Gelinlik Modelleri Beyaz Hayaller Gelinlik Trendleri

valla beğenmezsem silerim o makyajı

bedava mı yapıyor sanki. hem benim en özel günüm, kendimi güzel görmem lazım

eminim çok yakışacaktır sana
Sağol kuzum sana da çok yakışacaktır düşündüklerin eminim bende silerim zaten basit bir makyaj yapacaklar yapamazlarsa onların hataları ağlatmasınlar beni

Eklediğim dağınık topuzlardan biri olabilir aslında kuaförü bulmalıyım dediğin gibi bir kaç kuaför buldum ama emin olamıyor insan bakalım 2015 yılına girelim de bir

Hayırlısı canım umarım herşey istediğin gibi olur

Bazı kuaförlerde cok gıcık . İnşallah iyi bi kuaför buluruz canım.

Ne ağlaması saçmalama, biz ağlatırız onları valla

Hayırlısı canım umarım herşey istediğin gibi olur
Amin canım cümlemizin inşallah
Bazı kuaförlerde cok gıcık . İnşallah iyi bi kuaför buluruz canım.

Ne ağlaması saçmalama, biz ağlatırız onları valla

Evet arkadaşım ağladı zor sakinleştirdik bende heveslendiğim bir şey olmazsa çok sinirlenirim ve ağlayarak rahatlarım o yüzden korkuyorum sesimde çıkmaz ama dişli olacağım olmazsa sil baştan en önemli gün

Duvak modeli de çok önemli bir gelin için ben özellikle tepeden duvaklara bayılıyorum

Son düzenleme:
bunu da beğendiiimmm

nehirrrr kabarık kabarık gelinlikler ekler misin

Güzel modelmiş evet benimde çok hoşuma gitti bu model boncuğumBütün eklediğim gelinliklere baktın mı içerisinde kabarık olanları da vardı canım eğer beğendiğin olmadıysa şuanda koleksiyonumda kabarık model yok kuzucum araştırayım bulayım senin için tabisi peki straplez mi düşünüyorsun kısa kol dantel kol ona göre çemberi genişletelim

Son düzenleme:

tüm sayfalarına baktım ama sadece sırt beğendim ya

straplez istemiyorum canım, sıfırdan biraz daha ince bi kol şekli var ya öyle düşünüyorum

ayarla işte ortaya karışık :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…