Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gruba yazdım sandım sormaburda benden başka kime yok beybi :))) yanlış adrestesin ama ben torku alıyorum neden pınarların üzerinde hep küf oluyor ya bizim marketin dandikliği bilemicem artık....
Bende gruba yazdım sandım sormaben hazır yoğurt almıyorum kendim yapıyorum
bakanlık şaibeli et ve süt ürünlerini açıklamış Kanlıca yoğurt markasında margarin bizim burada çok meşhur bir restaurant var onun Eti'nden at Eti ve kanatlı hayvan Eti çıkmış şok oldum
![]()
Bilmem merak ettim o markayı yiyen var mu diye merak işte engel olamadımmümkün valla içlerinde bir ben yokum..... mum yapımında kullanılan malzeme kullanılıyor diyorlar asprin katılıyor diyorlar karbonatla kaymak yapıyorlar diyorlar..... bir ara bende evde yaptım ama şimdi sıcak sütler çabuk bozuluyor ben tembelim :))) eee niye sordun o vakit :)))
evet genelede iyi çıkıyor kalıp gibiseviyor musun?
evet genelede iyi çıkıyor kalıp gibi
tereyağı ev yapımı geliyor ya oda markalar hakkında fikrim yok , bilmiyorumbende ondan alıyım bari... tereyağı markası var mı onda da mı sütaş tercih etmeliyim sence... içim marka alcaktım bu gün.... kampanya varmış :))
tereyağı ev yapımı geliyor ya oda markalar hakkında fikrim yok , bilmiyorum![]()
köyden geliyor vallahi , bari o doğal olsun diyerekten alıyoruzkim uğraşıyor evde yeaaa hiç çevremde böyle insanlar yok hep sanayi tipi yaşıyorum :)
köyden geliyor vallahi , bari o doğal olsun diyerekten alıyoruz![]()
Kız topik sahibesi nerelerdesin sen bakayım
Bakıyorumda ctesi pazar yine gömüldün değil mi Abur cubura seni gidi seni
3 günlük menünü istiyorum şekerim yeter bu zayıflama topiklerinde takıldığımız![]()
Temizlik deme bana ya of bende hergün dükkan spor eve gidince halim kalmıyor ya seni gidi seni kaçamakların kralını yaptın değil mi ay ikimizde bu topiklerden kurtulamadık ya ofHafta sonu temizlikle boğuştum gelen giden fıyyyyyy başım kalabalıktı.... 3 günlük menü mü nerde bende o zeka :))
Temizlik deme bana ya of bende hergün dükkan spor eve gidince halim kalmıyor ya seni gidi seni kaçamakların kralını yaptın değil mi ay ikimizde bu topiklerden kurtulamadık ya of
Bari bitter ye ben kaçamakta yapmıyorum ya takılı kaldım deliricemsorma benim kaçamağım çukulata... yemekle kaçamak yapmıyorum... yemek yemem çukulata yerim malesef...
Afiyet olsun canım şu halleyin içinde neler var biliyor musun sen Bencede bir zahmet spor yapbu gün de uslu durmadım şaşırdın mı günlük :)
Sabah 66,7 kg idim... yukarı tırmanmaya başladı ibre....
menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta -- eskiden bir yerdim ne oldu bana yarın bire düşürücem
2 kaşık lor
10 tane falan zeytin
10 tane falan yer fıstığı
ara -- işte kaçamklar.....
1 halley
1 sü bir arada kahve
öğlen
1 poğça -- tam buğday unlu kendim yaptım evde
ara
1 kurtlu elma... -- cidden kurtluydu ığğykk....
akşam sadece yoğurt yicem....
ve bi zahmet bu akşam spor yapıcam.... yapınca yazarım ne yaptığımı....
Miyav_su buyur canım kaçamaklı menüm......