- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
-
Sağol kuzum sana da çok yakışacaktır düşündüklerin eminim bende silerim zaten basit bir makyaj yapacaklar yapamazlarsa onların hataları ağlatmasınlar benivalla beğenmezsem silerim o makyajı
bedava mı yapıyor sanki. hem benim en özel günüm, kendimi güzel görmem lazım
eminim çok yakışacaktır sana
Bence kuaförün beceriksizliği tatlım. Annemin saçı inanılmaz azdır ama yeğenimin sünnetinde bir saç yaptılar herkes o azıcık saça bu topuz nasıl oldu diye şaşırıp kaldı. Oda doğal bir modeldi. Sen şimdiden araştırmalara gir en iyisi
Sağol kuzum sana da çok yakışacaktır düşündüklerin eminim bende silerim zaten basit bir makyaj yapacaklar yapamazlarsa onların hataları ağlatmasınlar beni
Eklediğim dağınık topuzlardan biri olabilir aslında kuaförü bulmalıyım dediğin gibi bir kaç kuaför buldum ama emin olamıyor insan bakalım 2015 yılına girelim de bir
Sağol kuzum sana da çok yakışacaktır düşündüklerin eminim bende silerim zaten basit bir makyaj yapacaklar yapamazlarsa onların hataları ağlatmasınlar beni
Eklediğim dağınık topuzlardan biri olabilir aslında kuaförü bulmalıyım dediğin gibi bir kaç kuaför buldum ama emin olamıyor insan bakalım 2015 yılına girelim de bir
Amin canım cümlemizin inşallahHayırlısı canım umarım herşey istediğin gibi olur
Bazı kuaförlerde cok gıcık . İnşallah iyi bi kuaför buluruz canım.
Ne ağlaması saçmalama, biz ağlatırız onları valla
bunu da beğendiiimmm
nehirrrr kabarık kabarık gelinlikler ekler misin
Güzel modelmiş evet benimde çok hoşuma gitti bu model boncuğumBütün eklediğim gelinliklere baktın mı içerisinde kabarık olanları da vardı canım eğer beğendiğin olmadıysa şuanda koleksiyonumda kabarık model yok kuzucum araştırayım bulayım senin için tabisi peki straplez mi düşünüyorsun kısa kol dantel kol ona göre çemberi genişletelim
tüm sayfalarına baktım ama sadece sırt beğendim ya
straplez istemiyorum canım, sıfırdan biraz daha ince bi kol şekli var ya öyle düşünüyorum
ayarla işte ortaya karışık :90:
Anladım canım o zaman sana özel bir araştırma içerisine gireyim ben anlaşıldı patronEki Görüntüle 1098413
Hay çok yaşa
tüm kabarık gelinlik severler adına tenk yu bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?