How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri Beyaz Hayaller Gelinlik Trendleri

Ya kuzular benim bi problemim var, cildim çok hassas tüller küpürler inanılmaz alerji yapıyor ve hemen kızarıyorum. zaten bembeyaz olan vücudum bayrak gibi kırmızı beyaz oluyor :KK48: Omuzlarımdaki askılar alerji yapıyor. Straplez daha rahat ama ben giymek istemiyorum straplez. Gelinlikçi antibakteriyel tüllerden kullanırız dedi ama öyle bişey var mı ki? Ne yapcam ben yaa

canım vardır belki ama straplez neden istemiyosun?
benimki straplezdi, gayette rahattım..
hemde çok şık duruyor..

bilmiyorum denedinmi ama eminim deneyince kararın değişir..:KK64:

Gelinlik hiç gezmedim bakmadım Mutim keşke yardımcı olabilseydim öyle bir modeli varsa dene göre alerji oluyor mu yine tüh kötü bir şeymiş ya zaten stresten kızarıyoruz döküyoruz ne diyeyim inşallah çözülür bu sorun:KK51:
Canım benim denediğim çoğu modelde aynı şey oldu bilmiyorum nasıl bi çözüm bulacağız :KK43:
Sadece omuzların aşağıya upuzuun tül sarkan model vardı tabi ben kendisine aşık oldum :KK68: O modelde çok kızarıklık yapmadı ve tüllerden de görünmüyor zaten. 2 tane 20 cm genişliğinde 1 buçuk 2 metre falan uzunluğunda tül düşün, biri omuzdan arkaya diğeri omuzdan öne dökülüyor, O kadar ihtişamlı bi havası vardı ki. Taşlardan parıltıdan çok hoşlanmayan, prenses modelden nefret eden ben için kesinlikle bu dedim. Hatta çıtçıtlı olsun dedim, sıkılırsam çıkarırım dedim. Nasıl demişim?:KK48:

canım vardır belki ama straplez neden istemiyosun?
benimki straplezdi, gayette rahattım..
hemde çok şık duruyor..

bilmiyorum denedinmi ama eminim deneyince kararın değişir..:KK64:
Denedim kuzum ya çok çıplak hissediyorum bi de tamamen benim düşüncem yanlış anlamasın kimse ama bana zarif gelmiyor, sırtı açık modeller bile daha kapalı hoş geliyor gözüme, omuzların açıkta olmasından hoşlanmıyorum sanırım o_O

Denedim kuzum ya çok çıplak hissediyorum bi de tamamen benim düşüncem yanlış anlamasın kimse ama bana zarif gelmiyor, sırtı açık modeller bile daha kapalı hoş geliyor gözüme, omuzların açıkta olmasından hoşlanmıyorum sanırım o_O

he o zaman başka kuzum..
dene canım sıkılmadan dene ki içine en çok sineni al.. gerçekten okadar çok keşkeleri oluyorki insanın..
ama eminim çok güzel olursun:KK19:

Canım benim denediğim çoğu modelde aynı şey oldu bilmiyorum nasıl bi çözüm bulacağız :KK43:
Sadece omuzların aşağıya upuzuun tül sarkan model vardı tabi ben kendisine aşık oldum :KK68: O modelde çok kızarıklık yapmadı ve tüllerden de görünmüyor zaten. 2 tane 20 cm genişliğinde 1 buçuk 2 metre falan uzunluğunda tül düşün, biri omuzdan arkaya diğeri omuzdan öne dökülüyor, O kadar ihtişamlı bi havası vardı ki. Taşlardan parıltıdan çok hoşlanmayan, prenses modelden nefret eden ben için kesinlikle bu dedim. Hatta çıtçıtlı olsun dedim, sıkılırsam çıkarırım dedim. Nasıl demişim?:KK48:
Anladım canım ee denediğin modeli al gitsin o zaman :rolleyes:Tüllü olursa omuzları sırtları falan kızarsan da pek görünmez kuzum sonuçta kapatıyor hatta dantel olduğunda da görünmez:KK37:

CAPRICORNIO_B.jpg
CAPRICORNIO_D.jpg

Back