Gelinlik Modelleri Beyaz Hayaller Gelinlik Trendleri

canım vardır belki ama straplez neden istemiyosun?
benimki straplezdi, gayette rahattım..
hemde çok şık duruyor..

bilmiyorum denedinmi ama eminim deneyince kararın değişir..

Canım benim denediğim çoğu modelde aynı şey oldu bilmiyorum nasıl bi çözüm bulacağız
Sadece omuzların aşağıya upuzuun tül sarkan model vardı tabi ben kendisine aşık oldum O modelde çok kızarıklık yapmadı ve tüllerden de görünmüyor zaten. 2 tane 20 cm genişliğinde 1 buçuk 2 metre falan uzunluğunda tül düşün, biri omuzdan arkaya diğeri omuzdan öne dökülüyor, O kadar ihtişamlı bi havası vardı ki. Taşlardan parıltıdan çok hoşlanmayan, prenses modelden nefret eden ben için kesinlikle bu dedim. Hatta çıtçıtlı olsun dedim, sıkılırsam çıkarırım dedim. Nasıl demişim?

canım vardır belki ama straplez neden istemiyosun?
benimki straplezdi, gayette rahattım..
hemde çok şık duruyor..

bilmiyorum denedinmi ama eminim deneyince kararın değişir..
Denedim kuzum ya çok çıplak hissediyorum bi de tamamen benim düşüncem yanlış anlamasın kimse ama bana zarif gelmiyor, sırtı açık modeller bile daha kapalı hoş geliyor gözüme, omuzların açıkta olmasından hoşlanmıyorum sanırım

he o zaman başka kuzum..
dene canım sıkılmadan dene ki içine en çok sineni al.. gerçekten okadar çok keşkeleri oluyorki insanın..
ama eminim çok güzel olursun

Anladım canım ee denediğin modeli al gitsin o zaman Tüllü olursa omuzları sırtları falan kızarsan da pek görünmez kuzum sonuçta kapatıyor hatta dantel olduğunda da görünmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…