- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
-
favoorim buuu Eki Görüntüle 1097322
Oldukça doğal ve şık çok güzel canım benim inşallah istediğin gibi yaparlar
Çok basit bi model ama ben abartıyı sevmediğim için kesinlikle sadece su dalgası istiyorum.çiçekle falan çok hoş durmuş nehirciminşallah olur inşalllaaaahhhhh
Duvak takmıycan mı kızBende senin gibi düşünüyorum canım ee sadeci bir kız gelinken de sade olur değil mi doğal dalgalar su dalgası da olabilir o şekilde ya yarım toplu ya da böyle dağınık ama istediğim açık bakalım nasip olacak mı inşallah içimize sinen bir şekilde gelin oluruz
En son eklediğim tam sana yakışacak bir model canım duvakta tepedenkınada böyle olacak
düğünde klasik topuz üstten duvak istiyorum
Harika gerçekten .. Çok zarif..
Ben sade fakat kabarık gelinliklerden hoşlanan biri olarak buna bayıldım
Boyunuz ve fiziğiniz yerindeyse çok yakışır .. Musmutlu günlerde giyin canım
En son eklediğim tam sana yakışacak bir model canım duvakta tepeden
Çok teşekkür ederim bende sade fazla kabarık olmayan modellerden hoşlanıyorum bir çok model var gördüyseniz eğer bu modeli giymeye henüz karar vermedim nasipse ama buna yakın bir şeyler de olur muhakkak
En son eklediğim tam sana yakışacak bir model canım duvakta tepeden
Çok teşekkür ederim bende sade fazla kabarık olmayan modellerden hoşlanıyorum bir çok model var gördüyseniz eğer bu modeli giymeye henüz karar vermedim nasipse ama buna yakın bir şeyler de olur muhakkak
İnşallah Tatlım .. Bence saç modeli olarak açık saç tercih etme. Sade derli toplu abartısız bir topuz çok daha zarif olur
Makyajı da çok iyi:13:
Prenses william gibi düşünüyorum aslında açık doğal bir saç tepeden duvak dantel uzun kol ya da fakir kol onun çok mu kapalı olur aslında hep heveslerimde doğal dağınık topuz vardı ya yapamadılar ya da yüzüme hoş durmadı o yüzden fikir değiştirdim
Onlar bayansa biz neyiz yaa hepsi cokzel
burdaki bazı kuaförler pembe yeşil far sürüyolar Allahım Allahım, rezilllikkk.
Yeşil mi omg
Hayır kuaför önerebilir ama gelinler neyin kafasını yaşıyor
- Ben gözlerimi ön plana çıkaracak tonlar kullanırım. Siyah gri karışımı bi ton olur sanırım.
Bizde bayanızOnlar bayansa biz neyiz yaa hepsi cokzel
burdaki bazı kuaförler pembe yeşil far sürüyolar Allahım Allahım, rezilllikkk.
Gelinlik eğer fotosunu attığın model gibi olacaksa üstünde dantel detayları olduğundan açık saç onu kapatabilir.
Ama hayalinde ki saç modeli oysa yaptır tabi ki
Şimdiden mutluluklar
Bizde bayanızAman kuzum kuaföre sakın güvenme araştır öncelikle prova yapılıyorsa yaptır ben hiç far kullanmak istemiorum bana far yakışmıyor çünkü göz kapaklarım uygun değil ben kalın eyeliner uzun kirpikler rimel beyaz aydınlatıcı fondoten allık ortada görünecek vişne çürüğü bordo bir ruj hayalim bu şekilde
Dağınık topuzu bir kaç kuaförde özel anlarımda yaptırdım resmen saçımı yapıştırdılar spreyle yani doğal dedikçe yapılı bir saç çıktı ortaya saçım az o yüzden mi oluyor yüzüme yakışmıyor ya da kuaförün beceriksizliğimi bilmiyorum ben oldukça doğal gelin saçı gibi bir saç istemiyorum o yüzden ama çok güvenebileceğim bir yer olursa ve prova yaparlarsa denerim tekrardan sağol canım daha çok zamanım var örnekler işte
Bizde bayanızAman kuzum kuaföre sakın güvenme araştır öncelikle prova yapılıyorsa yaptır ben hiç far kullanmak istemiorum bana far yakışmıyor çünkü göz kapaklarım uygun değil ben kalın eyeliner uzun kirpikler rimel beyaz aydınlatıcı fondoten allık ortada görünecek vişne çürüğü bordo bir ruj hayalim bu şekilde
Dağınık topuzu bir kaç kuaförde özel anlarımda yaptırdım resmen saçımı yapıştırdılar spreyle yani doğal dedikçe yapılı bir saç çıktı ortaya saçım az o yüzden mi oluyor yüzüme yakışmıyor ya da kuaförün beceriksizliğimi bilmiyorum ben oldukça doğal gelin saçı gibi bir saç istemiyorum o yüzden ama çok güvenebileceğim bir yer olursa ve prova yaparlarsa denerim tekrardan sağol canım daha çok zamanım var örnekler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?