• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Beyaz Hayaller Gelinlik Trendleri

:nazar::69:

b640c3f6b48f895a67a3c382068350a4_e1368710126291.jpg

cc306ec6d13f2e7b8f1a3488e36876df.jpg

cfeaca14bb7f4111899b0a7ccdb4956b.jpg

d1c4747199f9f1dbc1b6ede29d435081.jpg

dogal_gelin_saci_modelleri_7.jpg

e76fce4881182edeb503e6cffc0e0094.jpg

e9809c27ca0d412a8615e77149c11b33.jpg

fc94397447b144feb8745ea94e973823.jpg

gelin_sac_7_550x719.jpg

harika_gelin_saci_modelleri_7.jpg

katemiddleton_gelin_makyai.jpg

prens_william_ve_kate_middleton_balayini_erteled.jpg

prom_updo_hair.jpg

rgrbhrd.png

sa_modelleri_2013_20130304_12135246201.jpg

sac72.jpg

Sandra_Bullock74_jpg_e_d170aed6267f380cc9c39677c.jpg

topuz_sac_modelleri9.jpg

tumblr_msyofq_PVTK1sinapfo1_1280.jpg

Oldukça doğal ve şık çok güzel canım benim inşallah istediğin gibi yaparlar :nazar::21:

Çok basit bi model ama ben abartıyı sevmediğim için kesinlikle sadece su dalgası istiyorum.çiçekle falan çok hoş durmuş nehircim :16: inşallah olur inşalllaaaahhhhh :17:

Çok basit bi model ama ben abartıyı sevmediğim için kesinlikle sadece su dalgası istiyorum.çiçekle falan çok hoş durmuş nehircim :16: inşallah olur inşalllaaaahhhhh :17:

Duvak takmıycan mı kız:27:Bende senin gibi düşünüyorum canım ee sadeci bir kız gelinken de sade olur değil mi :60:doğal dalgalar su dalgası da olabilir o şekilde ya yarım toplu ya da böyle dağınık ama istediğim açık bakalım nasip olacak mı inşallah içimize sinen bir şekilde gelin oluruz:nazar::17:

Son düzenleme:
Duvak takmıycan mı kız:27:Bende senin gibi düşünüyorum canım ee sadeci bir kız gelinken de sade olur değil mi :60:doğal dalgalar su dalgası da olabilir o şekilde ya yarım toplu ya da böyle dağınık ama istediğim açık bakalım nasip olacak mı inşallah içimize sinen bir şekilde gelin oluruz:nazar::17:

kınada böyle olacak :27:

düğünde klasik topuz üstten duvak istiyorum :12:

kınada böyle olacak :27:

düğünde klasik topuz üstten duvak istiyorum :12:
En son eklediğim tam sana yakışacak bir model canım duvakta tepeden :12:
Harika gerçekten .. Çok zarif..
Ben sade fakat kabarık gelinliklerden hoşlanan biri olarak buna bayıldım :16:
Boyunuz ve fiziğiniz yerindeyse çok yakışır .. Musmutlu günlerde giyin canım :21:

Çok teşekkür ederim bende sade fazla kabarık olmayan modellerden hoşlanıyorum bir çok model var gördüyseniz eğer bu modeli giymeye henüz karar vermedim nasipse ama buna yakın bir şeyler de olur muhakkak:nazar::16:

Çok teşekkür ederim bende sade fazla kabarık olmayan modellerden hoşlanıyorum bir çok model var gördüyseniz eğer bu modeli giymeye henüz karar vermedim nasipse ama buna yakın bir şeyler de olur muhakkak:nazar::16:

İnşallah Tatlım .. Bence saç modeli olarak açık saç tercih etme. Sade derli toplu abartısız bir topuz çok daha zarif olur :34:

evet beğendim onu da :16:

İnşallah Tatlım .. Bence saç modeli olarak açık saç tercih etme. Sade derli toplu abartısız bir topuz çok daha zarif olur :34:

Prenses william gibi düşünüyorum aslında açık doğal bir saç tepeden duvak dantel uzun kol ya da fakir kol onun çok mu kapalı olur aslında hep heveslerimde doğal dağınık topuz vardı ya yapamadılar ya da yüzüme hoş durmadı o yüzden fikir değiştirdim :31:

Prenses william gibi düşünüyorum aslında açık doğal bir saç tepeden duvak dantel uzun kol ya da fakir kol onun çok mu kapalı olur aslında hep heveslerimde doğal dağınık topuz vardı ya yapamadılar ya da yüzüme hoş durmadı o yüzden fikir değiştirdim :31:

Gelinlik eğer fotosunu attığın model gibi olacaksa üstünde dantel detayları olduğundan açık saç onu kapatabilir.
Ama hayalinde ki saç modeli oysa yaptır tabi ki :21:
Şimdiden mutluluklar :16:

Onlar bayansa biz neyiz yaa hepsi cokzel :9::9::9:

burdaki bazı kuaförler pembe yeşil far sürüyolar Allahım Allahım, rezilllikkk.

Yeşil mi omg :53:
Hayır kuaför önerebilir ama gelinler neyin kafasını yaşıyor :52:

- Ben gözlerimi ön plana çıkaracak tonlar kullanırım. Siyah gri karışımı bi ton olur sanırım. :16:

Yeşil mi omg :53:
Hayır kuaför önerebilir ama gelinler neyin kafasını yaşıyor :52:

- Ben gözlerimi ön plana çıkaracak tonlar kullanırım. Siyah gri karışımı bi ton olur sanırım. :16:

Bizzat gördüm!

kuaför öyle uygun gördü deyip boyun eğen bi gelinnn.

evet, en beğendiğim makyaj.. siyahlı grili buğulu veya çook koyu lacivert+ dipliner al sana miiiss gibi bi makyaj. :46:

Onlar bayansa biz neyiz yaa hepsi cokzel :9::9::9:

burdaki bazı kuaförler pembe yeşil far sürüyolar Allahım Allahım, rezilllikkk.
Bizde bayanız :12::27:Aman kuzum kuaföre sakın güvenme araştır öncelikle prova yapılıyorsa yaptır ben hiç far kullanmak istemiorum bana far yakışmıyor çünkü göz kapaklarım uygun değil ben kalın eyeliner uzun kirpikler rimel beyaz aydınlatıcı fondoten allık ortada görünecek vişne çürüğü bordo bir ruj hayalim bu şekilde:17:
Gelinlik eğer fotosunu attığın model gibi olacaksa üstünde dantel detayları olduğundan açık saç onu kapatabilir.
Ama hayalinde ki saç modeli oysa yaptır tabi ki :21:
Şimdiden mutluluklar :16:

Dağınık topuzu bir kaç kuaförde özel anlarımda yaptırdım resmen saçımı yapıştırdılar spreyle yani doğal dedikçe yapılı bir saç çıktı ortaya saçım az o yüzden mi oluyor yüzüme yakışmıyor ya da kuaförün beceriksizliğimi bilmiyorum ben oldukça doğal gelin saçı gibi bir saç istemiyorum o yüzden ama çok güvenebileceğim bir yer olursa ve prova yaparlarsa denerim tekrardan sağol canım daha çok zamanım var örnekler işte:9:

Bizde bayanız :12::27:Aman kuzum kuaföre sakın güvenme araştır öncelikle prova yapılıyorsa yaptır ben hiç far kullanmak istemiorum bana far yakışmıyor çünkü göz kapaklarım uygun değil ben kalın eyeliner uzun kirpikler rimel beyaz aydınlatıcı fondoten allık ortada görünecek vişne çürüğü bordo bir ruj hayalim bu şekilde:17:

Dağınık topuzu bir kaç kuaförde özel anlarımda yaptırdım resmen saçımı yapıştırdılar spreyle yani doğal dedikçe yapılı bir saç çıktı ortaya saçım az o yüzden mi oluyor yüzüme yakışmıyor ya da kuaförün beceriksizliğimi bilmiyorum ben oldukça doğal gelin saçı gibi bir saç istemiyorum o yüzden ama çok güvenebileceğim bir yer olursa ve prova yaparlarsa denerim tekrardan sağol canım daha çok zamanım var örnekler işte:9:

valla beğenmezsem silerim o makyajı :41:

bedava mı yapıyor sanki. hem benim en özel günüm, kendimi güzel görmem lazım :21:

eminim çok yakışacaktır sana :16:

Bence kuaförün beceriksizliği tatlım. Annemin saçı inanılmaz azdır ama yeğenimin sünnetinde bir saç yaptılar herkes o azıcık saça bu topuz nasıl oldu diye şaşırıp kaldı. Oda doğal bir modeldi. Sen şimdiden araştırmalara gir en iyisi :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back