocuk buyume caginda uyumasi lazim ki buyusun gece yarilarina kadar oturuyor yetiskin gibi

Bununla ilgili bir mevzuat yok mu acaba,, nereye sikayet etmek gerekir saat 10dan sonra gürültü yapılması cok da normal birsey değil.Merakımdan soruyorum aslında ama bu ve benzer durumları yasıyorum cünkü (çocukları da cok severim bu arada ama ne olursa olsun bu denli ses yıpratıcı)

Hic bilgim yok ve bizim apartman 4 daireden olusuyor yani yonetici falan yok

Ben öğreneyim bunu arastırıp =) varsa bi cezası falan kendim kullanırım.İnşallah çözülür sorununuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…