Beynimin içinde zıplayan komşu çocuğu

Esime diyorum ki ya boyle olursa o da bu egitimle ilgili bisey oyle yetistirmezsen oyle olmaz diyor ama ben cok kinadim basima gelecek diye korkuyorum

Bende cok kinardim simdi basimda var bi tane ama biz gurultu konusunda cok hassasiz , asiri yaramaz ama kesinlikle gurultu yapmiyor ve hicbir yere gitmiyorum onunla baskasinin evine zarar vermesin diye , bence is ailede bitiyor
Aile saygisiz ise yapacak hicbirseyiniz yok , bende gep egitimle alakali derdim ama degilmis bazilarinin ruhlari yaramaz , aile sahip cikmali cocuguna

Aynen sadece cocugun sesi gelse neyse anne baba bagira bağıra konusuyor sarki soyluyor

Benim komşum olabilir misiniz?
Bizim dr alt komşu vr gece 1 2 3 te sürekli çığlık atarak oynayan çocuğu var.

Şu anda mesela yine kız -4 yaşında - çığlık çığlığa oyun oynuyor.

Tiksinti geldi çocuklardan. Anne babası da çığlıklara eşlik ediyor.

Hrp beraber çığlık çığlığalar

Yok bizimkiler doktor degil birde hergun misafirleri var hergun yani abartmiyorum onlarda ayni sulalecek boyleler

Esime diyorum ki ya boyle olursa o da bu egitimle ilgili bisey oyle yetistirmezsen oyle olmaz diyor ama ben cok kinadim basima gelecek diye korkuyorum
Eğitinle alakası olduğunu sanmıyorum,bir çocuk enerji patlaması yaşadığı bir anda hiçbir eğitim onu durduramaz:) Benimkilerden biliyorum,enerjilerini atamayınca ortalık birbirine giriyor ,istediğin kadar al konus anlat öğret yok . Yaşları küçük olanlar için söylüyorum büyükleri bilemiyorum.

O kadar iyi anlıyorum ki seni. Benimde üst komşumun çocuğu aynı tarif ettiğin gibi. Sabahın köründe kalkar gece yarısına kadar tepemde koşar durur. Sabah o kadar erken uyanıp gece o kadar geç yatan çocuk ilk kez görüyorum bende. Delirmek üzereyim. Yine sizin bi muhabbetiniz varmış, tatlı dille biraz uyarabilirsin. Ben yukarı çıkıyorum kadın kapıyı açmıyo bana bildiği için söyleyeceklerimi. Bi kez açtı ondada mecbur kaldı misafiri vardı. Pişkin pişkin çocuk işte dinlemiyo napıyım dedi.

Bizimde evde tepinip , oynadığımız , şarkı söyleyip saklambaç oynadığınız saatler oluyor.

Odayı ve saati, günü yan komşu ve alt komşuyla konuşup anlaşıyoruz. O saat geldiği anda çocukları bir odaya kapatıp yerde oyun oynamaya zorluyorum. Resim yapıyoruz , hamur oynuyoruz v.s

Kışın böyle, yazında zaten dışarıda enerji attırıp getiriyorum her akşam .

Ufacık rahatsizliginiz olsa bile bana muhakkak bildirin , hal çaresine beraberce bakarız diyorum her defasında.

Bebek aglamasinda da ,,oyunlarda da v.s komşularla iletişim halinde olmak gerek.

Başlığı okurken yukardan gelen koşuşturmaları benimde beynimde pat pat seslerini duymama güldüm :) güldüğüme bakmayın ikiside aynı yaşta ve laftan anlamıyorlar.biseyde diyemiyorum ve bu beni deli ediyo.

Gelecekteki alt komsum degilsiniz inşallah surekli dua ediyorum Allah im ikizlerim uslu sakin söz dinleyen çocuklar olsun diye

kesinlikle eğitimle alakalı ya benimde 3 yaşına girecek bir oğlum var aşağıdaki komşularım sanki evde çocuk yok gibi diyorlar.. bide bizimki biraz erkenci sabah 8 gibi ayaktayız.. ekmek almaya giderken önceden bağırarak konuşuyordu aşağı inene kadar.. 2 kere annecim komşularımız uyuyor burdan geçerken sessiz konuşalım tamammı rahatsız etmeyelim dedim.. çocuk ses çıkarmadan iniyor aşağı yada kısık sesle konuşuyor.. inanın çocuklar çok akıllı çoğu öyle en azından.. o aile istese akıllı uslu bir çocuk yetiştirebilir.. inat bence şımartmak alo alo diye bağırmalarda..

Benimkiler yan komsu senin durum daha vahim ust katindaymis daha fazla ses geliyodur

Ben bir kere söyledim alt komsuda soylemis dikkate alacak olsa alirdi diye düşünüyorum

Ya bazen insan sessizlik istiyor tam o anda anali babali cocuklu çığlık çığlığa oyun oynayinca insanin bir gozu segriyor

Cok haklisiniz gercekten cocuk nasil alisirsa oyle büyür ama bunlar uyarmak yerine kendileri de bagirmayi seciyor

Gelecekteki alt komsum degilsiniz inşallah surekli dua ediyorum Allah im ikizlerim uslu sakin söz dinleyen çocuklar olsun diye

Aslında bütün çocuklar aynı olmuyor aileylede alakalı çocuklarını hiç uyarmıyorlar en azından geç saatte daha sakin oyun oynamaları gerektiğini bilmeleri gerekiyor hatta çocukların o saatte çoktan yatmış olmaları gerekiyor . Gerçi dışardan konuşmak kolay belki de anne yatırmak için elinden geleni yapıyordur ama çocuk dinlemiyordur bilemiyorsun :)

Aynen bak mesela suanda oturuyorum tv acik ama o kadar net duyuyorum ki oyun oynuyolar telefonda konusur gibi aloo kizim allooo napiyosuunnn diyo babasi
Ama sizin evin yalıtımıda çok kötü galiba. Bu kadar net duyulması normal deil. Ev sahibi değilseniz bi dahaki evi yalıtıma dikkat ederek tutun. Şımarık çocuktan ve şımartan anne babadan bende hiç hoşlanmıyorum inşallah öyle olmayız.

Bilmiyorum ki ama baska kimsenin sesi gelmiyo

Bizim alt komşumuzun da küçük çocuğu var inanılmaz anlayışlı insanlar ama ben 2 çocuğumu sürekli kontrol altında tutuyorum kimseyi özellikle geç saatlere kadar rahatsız etmeye hakkımız yok.

Guncelleme: yine ses yapmaya son gaz devam ediyorlardi. Eşimde uyuyordu birden kalkti bende şaşırdım duvara vurdu yeter lan her gece ayni sey yeter diye bagirdi. Sonra kocasi kapiya geldi niye duvara vuruyosun gel soyle falan diye cocukmus o anlamiyomus soyluyolarmis. Esimde siz de onunla sarki soyluyosunuz onu napacaz dedi. En son esim dedi ki ev sahibine soylicem kira gunu dedi. Adam surekli diyorki senin cocugun yok anlamazsın cocugun olunca anlarsin bilmem ne bende bu konuda hassasim kaybimdan dolayi bende ciktim kapiya yeter be yoksa yok evet cocugum yok diye bagirdim sinir krizi geldi. Sonra da gitmis ev sahibini aramis bu saatte. Ev sahibi de bizi ariyor idare edin falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…