Beynimin içinde zıplayan komşu çocuğu

ormanda yaşamıyorum topluluk içinde yaşıyoruz ancak bazıları hala bunun farkında değil.apartman yöneticiniz yok mu?ona söyleyin uyarsın, ev sahipleri varsa onu arayın kiracınızı uyarın desin, he kesmedi mi bunun hukukta yolları var.çok ciddiyim apartmandan atmaya gidiyor bu olay.bizim seneler öne başımıza geldiğinde kapılarına polis dayamıştık.gürültü yasak çünkü kanunen.

ormanda yaşamıyorum topluluk içinde yaşıyoruz ancak bazıları hala bunun farkında değil.apartman yöneticiniz yok mu?ona söyleyin uyarsın, ev sahipleri varsa onu arayın kiracınızı uyarın desin, he kesmedi mi bunun hukukta yolları var.çok ciddiyim apartmandan atmaya gidiyor bu olay.bizim seneler öne başımıza geldiğinde kapılarına polis dayamıştık.gürültü yasak çünkü kanunen.
Yonetici yok butun dairelerin ev sahibi ayni ama ne bileyim kotu olmak kavga gurultu olsun istemiyorum

Yonetici yok butun dairelerin ev sahibi ayni ama ne bileyim kotu olmak kavga gurultu olsun istemiyorum

Bence kötü olun .
Hem rahatsizsiniz hem kötü olmayalım neden ?
Bir faydaları mi var sanki ...
Ben o kolonya olayında patlardım
Su sevimsiz çocuğuna artık bir sey de ..
Gece gündüz yıldım sizin gürültünüzden
Kafa bu
Apt da yaşamayı bilmiyorsan yallah derdim
Ciddiyim yani ...
Bar bar kavga etmişliğim
Ve ev sahibinin boğazını sıkmışligim var :)

Bence kötü olun .
Hem rahatsizsiniz hem kötü olmayalım neden ?
Bir faydaları mi var sanki ...
Ben o kolonya olayında patlardım
Su sevimsiz çocuğuna artık bir sey de ..
Gece gündüz yıldım sizin gürültünüzden
Kafa bu
Apt da yaşamayı bilmiyorsan yallah derdim
Ciddiyim yani ...
Bar bar kavga etmişliğim
Ve ev sahibinin boğazını sıkmışligim var :)
Biz muhtemelen 2 yil bu evdeyiz en az onlarda kalirlar heralde karsi kapi komsuyuz kavga gurultu edip basimi agritmak istemiyorum acikcasi

Hele ki kediler benim hassas noktam :duduk:
o ufacık kediden korkuyormuş da hemen size alttan alta laf sokuyorsa,
sizde de onun gürültüsünü söyleyin kesinlikle. Kadına sinir oldum:KK12::63:

Ay bizimde sabah ve akşam 7-8 arası evde çok koşturma gürültü oluyor. Eşimin gidiş ve geliş saati, enerji patlaması yaşıyor kızımla eşim o ara. Onun dışında bi gürültümüz yok, yatağın üstünde zıplatıyorum. Ama yinede alt komşum kapıma gelmişti çok gürültü yapıyorsunuz diye. Bi sonraki aşamamız çocuğu bağlamak zaten, bi evde çocuk daha ne kadar kısıtlanabilir ki?

Çocuk olduktan sonra bakış açısı değişiyor sanırım. Daha az duyar görür oluyorsunuz. Ygs dönemimde çıldırıyordum çocuk seslerne. Şimdi üstümde 12ye kadar piyano çalıyor çocuklar, umrumda değil.

Bence sizin duvarlar aşırı ince. Oynarken "aloo kızım napıyorsun" dediğini bile duyuyorsanız suçu biraz da binaya atın :)

Bizim yan dairede de aynı sabah ezanıyla başlıyorlar kız çocuğu 6 yaşında ama istisnasız her Allah ın günü honkure honkure ağlıyor.

Anne baba çalışıyor bir oğlu var 10 yaşlarda akşam eve giriyorlar kız yine ağlıyor abisiyle kavga ediyorlar çığlık çığlığa odanın kapısını duvara vuruyorlar yerimizden sıçrıyoruz. 3.5 aylık bebeğim var o bile ağlama krizine giriyor korkudan. Bugün de aynısı olursa kesinlikle kapısına dayanacagim yetti be diye biz insanlar sustukça onlar tepemize çıkıyorlar.

Ayrıca bırakın eşiniz konuşacağım dediğinde engel olmayın olay da çıksa birinin dur demesi lazım. Oturdukları yer ahır değil apartman dairesi olduğunu idrak ettirmek lazım.

Evet bazı çocuklar gerçekten durmuyor ama annesinin yaptığıda hoş değilmiş bence taviz vermeyin ..
Ben 2 çocuk baktım şuandada kendi çocuğum oldu hiç biri için bir şikayet almadım bugüne kadar çocukları severim oyun oynarım ..
Bence eğitim meselesi ..

Bizim alt kattaki oğlan da evlere senlik. 3 yaşında ve çıkardığı sesleri çığlıkları anlatamam. Ama gördüğüm kadarıyla anne babası engelleyemiyor. Kadin hep mahcup kac kez özür diledi. Yapacak bsy yok, 2 hafta sonra biz onlardan beter gürültü yapabiliriz zira :KK70:

Bu anlattığınız resmen benim karşı komşum
Çocuk bağırıyor kendi daha çok bağırıyor çocuğu bağırırak eğitiyorlar resmen, şu an biz lojmandayız ama Bi apartmana geçtiklerinde kimse kabul etmez, bize geldiklerinde çocuğa yapma etme demeleri yok, prizlerle oynuyor tabakları atıyor.
O yüzden pek görüşmüyoruz da, zTen kendisi de çağırmaz etmez

Yıllarca lojmanlar nedeniyle hep alt katta kaldım bu sebepten çok kavga etmişimdir.Tekrar uyarın hatta aynı şekilde ona gürültülü bir ortam hazırlayın.Unutmayın ki birine durumu anlatabilmek için en iyi yöntem yaptığı şeyi ona yaşatmak.

Bende dünden beri artık son raddeye geldim bu konuda kendimi zor tutuyorum ama bir yandan da kendimi dizginlemeye çalışıyorum senin ki de büyüyor ya böyle olursa sakin ol diyorum . Yan daireyle salonlarımız bitişik benim oğlum 8 aylık hareketli bir bebek sabah 7 bazen 8 de ayaktayız ama gürültümüz yok sakince oyalıyorum kucağımda oyun oynatıyorum falan öğle saatlerinde daha serbest emekliyor geziyor oyuncaklarıyla oynuyor benimle oynuyor bizde şarkı söylüyoruz ona ama kimseyi rahatsız edecek seste değil. Akşamda en geç 20.30 da uyumuş oluyor yani o saatten sonra evde çık çıkmaz bizde gece uyandığı oluyor kameramız var sesini duyar duymaz gidip suyunu içirip emziğini takıp dönüyoruz . Gel gör ki yan komşumun 4-5 yaşlarında ikizler var akşam bir başlıyorlar 8 de Allahım bitmek bilmiyor sanki salonumuzdalar 12ye kadar devam duvarlara masa mı vuruyorlar sehpa mı artık bilemiyorum çığlıklar koşmalar anlatılmaz yaşanır yani :) biraz kafa dinleyelim diyoruz ama nerdeee hem bam küt gürültü

Yöneticiye söyleyin ayrıca da Eşiniz eşiyle konuşsun böyle insanlara fırsat vermeyin

Hele ki kediler benim hassas noktam :duduk:
o ufacık kediden korkuyormuş da hemen size alttan alta laf sokuyorsa,
sizde de onun gürültüsünü söyleyin kesinlikle. Kadına sinir oldum:KK12::63:
1 kere uyardim dikkate alacak olsa alirdi bir daha uyarirsam kavga donusur diye dusunuyorum

Bizim yan dairede de aynı sabah ezanıyla başlıyorlar kız çocuğu 6 yaşında ama istisnasız her Allah ın günü honkure honkure ağlıyor.

Anne baba çalışıyor bir oğlu var 10 yaşlarda akşam eve giriyorlar kız yine ağlıyor abisiyle kavga ediyorlar çığlık çığlığa odanın kapısını duvara vuruyorlar yerimizden sıçrıyoruz. 3.5 aylık bebeğim var o bile ağlama krizine giriyor korkudan. Bugün de aynısı olursa kesinlikle kapısına dayanacagim yetti be diye biz insanlar sustukça onlar tepemize çıkıyorlar.

Ayrıca bırakın eşiniz konuşacağım dediğinde engel olmayın olay da çıksa birinin dur demesi lazım. Oturdukları yer ahır değil apartman dairesi olduğunu idrak ettirmek lazım.
Adam alttan almazsa dover diye korkuyorum

Bende dünden beri artık son raddeye geldim bu konuda kendimi zor tutuyorum ama bir yandan da kendimi dizginlemeye çalışıyorum senin ki de büyüyor ya böyle olursa sakin ol diyorum . Yan daireyle salonlarımız bitişik benim oğlum 8 aylık hareketli bir bebek sabah 7 bazen 8 de ayaktayız ama gürültümüz yok sakince oyalıyorum kucağımda oyun oynatıyorum falan öğle saatlerinde daha serbest emekliyor geziyor oyuncaklarıyla oynuyor benimle oynuyor bizde şarkı söylüyoruz ona ama kimseyi rahatsız edecek seste değil. Akşamda en geç 20.30 da uyumuş oluyor yani o saatten sonra evde çık çıkmaz bizde gece uyandığı oluyor kameramız var sesini duyar duymaz gidip suyunu içirip emziğini takıp dönüyoruz . Gel gör ki yan komşumun 4-5 yaşlarında ikizler var akşam bir başlıyorlar 8 de Allahım bitmek bilmiyor sanki salonumuzdalar 12ye kadar devam duvarlara masa mı vuruyorlar sehpa mı artık bilemiyorum çığlıklar koşmalar anlatılmaz yaşanır yani :) biraz kafa dinleyelim diyoruz ama nerdeee hem bam küt gürültü
Ayni durumdayiz bizimde salonlar bitisik

Evet bazı çocuklar gerçekten durmuyor ama annesinin yaptığıda hoş değilmiş bence taviz vermeyin ..
Ben 2 çocuk baktım şuandada kendi çocuğum oldu hiç biri için bir şikayet almadım bugüne kadar çocukları severim oyun oynarım ..
Bence eğitim meselesi ..
Bende ayni düşünüyorum

X