Esime diyorum ki ya boyle olursa o da bu egitimle ilgili bisey oyle yetistirmezsen oyle olmaz diyor ama ben cok kinadim basima gelecek diye korkuyorumBebiş yapma fikrinden vazgeçmeyin o zaman daha çok isteyin hayırlıysa da olur inşallah komşu çocuğuyla düet yaparlar :)
Ya bebek aglar da bu cocuk laftan anlayacak yasta bence egitimle ilgiliValla benim tam dibimde yan odamızda da bir çocuk var dediğiniz gibi cümbür cemaat tepinip, oyun oynayıp, şarkı söylüyorlar. Eşim bi an sinirle vurdu ertesi gün kaynanamın kapısına gelmiş diyor öyle vurmaya gerek yok eşim duyar kavga çıkar hem biz de onların sesini duyuyoruz gelin yapma yapma diye bağırıyor, ama niz diyoruz onlar genç yeni evliler falan filanbu yapma diye bağırdığım da 1 kere oldu o da ayağımı gıdıklıyordu kızarak yapma dedim. Kaynanama rezil etti bi de gülüyor. Şimdi hamileyim benim de olacak aynı şekilde çocuğumu susturamazsam yarın öbürgün o da bana rahat vermez diye sesimizi çıkaramıyoruz.
Uykudan uyanip aglamak olsa bisey demem ama bunlar bagira cagira oyun oynayip sarki soyluyor ailecekÖncelikle her cocuk ayni degil korkmayın...çocuktur bu kosar oynar engellenemiyor diyecektim kiii annesinin davranışlarıni okuyunca vazgeçtim..bukadar rahat olunmamali gece 2 de 3te cocugun aglamasi normalde gurultu yapması cok anormal..
4-5 yaşlarında çocuk sürekli bağırıyor. Babası da onla inatlaşıyor.Ya bebek aglar da bu cocuk laftan anlayacak yasta bence egitimle ilgili
Aynen bak mesela suanda oturuyorum tv acik ama o kadar net duyuyorum ki oyun oynuyolar telefonda konusur gibi aloo kizim allooo napiyosuunnn diyo babasi4-5 yaşlarında çocuk sürekli bağırıyor. Babası da onla inatlaşıyor.
Buyukler oyleyse cocukta gordugunu uyguluyor demektir...Allah yardimciniz olsun.Uykudan uyanip aglamak olsa bisey demem ama bunlar bagira cagira oyun oynayip sarki soyluyor ailecek
Sagolun bu gidisle ya kotu olacaz ya da biz deli olacazBuyukler oyleyse cocukta gordugunu uyguluyor demektir...Allah yardimciniz olsun.
1 saat önce falan da bildiğin bizim duvara yumruk atıyordu 5 defa duydum en az. 1 yaptı 2 yaptı 3. Ye dur de ya hu...Aynen bak mesela suanda oturuyorum tv acik ama o kadar net duyuyorum ki oyun oynuyolar telefonda konusur gibi aloo kizim allooo napiyosuunnn diyo babasi
Asla demiyor bizimki de kac lira verip aldim kolonya çok guzel de kokuyordu halima boca etti1 saat önce falan da bildiğin bizim duvara yumruk atıyordu 5 defa duydum en az. 1 yaptı 2 yaptı 3. Ye dur de ya hu...
Ya bende o kadar dikkat ederim ki aksam ya da sabah erken komsuya ses gider rahatsız olur diye bazen kedim simarir kosar evde o zaman bile hemen kucagima alirim ses gitmesin diye. Bir de bu cocuk buyume caginda uyumasi lazim ki buyusun gece yarilarina kadar oturuyor yetiskin gibialt katimda iki tane cok afedersiniz kazik kadar biri yetiskin lise cagindan digeri ortaokul ama biktim inanin biktim hic utanmalari yok gece yarısına kadar bagris cagris kavga sesleri bitmiyor lanet ettim artik 2 cocugum var hemde kucuk biri 6 digeri 2 yasinda vallahi o kadar gürültü yok hatta kadin kendi dedi utanmadan senin cocuklar küçük ama sesiniz cikmiyor diye ahhh diyemedim ki gorgusuz degiliz belli saate kadar neyse olur da 10 dan sonra cekilmiyo diye bak yine sinirlendim
Hic bilgim yok ve bizim apartman 4 daireden olusuyor yani yonetici falan yokBununla ilgili bir mevzuat yok mu acaba,, nereye sikayet etmek gerekir saat 10dan sonra gürültü yapılması cok da normal birsey değil.Merakımdan soruyorum aslında ama bu ve benzer durumları yasıyorum cünkü (çocukları da cok severim bu arada ama ne olursa olsun bu denli ses yıpratıcı)
Bu gece erken uyudular sansliyizBen öğreneyim bunu arastırıp =) varsa bi cezası falan kendim kullanırım.İnşallah çözülür sorununuz.
Süper fırsat bu fırsat hemencik uyuyun =)Bu gece erken uyudular sansliyiz