- 3 Mayıs 2015
- 13.220
- 48.456
-
- Konu Sahibi sonistasyonasti
O evi yakarım ben. Giyecek tek temiz don bulamaz. O saçmalama diye mesaj attığı telefonun sinyallerinin geldiği operatörün ana binasının tepesindeki paratoner direği ile kaynaştırırım o herifi.Bir de gercekten herkes kaldirabilecegi kisiyi buluyor sanki ya. Benim kocam yilbasi gecesi ise gittim diyerek gitmedigi ortaya ciksa, uzerine butun gece ulasamadigim halde sabaha karsi (!) bana sacmalama minvalinde bir mesaj atmakla yetinse, ertesi gun taaa ogleden sonra elini kolunu sallayarak eve gelmeye cesaret edemez.
HdhdhhfhdhhrhdhhdhdhhdggdgdgdgO evi yakarım ben. Giyecek tek temiz don bulamaz. O saçmalama diye mesaj attığı telefonun sinyallerinin geldiği operatörün ana binasının tepesindeki paratoner direği ile kaynaştırırım o herifi.
Benim bir arkadaşım vardı eskiden, aynı iş yerindeydik. Kocadan ve eş ailesinden aldatma ve şiddet dışında her türlü çileyi çekmiş. Yani, adamın yüzüne de demiş, her şeyini çektim, bi de üstüne o b.ku yersen geri dönüşü olmaz. Bilmiyorum.Birde evlendi evleneli eş ve ailesinden dolayı sıkıntı yaşamış. Eşinin genel olarak arkasında durmadigindan da dert yanmış. Hâla neyine güveniyor bu adamın, enteresan.
İnsan kinadigini yasamadan olmezmis.Yani bu kocam beni aldattı mi temali konu başlıklarıni her okuduğumda, icimden ben ne bileyim anacim beraber mi gittim hovardaliga diyesim geliyor, sonra girip konuyu okuyorum, kapinin pervazi yamulmus boynuzlara carpa carpa, ondan sonra benim kocim yapaz, kiskanc yellozlara baglanis ve kapanis
Yok ben kimseyi kinamiyorum, herkesin basina gelebilir, ama böyle biseyi farketsem benim kocam yapmaz deyip kenara cekilmem, baltayla dograrim etini budunu mesela. Benim fittirdigim bu sakinlik, bu saflik.İnsan kinadigini yasamadan olmezmis.
Kadin kadinin kurdudur.
Sahne ve kapanış
Hangi esnafın yılbaşı akşamı gece yarısına kadar yetiştirmesi gereken işi olup sabah eve 11.30'a kadar gelmiyor ya?Konu sahibi öğretmen, eşi esnafmış.
Bacım amacım seni üzmek,yermek falan değil asla ama adamın hareketleri çok şüpheli değil mi gerçekten ya? Bir temeli var demişsin ama aramadığında kimse kalmamış. Adam telefonunu açmamış,mesajına tek bir yanıt vermiş geçiştirmiş,onu arıyorsun adamdan haberi yok,buna soruyorsun adamdan haberi yok,güvenlik desen işe en son 9'da geldi der, adam desen sabah 11'e kadar eve gelmiyor.az önce eve geldi. kızım hala durmaksızın ağlıyor önce onu sakinleştirip uyutup kendisiyle öyle konuşacağım. burada üstten üstten konuşup zaten "bir derdi var" olan insanları daha da yıpratmayı amaçlar gibi olanlara cevap filan vermeyeceğim gerçekten böyle yaklaşanların, gaza getirmeye çalışanların ve insanı ezmeye çalışanların varlığı en az yaşadığım durum kadar içimi sızlattı.
ihanet olabilir evet insanın aklına ilk bu geliyor doğru. ama benim son aklıma gelen şey olmasının demek ki bildiğim bir temeli var değil mi. yazdım yine yazıyorum benim kocam yapmazcılardan değilim. ama düşüneceğim son ihtimal.
bebekle soğukta zıplayıp bir yere gitmek hele ki böyle bi durumda benim için bir seçenek bile değil malesef bunu önerenlere de cevap vermiş olayım.
sizin gibi ben de gelecek açıklamayı merak ediyorum. içtenlikle yorum yapanlara teşekkür ederim.
konuyu da kilitletmem içinizden taşan egonuzu rahatça tatmin edebilirsiniz. Allah hiçbirinizi böyle bir halde anonim insanların fikrine muhtaç, böyle garip muameleye maruz bırakmasın. sanki hatalı benmişim gibi siz bana saydırmaya devam edin. gerçekten kadın kadının kurdu.
Biz eşinizi tanımıyoruz. Dışardan bakan kadınlar olarak yazıyoruz. Başımıza böyle bir şey gelse vereceğimiz tepkiyi söylüyoruz.az önce eve geldi. kızım hala durmaksızın ağlıyor önce onu sakinleştirip uyutup kendisiyle öyle konuşacağım. burada üstten üstten konuşup zaten "bir derdi var" olan insanları daha da yıpratmayı amaçlar gibi olanlara cevap filan vermeyeceğim gerçekten böyle yaklaşanların, gaza getirmeye çalışanların ve insanı ezmeye çalışanların varlığı en az yaşadığım durum kadar içimi sızlattı.
ihanet olabilir evet insanın aklına ilk bu geliyor doğru. ama benim son aklıma gelen şey olmasının demek ki bildiğim bir temeli var değil mi. yazdım yine yazıyorum benim kocam yapmazcılardan değilim. ama düşüneceğim son ihtimal.
bebekle soğukta zıplayıp bir yere gitmek hele ki böyle bi durumda benim için bir seçenek bile değil malesef bunu önerenlere de cevap vermiş olayım.
sizin gibi ben de gelecek açıklamayı merak ediyorum. içtenlikle yorum yapanlara teşekkür ederim.
konuyu da kilitletmem içinizden taşan egonuzu rahatça tatmin edebilirsiniz. Allah hiçbirinizi böyle bir halde anonim insanların fikrine muhtaç, böyle garip muameleye maruz bırakmasın. sanki hatalı benmişim gibi siz bana saydırmaya devam edin. gerçekten kadın kadının kurdu.
Çok guveniyormuşsundayok Kemal'im yapmazcilardan degilmişsin valla sen tam onlardansinaz önce eve geldi. kızım hala durmaksızın ağlıyor önce onu sakinleştirip uyutup kendisiyle öyle konuşacağım. burada üstten üstten konuşup zaten "bir derdi var" olan insanları daha da yıpratmayı amaçlar gibi olanlara cevap filan vermeyeceğim gerçekten böyle yaklaşanların, gaza getirmeye çalışanların ve insanı ezmeye çalışanların varlığı en az yaşadığım durum kadar içimi sızlattı.
Aldattığına çok net ispatlar olmasada şüphelenmek için gayet yeterli sebepler bence. Aldatmasada bir işler çevirdiği gayet açık bence.yani ben evli değilim ama evlilik var , bir bebek var; aldatma gibi evliliğin direkt köküne dinamit koyacak bir şeyin olduğuna inanmak için çok net ispatlar olması gerektiğini düşünüyorum
11'e kadar eve gelmeyecek,telefonu açmayak kadar mı işi olur? Ayrıca tam olarak nasıl bir esnaftan bahsediyoruz? Binbir çeşidi var.Esnaf adamin yılbaşında ne isi olur diyenler,envanter yılbaşında özellikle gece cikarilir mesela, kac domates kac patates var, hepsi tek tek sayilir, esnaflik bu boru mu?
Yani kardeş diyorsunuz ya.samimi ve içten soranlara ve bekleyenlere cevap olsun diye yazıyorum. beni endişelendiren ve bu konuda sabıkalı olmasından dolayı önceden konumuna bakma ihtiyacı duyduğum olmuştu. geceden sabaha çok hararetliydim ve tüm yorumlar da ihanet odaklı ve yıpratıcı tarzda olduğu için ben de ters bir tepki vermiş oldum bence bundan daha doğal bir tepki olamazdı. aa gerçekten mi aldatıyor mudur peki o zaman dememi beklemeyin benden lütfen.
zaten bence hiç kimse de bir mesaj bir arama bir fotoğraf bir şahit herhangi bir şey olmadan diyemez ki ihanettir bu diye.
yabancı araçla girdiği için görmediğini söylemiş güvenlik, kaynımı aradım kardeşimden ayırmam kendisini ve sağolsun teyit ettirdik. o sırada yine konum ve konum saatlerine baktım telefon kapalı da olsa kaydoluyor çünkü. gerçekten de işyerindeymiş.
herkes her şeyi yapabilir elbette ama ben zaten konuyu eşim beni aldatmış mıdır diye açmadım ki... çok kez yazdım aklıma gelecek bir ihtimal olmadığını. garibine gitti birçok kişinin.
kısacası çalışmış ve uyumuş. ben ikna oldum anlattıklarını öyle uzun uzun yazmayayım. beni tatmin etti. iyi niyetle konuya dahil olan herkese çokça teşekkür ederim.