beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani kardeş diyorsunuz ya.
Hangi kardeş abisi yengen yakalayacak beraberdik de demesine hayır der? Yuva yoksun konumuna düşmeyi göze alır. Kardeş için yalan söylenir. Kardeş yahu kardeş.
Buna da inanmayı yeğliyorsanız peki.
Tek önerim var size bir daha böyle ufak bahanelere hemen inanacaksanız arkadaşları güvenliği aramayın. Durduk yere dile düşmeyin. Şimdi herkes biliyor göz yumuyor diye arkanızdan konuşacak. Bir daha böyle siniriniz geçince inanacaksanız gece insanlara malzeme vermeyin

Yasalarda bile birinci derecede yakinini suc isledigini bildigin halde koruma/saklama hakkin var, suc sayilmiyor. Icgudusel bir sey bu cunku.

Eşiniz nerede ne yapıyordu bilmem.
Ama sizi öyle ya da böyle kandırdığı bir gerçek.

Bu da sağlıklı, saygılı, huzurlu , güven dolu bir ilişki içinde olmaması gereken bir durum.

Bir kadın ile olması , arkadaşıyla içmesi, iş yerinde yatıp boş boş yalnız uyuması. . .
Önemi yok belki de.

Eşiniz dürüst değil...

Ve gelelim size ;
Siz gerçekten onun sağlığından endişe ettiğiniz için bu kadar insanı gece vakti arayıp sorgulayacak haldeyseniz eşiniz sizi 10 defa aradığında neden açmadınız?

Demek ki sizde sadece sağlığından endişe duymadınız, bir iş çeviriyor biliyor hissediyorsunuz. Ama yine de bunu kabullenmek zor geliyor .
Yalan söyleyeceğini biliyor açmıyorsunuz işte.

Böyle tripler yaparak, özürler bekleyecek bir mevzu değil bence.
Ben bunu ciddi bir sorun olarak algılardim.

Eşinden yana bir şüphesi olmayan , sadece onun hayatından endişe duyan bir kadın eşine neden trip yapıp acmasin telefonu...
Hayatım neredeeeesin, Ahmet'e mehmete Hasan'a sordum hepsi de görmemiş. Nasıl yani ne oldu neredesin diye endişesine devam eder....
Hissettiğiniz gerçekten endişe onun sağlığı olsaydı yani bu böyle olurdu .
Ha şunu da söyleyeyim yabancı araçla belki alem de yapmış olabilir o zaman? Her plaka giriyorsa kimlik teyidi yapılmıyorsa güvenlikte içeri de kadın atabilir bu mantıkla.

Yasalarda bile birinci derecede yakinini suc isledigini bildigin halde koruma/saklama hakkin var, suc sayilmiyor. Icgudusel bir sey bu cunku.
Bahsettiği tipte bir güvenlik her plakayı içeri alır mı? Yabancı plakadan kimlik kontrolü yapılmıyor mu? Eğer kocası kimlik vermediyse nasıl girdi o zaman? Her türlü tuhaf bir şey

Konu sahibinin erkeklerin birbirini bu konuda nasıl kolladığından haberi yok galiba. O güvenlik görevlisi vicdan azabından iki büklüm oldu şu an hey yavrum.

Eşinizin açıklaması sizi tatmin etmiş ..
Bize bir şey düşmez.

Ama bir kaç şey demek isterim.
İlişkiniz buradan benim açımdan bakınca hiç güzel sağlıklı görünmüyor... kusura bakmayın.

Arkadaşa sordum, güvenliğe sordum, kaynima sordum .
Ohooo ..
İnsan kocasının dürüstlüğünü ona buna teyit ettirir mı ya hu?
Bu nasıl sağlıksız bir ilişki.

Açıklama yaptı ve ikna oldum güvendim diyeceğiniz kadar kaliteli bir evliliğiniz varsa dün gece neredeydi bu kalite... bu kadar şüpheler onlara bunlara teyit ettirmek ne mana.
Çelişmiyor mu ?

Ve eşiniz mesela...
O sizi affediyor mu peki?

Bana inanmadın da onun bunun demesine mı inandın yani dese haklı...

Bir de şu kısım da tuhaf. Bu nasıl evlilik dedirtiyor insana. Adam işe gidiyor bir daha sabah dörde kadar ulaşılmıyor. Yedi aylık bebeği olan bir adam bu kadar pervasızca telefonu umursamaz mı? Aklına hiç mi gelmez? Bu kısım da çok saçma. Yani bir başka ilişki yoksa bu kadar telefona ellenmez bence yoksa telefon yakında olur ulaşılır. Bilmiyorum çok saçma bir durum. İnanmayı tercih ederseniz sizin seçiminiz sizin hayatınız elbet bize ne de. Bu kadar da kimseye güven duymak bilemedim

Hem bu konuda sabıkalı diyorsunuz hem aklıma aldatma gelmedi, nerden çıkarıyorsunuz diyorsunuz. Madem öyle niye aradınız arkadaşlarını, eşlerini? Kendi içinizde çelişiyorsunuz,kimsenin size birşey dediği yok aslında.
Kayın da aldatılma şüphesi için teyit alınacak en güvenilir insandır zaten.
Bu şekilde sırtınız yere gelmez merak etmeyin.

samimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
zaten bence hiç kimse de bir mesaj bir arama bir fotoğraf bir şahit herhangi bir şey olmadan diyemez ki ihanettir bu diye.
yabancı araçla girdiği için görmediğini söylemiş güvenlik, kaynımı aradım kardeşimden ayırmam kendisini ve sağolsun teyit ettirdik. o sırada yine konum ve konum saatlerine baktım telefon kapalı da olsa kaydoluyor çünkü. gerçekten de işyerindeymiş.
herkes her şeyi yapabilir elbette ama ben zaten konuyu eşim beni aldatmış mıdır diye açmadım ki... çok kez yazdım aklıma gelecek bir ihtimal olmadığını. garibine gitti birçok kişinin.
kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederim.
Kayniniz kardesini satmaz.
Yabanci bir aracla girip telefonu birakip cikmis olabilir. Once acmamis, sonra mesgul calmis(bulusacagi kisi ariyor olabilir). Telefona bakip sacmalama calisiyorum deyip fotograf atabilirdi, sonucta daha once vukuati olmuş, kendini aklamak icin bunu yapabilirdi.
Sunu bilin biz kadinlar birbirimizi yiyoruz bu forumda ama gercek dunyada erkekler birbirlerinin yanlislarini gormezden geliyor, zor durumda oldugunu anlayinca ustunu kapatiyor. Guvenlikle konuşurken kocanizin dara dustugunu anladiysa konuyu cevirmis olabilir.

Konu sahibinin erkeklerin birbirini bu konuda nasıl kolladığından haberi yok galiba. O güvenlik görevlisi vicdan azabından iki büklüm oldu şu an hey yavrum.
Baska bir tezatlik; arkadas kendi arabasiyla ciftimizi aliyor konu sahibini eve birakip esini is yerine birakip ciktigini soyluyor. Kayna / guvenlige teyit ettirmeli yabanci araba uzay boslugundan gelmis galiba. Gerci adami sevgilisiyle karsilikli jingle bells soylerken gorse “bebisim cok calisiyor” diyecek biz de sherlockluk yapiyoruz.

Baska bir tezatlik; arkadas kendi arabasiyla ciftimizi aliyor konu sahibini eve birakip esini is yerine birakip ciktigini soyluyor. Kayna / guvenlige teyit ettirmeli yabanci araba uzay boslugundan gelmis galiba. Gerci adami sevgilisiyle karsilikli jingle bells soylerken gorse “bebisim cok calisiyor” diyecek biz de sherlockluk yapiyoruz.
AA hakikaten arkadaşı araçla işe değil kaynına mı bırakmış yani 😂😂

Bir de şu kısım da tuhaf. Bu nasıl evlilik dedirtiyor insana. Adam işe gidiyor bir daha sabah dörde kadar ulaşılmıyor. Yedi aylık bebeği olan bir adam bu kadar pervasızca telefonu umursamaz mı? Aklına hiç mi gelmez? Bu kısım da çok saçma. Yani bir başka ilişki yoksa bu kadar telefona ellenmez bence yoksa telefon yakında olur ulaşılır. Bilmiyorum çok saçma bir durum. İnanmayı tercih ederseniz sizin seçiminiz sizin hayatınız elbet bize ne de. Bu kadar da kimseye güven duymak
Adam karısını, çocuğunu o kadar sallamıyor iste. Konu sahibi de bu kadarına layık görüyor kendini ki sorun etmiyor. Kocasi ekstra bır caba içine bile girmemiş, kendisi kayinla teyit ettirip kocasının güvenini tazelemiş. :nazar:

Kim dedi hatırlamıyorum ama üyelerden birisi adamın açıklama yapmayacağını söylemişti.
O kadar doğru söylemiş ki. Adam kendini ifade bile etmedi ve konu sahibi kendi kendine affetti kocasını 🤷🏻‍♀️
Ben dedim belki baska uyelerde demistir. Kocasi zaten konu sahibinin ne dusundugunu, hissettigini, yalnizligini umursamiyor. Kadin o kadar telefon etmis acaba cocuga bisey mi oldu diye merak bile etmemis adam. Konu sahibide kocasina inanmaya dunden raziydi zaten.

Adam karısını, çocuğunu o kadar sallamıyor iste. Konu sahibi de bu kadarına layık görüyor kendini ki sorun etmiyor. Kocasi ekstra bır caba içine bile girmemiş, kendisi kayinla teyit ettirip kocasının güvenini tazelemiş. :nazar:
Yani eşim kardeşine düşkün değildir. Ayda yılda bir arar. Ama bugün arasın ben size geldim diyeceğim yengene çaktırma desin. Neden diye sormaz peki abi der. Beni sevse de sevmese de abisini korur. Kaynının lafına hiç inanılmaz ya

samimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
zaten bence hiç kimse de bir mesaj bir arama bir fotoğraf bir şahit herhangi bir şey olmadan diyemez ki ihanettir bu diye.
yabancı araçla girdiği için görmediğini söylemiş güvenlik, kaynımı aradım kardeşimden ayırmam kendisini ve sağolsun teyit ettirdik. o sırada yine konum ve konum saatlerine baktım telefon kapalı da olsa kaydoluyor çünkü. gerçekten de işyerindeymiş.
herkes her şeyi yapabilir elbette ama ben zaten konuyu eşim beni aldatmış mıdır diye açmadım ki... çok kez yazdım aklıma gelecek bir ihtimal olmadığını. garibine gitti birçok kişinin.
kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederim.

Ya siz bize bakmayin biz aslinda cok mutsuz ve kiskanc insanlariz ve sizi biraz kiskandik.

caresizlik icinde konu acip cocugunuz bile sizin ruh halinizi anlayip huysuzlandigi halde sizin konuya yazamamaniz ve o dakika esinizin 10 kez aramasi ve sizin acmamaniz bizim olayi anlamamiz icin yeterli oldu. bdv.tecrubemiz sagolsun. Bizler kendi kotulugumuzde bogulacagiz lutfen siz rahat olun. Mutlulugunuz daim olsun. 🙏

Peki siz şimdi utanmayacak misiniz ?

Eşinizin bu kadar çevresine dün ve bugün epey bir rezil oldunuz.
Ona buna sorup duruyorsunuz.

Birisi de çıkıp , eeee bu kadar güvenmiyorsan boşa madem bee kadın dese.
Haklı hani 😁

Niye kendinizi evliliğinizi bu kadar ele güne karşı malzeme ediyorsunuz .
Var işte bir şeyler. .

Saglikli bir evlilik değil sizinki

Acaba biz hata mi ediyoruz burada birbirimize haksizsin diyerek? Bakin erkekler konuyu bilmeseler bile organize olmus gibi birbirlerinin arkasini topluyor, asla zor durumda kalmiyorlar.
Ama karısının böyle bir yalanına ortaklaşmazlar panda. Boynuz yiyip sus demezler.
Konu sahibi aldatılan enayi yerine konulan kişi. Bence bu kadın desteği aslında

Yani eşim kardeşine düşkün değildir. Ayda yılda bir arar. Ama bugün arasın ben size geldim diyeceğim yengene çaktırma desin. Neden diye sormaz peki abi der. Beni sevse de sevmese de abisini korur. Kaynının lafına hiç inanılmaz ya
Tabi ki abisini koruyacak ya aksine inanan saflığına yansın. Biz ne desek boş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X