Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Sizi de takip ediyorum. Size de kolayliklarbaşlayın tekrar keskinlikle. ne kadar basit bir yolla sayarsanız sürdürmesi de o kadar kolay oluyor. o zaman saymaktan bıkmazsınız. bir de bir önceki gün ya da sabahtan günlük menünüzü hesaplarsanız daha kontrollü gidersiniz. kolaylıklar dilerim![]()
Merhaba bende kalori sayımına başladım da ortalama 1200 kcal besleniyorum acaba siz bu yöntemle ne kadar kilo verdiniz cevaplarsanız sevinirimtek tek ölçtüğüm de oluyor, takribi hesapladığım da. çok basit bir site var( diyetarkadasım.com) onu kullanıyorum. yağını, proteinini tek tek hesaplamak çok yorucu, o işe hiç girmedim. o kadar detay takip etmek bezdirir. hatta bi ara uygulama kullandım, onu da bıraktım. en kolayı en iyisi.
evde diğerlerine farklı kendime farklı yemek yapmıyorum. ama makarna varsa birinde yersem diğerinde yemiyorum. pilav çok nadir yiyorum. bugün evde kuru fasülye pilav var mesela. eskiden olsa pilav üstü kuru fasülye yerdim. şimdi büyük tabak yemek ve yanında yoğurt yiycem sadece. aslında kalori hakkım da kalıyor ama pilav yemiycem. çünkü hiç özlemedim. eskiden canım istesin istemesin dolu bir tabak yerdim.
son olarak da evet, yapay zeka bu konuda benim de işimi çok kolaylaştırdı. sitede kalorisini bulamadığım ya da emin olamadığım her türlü gıdanın kalorisini ona soruyorum. zamandan tasarruf oluyor.
yani evet ben 5 aydır her gün kalori saydım. arada sıkıldığım oluyor ama bu konforu bana başka hiçbir diyet vermiyor. alacağın kaloriyi bildikten sonra gün içinde ne yiyeceğini de yönetebiliyorsun. bugüne kadar denediğim en iyi yöntem bu. size de kolaylıklar dilerimdaha önce yapmışsınız, mantık belli. çok detaylarda boğulmadan protein ağırlıklı. sağlıklı bir şekilde kalori sayarak beslenmek en iyisi
![]()
ben ağustostan beri 6 kg verdim. 1200 kalori ile ayda 2 kg'dan fazla verirsinizMerhaba bende kalori sayımına başladım da ortalama 1200 kcal besleniyorum acaba siz bu yöntemle ne kadar kilo verdiniz cevaplarsanız sevinirim![]()
teşekkür ederimAzminize hayranim. Çok iyi gidiyorsunuz. Siz kalorinizi paylastikca bende kalorime dikkat ediyorumbol eksileriniz olsun
teşekkür ederimÇok tebrik ederimdarısı başıma inşallah. Siz spor yaptınız mı? Ben ayağımı kırdım. Hiç hareketim yok. Acaba böylede kilo verebilir miyim?
koruma kalorim 1650. ama şimdi şeytan dürtüyor acaba 49'a inip öyle mi korumaya geçsem. çünkü arada ödem, regl vs. kilolar artı gözükünce mutsuz olmamak adına 1 kg daha verebilirim. ama onu da yayarım ben. yani ayda 500 g şeklinde. 1550 kalori üzerinden gidicem. ayda yarım kilo verdirir bana bu kalori.Kilo korumada kaç kalori tüketmeyi düsünüyorsunuz?
siz kaç kg sınız ve kaç olmak istiyorsunuz? size yardımcı olabilirsem mutlu olurumKilo korumada kaç kalori tüketmeyi düsünüyorsunuz?
Ne kadar sabirlisiniz maşallah. Ben ayda iki kilo veremeyince birakiyorum. Ama en güzeli sizinki. Şimdi bende öyle hedef koydum. Her ay iki kilo. Benim kilom fazla. 2 kilo rahat verebilirim ayda.koruma kalorim 1650. ama şimdi şeytan dürtüyor acaba 49'a inip öyle mi korumaya geçsem. çünkü arada ödem, regl vs. kilolar artı gözükünce mutsuz olmamak adına 1 kg daha verebilirim. ama onu da yayarım ben. yani ayda 500 g şeklinde. 1550 kalori üzerinden gidicem. ayda yarım kilo verdirir bana bu kalori.
Ben bu sabah ayagimda alçı ile tartildim. 72.5 geldim. İlk hedef 65 ama hayalim 63siz kaç kg sınız ve kaç olmak istiyorsunuz? size yardımcı olabilirsem mutlu olurum
kilonuz fazlaysa 2 kg normal tabii. yalnız 2 kg veremezsem bırakırım düşüncesi çok yanlış. şöyle düşünün bu yoldan dönüş yok, başka bir seçenek de yok. çünkü aksi taktirde çok mutsuz olucam, o yüzden az ya da çok hedefe kadar bırakmadan devam etmek lazım.Ne kadar sabirlisiniz maşallah. Ben ayda iki kilo veremeyince birakiyorum. Ama en güzeli sizinki. Şimdi bende öyle hedef koydum. Her ay iki kilo. Benim kilom fazla. 2 kilo rahat verebilirim ayda.
Hangi uygulamayi kullaniyorsunuz kalori saymak için?