- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
geldim napcaz diyetmi yazcaz ...hepinizi yoldan çıkarırrım beni almayın aranıza![]()
hangi yoldan biz yolda mıyız ki :))) ben zaten yolsuzum....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim napcaz diyetmi yazcaz ...hepinizi yoldan çıkarırrım beni almayın aranıza![]()
kim söyledi sana ,nereye ayzmışım onu ben ,nerden biliyon lennnnfyzanur baklava ve kvun yiyerek olmuyo o rejim olayı bilesin :))))))
geçmişe baktım yazmamışım öyle bişey abboooooooooo nerden biliyon kiii
4 kere okudum geçmişi yazmamışım ...demekki nilgün yetiştirdi vay arkadaş oyuna gelll...6. hissim kuvvetlidir![]()
4 kere okudum geçmişi yazmamışım ...demekki nilgün yetiştirdi vay arkadaş oyuna gelll...
hanımmm hanımmmm ben griptimde ondan gelmiyodum ,daha bugün kalkabildim yataktan...ayrıca tam 1 kilo verip 79.8 oldum tok karnına hıhhhaga sizin topiğe neden gelmediğiniz anlaşıldı :))) homili gırtlak tumba yatak :)))
Vay baklava ve kavun benim eşim genelde dondurma ile kavun yer arkadaş açmış olayıfyzanur baklava ve kvun yiyerek olmuyo o rejim olayı bilesin :))))))
Geçmiş olsunhanımmm hanımmmm ben griptimde ondan gelmiyodum ,daha bugün kalkabildim yataktan...ayrıca tam 1 kilo verip 79.8 oldum tok karnına hıhhh
Bizim kızlar jillan yapıyor ve faydasını gördüler sende yapsanayok kız sporu bıraktım yaa hemen göbüş salıverdi kendini..... leslie de bir sıkıcı geliyor ığğyy :)) ama gene başlamam lazım....
Zaten topik sahibi yoldan çıkmış sana çamur atamazgeldim napcaz diyetmi yazcaz ...hepinizi yoldan çıkarırrım beni almayın aranıza![]()
Burası parti yapanların topiğiBetuş ben anlamadım şimdi buraya kilo alanlarmı geliyor...![]()
Eeee kılavuzu betuş olanın burnu abur cuburdan çıkmazmışBurası parti yapanların topiğiNasıl Abur cubur yenilir
![]()
Eeee kılavuzu betuş olanın burnu abur cuburdan çıkmazmış![]()