• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Betüşün Diyet Günlüğü

burda benden başka kime yok beybi :))) yanlış adrestesin ama ben torku alıyorum neden pınarların üzerinde hep küf oluyor ya bizim marketin dandikliği bilemicem artık....
Bende gruba yazdım sandım sorma :KK70:ben hazır yoğurt almıyorum kendim yapıyorum:KK66: bakanlık şaibeli et ve süt ürünlerini açıklamış Kanlıca yoğurt markasında margarin bizim burada çok meşhur bir restaurant var onun Eti'nden at Eti ve kanatlı hayvan Eti çıkmış şok oldum :KK34:

Bende gruba yazdım sandım sorma :KK70:ben hazır yoğurt almıyorum kendim yapıyorum:KK66: bakanlık şaibeli et ve süt ürünlerini açıklamış Kanlıca yoğurt markasında margarin bizim burada çok meşhur bir restaurant var onun Eti'nden at Eti ve kanatlı hayvan Eti çıkmış şok oldum :KK34:

mümkün valla içlerinde bir ben yokum..... mum yapımında kullanılan malzeme kullanılıyor diyorlar asprin katılıyor diyorlar karbonatla kaymak yapıyorlar diyorlar..... bir ara bende evde yaptım ama şimdi sıcak sütler çabuk bozuluyor ben tembelim :))) eee niye sordun o vakit :)))

mümkün valla içlerinde bir ben yokum..... mum yapımında kullanılan malzeme kullanılıyor diyorlar asprin katılıyor diyorlar karbonatla kaymak yapıyorlar diyorlar..... bir ara bende evde yaptım ama şimdi sıcak sütler çabuk bozuluyor ben tembelim :))) eee niye sordun o vakit :)))
Bilmem merak ettim o markayı yiyen var mu diye merak işte engel olamadım :KK70::KK70::KK70:

Hafta sonu temizlikle boğuştum gelen giden fıyyyyyy başım kalabalıktı.... 3 günlük menü mü nerde bende o zeka :))
Temizlik deme bana ya of bende hergün dükkan spor eve gidince halim kalmıyor ya seni gidi seni kaçamakların kralını yaptın değil mi ay ikimizde bu topiklerden kurtulamadık ya of

Temizlik deme bana ya of bende hergün dükkan spor eve gidince halim kalmıyor ya seni gidi seni kaçamakların kralını yaptın değil mi ay ikimizde bu topiklerden kurtulamadık ya of

sorma benim kaçamağım çukulata... yemekle kaçamak yapmıyorum... yemek yemem çukulata yerim malesef...

bu gün de uslu durmadım şaşırdın mı günlük :)

Sabah 66,7 kg idim... yukarı tırmanmaya başladı ibre....

menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta -- eskiden bir yerdim ne oldu bana yarın bire düşürücem
2 kaşık lor
10 tane falan zeytin
10 tane falan yer fıstığı

ara -- işte kaçamklar.....
1 halley
1 sü bir arada kahve

öğlen
1 poğça -- tam buğday unlu kendim yaptım evde

ara
1 kurtlu elma... -- cidden kurtluydu ığğykk....

akşam sadece yoğurt yicem....

ve bi zahmet bu akşam spor yapıcam.... yapınca yazarım ne yaptığımı....

Miyav_su Miyav_su buyur canım kaçamaklı menüm......

bu gün de uslu durmadım şaşırdın mı günlük :)

Sabah 66,7 kg idim... yukarı tırmanmaya başladı ibre....

menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta -- eskiden bir yerdim ne oldu bana yarın bire düşürücem
2 kaşık lor
10 tane falan zeytin
10 tane falan yer fıstığı

ara -- işte kaçamklar.....
1 halley
1 sü bir arada kahve

öğlen
1 poğça -- tam buğday unlu kendim yaptım evde

ara
1 kurtlu elma... -- cidden kurtluydu ığğykk....

akşam sadece yoğurt yicem....

ve bi zahmet bu akşam spor yapıcam.... yapınca yazarım ne yaptığımı....

Miyav_su Miyav_su buyur canım kaçamaklı menüm......
Afiyet olsun canım şu halleyin içinde neler var biliyor musun sen Bencede bir zahmet spor yap

Back