How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gelinlik Modelleri Beyaz Hayaller Gelinlik Trendleri

:nazar::69:

LACERTA_B.jpg

LACERTA_C.jpg

LACERTA_D.jpg

Boncuk için kaparık modelleri yüklemeye çalışıyorum şimdi senin içinde tesettür modelleri araştırcam söz bir kaç güne eklerim alıntılarım seni ahaha:60:üşengeç seniEki Görüntüle 1107437

bende kabarık uzun duvaklı seviyorum ayyy facebookta gelinlik sayfaları varya ne güzel ne değişik şeyler varya nerde yaptırıyo onlar öyle o gelinlikleri :12::12:

sağol tatlımmmmm:16::16:

bende kabarık uzun duvaklı seviyorum ayyy facebookta gelinlik sayfaları varya ne güzel ne değişik şeyler varya nerde yaptırıyo onlar öyle o gelinlikleri :12::12:

sağol tatlımmmmm:16::16:

Özel dikim yapıyorlardır büyük ihtimal kaliteli bir markada falan diye düşünüyorum çok güzel şık gelinlikler var gerçekten tesettürlü bayanlar için :123:

Özel dikim yapıyorlardır büyük ihtimal kaliteli bir markada falan diye düşünüyorum çok güzel şık gelinlikler var gerçekten tesettürlü bayanlar için :123:

evet önceden tesettürlü olanlar başını düğünde açardı tesettür başları çok kötüü yapılırdı çünkü :9: şimdi süper şeyler var herkes türbanlı yaptırıyor :16::16:

evet önceden tesettürlü olanlar başını düğünde açardı tesettür başları çok kötüü yapılırdı çünkü :9: şimdi süper şeyler var herkes türbanlı yaptırıyor :16::16:

model hoşta desenler perde gibi :50::50:

Evet tesettürlülere tepeden duvak çok yakışıyor özel süslü taç gibi falan tamamlıyorlar şahsen imrenilecek gibi maşallah:nazar::17:Özel dikim yaptırırsan eğer desenleri falan değiştirebilirsin tatlım:12:

Evet tesettürlülere tepeden duvak çok yakışıyor özel süslü taç gibi falan tamamlıyorlar şahsen imrenilecek gibi maşallah:nazar::17:Özel dikim yaptırırsan eğer desenleri falan değiştirebilirsin tatlım:12:

evet çok güzellll bende istiyorum :25::25::1:

inşşşallah canım darısı başımıza :nazar::16::16::16:

Back