- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
-
en sondaki de ne renk öyle:100::100::100:
Beyaz değil mi kız böyle kristal gibi değişik dimi kız çok tatlı ya
Sanırım ben nadir düz A kesim beğenenlerdenimbende gidip kabarık alırsam gör tam tersi olurmuş Eki Görüntüle 1107495
a kesim ne kızya bana gelinlik gibi gelmiyo o zaman ne anlamı var özel olmalı o gün farklı olmalı gecelik gibi dümdüz istemyorm
Bebeğim hepsi birbirinden zarif ..
Çok zevklisin
Canım yaa gözüm gönlüm açıldı sayende çok güzel modeller eklemişsinBende dantel a tipi modelleri seviyorum bakalım kpssden sonra izmirde köşe bucak gelinlik arayacağım sayende çok güzel fikirler ediniyorum Askerlerimize kavuştuk darısı düğünlerimize inşallah
Canım yaa gözüm gönlüm açıldı sayende çok güzel modeller eklemişsinBende dantel a tipi modelleri seviyorum bakalım kpssden sonra izmirde köşe bucak gelinlik arayacağım sayende çok güzel fikirler ediniyorum Askerlerimize kavuştuk darısı düğünlerimize inşallah
Bu gelinliğin benzeri olleg cassini de var sanırsamm yakası özellikle çok benziyorr... Sen İstanbulda mıydın Nehirr??
Şİmdi eklediğin gelinliklerin geneli çok şık ve asil zaten zevkini biliyorum süper.. ama bence a kesim bari olsun bazıları çok düz geldi bana, gelinlik bence biraz kabarık olmalı farklı olmalı yani normalde giydiğin tüm kıyafetlerden... giyecek olan sensin tabiki de ama bir daha giyme fırsatın olmayacak öyle düşün, o tarz düz bir beyaz elbiseyi ilerde oğlunun sünnetinde giyersn
Ayrıca bu tarz beğeniyorsun bence akay,pronovias ve çağteks sana da hitap ediyor, tabi akayın fiyatları biraz daha pahalı ama modellerini beğenmiştim ben.. tabi ben genelde soft prenses baktım a ile prensesin arası yaniama şu an bayıldığım ve diktirdiğim model de çağteksten bence oraya da bak süper modelleri var
Allah hepimize mutluluklar versn inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?