- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi nehirnil111
-
Ya kuzular benim bi problemim var, cildim çok hassas tüller küpürler inanılmaz alerji yapıyor ve hemen kızarıyorum. zaten bembeyaz olan vücudum bayrak gibi kırmızı beyaz oluyorOmuzlarımdaki askılar alerji yapıyor. Straplez daha rahat ama ben giymek istemiyorum straplez. Gelinlikçi antibakteriyel tüllerden kullanırız dedi ama öyle bişey var mı ki? Ne yapcam ben yaa
Canım benim denediğim çoğu modelde aynı şey oldu bilmiyorum nasıl bi çözüm bulacağızGelinlik hiç gezmedim bakmadım Mutim keşke yardımcı olabilseydim öyle bir modeli varsa dene göre alerji oluyor mu yine tüh kötü bir şeymiş ya zaten stresten kızarıyoruz döküyoruz ne diyeyim inşallah çözülür bu sorun
Denedim kuzum ya çok çıplak hissediyorum bi de tamamen benim düşüncem yanlış anlamasın kimse ama bana zarif gelmiyor, sırtı açık modeller bile daha kapalı hoş geliyor gözüme, omuzların açıkta olmasından hoşlanmıyorum sanırımcanım vardır belki ama straplez neden istemiyosun?
benimki straplezdi, gayette rahattım..
hemde çok şık duruyor..
bilmiyorum denedinmi ama eminim deneyince kararın değişir..
Denedim kuzum ya çok çıplak hissediyorum bi de tamamen benim düşüncem yanlış anlamasın kimse ama bana zarif gelmiyor, sırtı açık modeller bile daha kapalı hoş geliyor gözüme, omuzların açıkta olmasından hoşlanmıyorum sanırım
Anladım canım ee denediğin modeli al gitsin o zamanCanım benim denediğim çoğu modelde aynı şey oldu bilmiyorum nasıl bi çözüm bulacağız
Sadece omuzların aşağıya upuzuun tül sarkan model vardı tabi ben kendisine aşık oldumO modelde çok kızarıklık yapmadı ve tüllerden de görünmüyor zaten. 2 tane 20 cm genişliğinde 1 buçuk 2 metre falan uzunluğunda tül düşün, biri omuzdan arkaya diğeri omuzdan öne dökülüyor, O kadar ihtişamlı bi havası vardı ki. Taşlardan parıltıdan çok hoşlanmayan, prenses modelden nefret eden ben için kesinlikle bu dedim. Hatta çıtçıtlı olsun dedim, sıkılırsam çıkarırım dedim. Nasıl demişim?
Ayy alamam kuzu 3,500 liraAnladım canım ee denediğin modeli al gitsin o zamanTüllü olursa omuzları sırtları falan kızarsan da pek görünmez kuzum sonuçta kapatıyor hatta dantel olduğunda da görünmez
Fiyatı da tuzluymuş azıcık ama sanırım genel olarak güzel olanların hemen hemen öyle peki indirim bir şey yapmıyor mu 2 bin olsaydı ama inmezler ki o kadar inşallah ona yakın modellerde daha uyguna bulursun canım yaAyy alamam kuzu 3,500 lira
markasını öğrenebilir miyim?:)okypetenin 60 lar konusuna eklediği güzellerden koleksiyona ekledim
Eki Görüntüle 1342849 Eki Görüntüle 1342850 Eki Görüntüle 1342851 Eki Görüntüle 1342852 Eki Görüntüle 1342854
okypetenin 60 lar konusuna eklediği güzellerden koleksiyona ekledim
Eki Görüntüle 1342849 Eki Görüntüle 1342850 Eki Görüntüle 1342851 Eki Görüntüle 1342852 Eki Görüntüle 1342854
Çok güzel gerçektenWoww 2. Olana bayildimmmmmm
Çok güzel gerçekten
Çok güzelmiş canım buna benzer modeller gördüm ama bunu görmedim tam olarak altı nasıldır bilemeyiz tabi bu modele herşeyi çalışmışlar sankiŞöyle bir model gördüm, bunun alt kısmı nasıldır acaba? Sen hiç gördün mü :)
tatiana kaplun 2015markasını öğrenebilir miyim?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?