- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
Kaç kiloda hamile kaldın Canım birde boyun kaçtı çok özel soru sordum biliyorum amaOoo spor salonu daha iyiymis :)
İnsallah canım, Allah isteyen herkese versin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kiloda hamile kaldın Canım birde boyun kaçtı çok özel soru sordum biliyorum amaOoo spor salonu daha iyiymis :)
İnsallah canım, Allah isteyen herkese versin :)
Yok canım ne özeli :)Kaç kiloda hamile kaldın Canım birde boyun kaçtı çok özel soru sordum biliyorum ama
Süpersin Canım zaten sen dikkat eden bir insansın emin ol kilo almazsınYok canım ne özeli :)
172 boyum, şu anda 59.5-60 arası gidip geliyorum :)
İnsallah canım bakalım artık görecegiz :)Süpersin Canım zaten sen dikkat eden bir insansın emin ol kilo almazsın
Şuan hamilesin aman ha @btlbetul kadar da sağlıksız beslenmiyorsundur buna eminimİnsallah canım bakalım artık görecegiz :)
Bazen dikkat etmem gerektigini bilsem bile irademe hakim olamadıgım oluyor, canım cok cekiyorsa bir seyi yiyorum. Diyeti bıraktıktan sonra bu sekilde oldu genelde ama dengelemeye de calısıyorum elimden geldigince :)
Onun kadar kimse saglıksız beslenemez bence
Eki Görüntüle 1882276
Diyorsun ağzında canım icraate dökmelisin
Hmmmm bakın bakın bizim pisicik nerede takılıyormus
Bizi begenmiyor musun sen artık? Seni de mi kaybettik?
Tüm takımı etiketleyip toplarım buraya görürsün sen![]()
Günaydın günlük sahibesi![]()
Yok canım ne özeli :)
172 boyum, şu anda 59.5-60 arası gidip geliyorum :)
Süpersin Canım zaten sen dikkat eden bir insansın emin ol kilo almazsın
Onun kadar kimse saglıksız beslenemez bence![]()
Ooo Betüş hanım teşrif ettiniz sonundabunu deniyeceğim....
eyvah basıldık :)))
Günaydııın dün spor yerine 30 dk yürüyüş yaptım eve geldiğimde perttim çünkü ellerim doluydu......
sok sok gözüme sok.....
leylek işte....
o simit yer mesela....
ayıp oluyo ama yeaa... ama düşününce doğru galiba rekor bende :))
unutmadan sabah menümü yazayım tabiki kaçamak var :)
2 haşlanmış yumurta
yarım domates
10 yeşil zeytin
2 parmak peynir
10 yer fıstığı
ne güzel başlamıştım oysa :)
evden çıkarken baktım ki 3 kare bitter kalmış -- almaz olaydım -- dedim yiyimde bitsin bari ... yedim... neyse sabah motivasyonu sayalım....
az önce 2 erik
şimdide nescafe 2in1 içiyorum ve elma yiyiyorum
öğlene top balığı var
ara 1 elma
akşama kıymalı erişte çorbası inşallah.... yanına da kuzu dalak olabilir..
ben beceremiyrum bu işi yine.... aklım hep aburcuburlarda....
misal dün 2 dondurma 3 kare bitter yedim daha da yaş pasta falan almak üzereydiim feci... üstelik hiç spor yapmak istemedim sonra 5-10 dk bisiklet 100 bacak hareketi yapmaya zor ikna ettim kendimi.....
Ama bende kaçamazsın tamam bitter iyide dondurma ne alaka sende insülin direnci var mı Canım ya birden gözün dönüyor saldırıyorsun pis gıdalara inanır mısın şuan reglim geldi benim Can'ımı sadece sıvı çekiyor naneli yeşil cay yada naneli sıkılmış limonata sana niye böyle oluyor yaseni mahsus etiketlemedim bana böyle bakma diye :))))
Ama bende kaçamazsın tamam bitter iyide dondurma ne alaka sende insülin direnci var mı Canım ya birden gözün dönüyor saldırıyorsun pis gıdalara inanır mısın şuan reglim geldi benim Can'ımı sadece sıvı çekiyor naneli yeşil cay yada naneli sıkılmış limonata sana niye böyle oluyor ya
Birde nescafe işlenmiş bir içecek filtre yada Türk kahvesi içsene
O zaman aç gözlüsün sen aman insülin direncin olmasından iyidiryok canım insüln falan hepsini ölçtürdüm turrupp gibiyim... doktor sadece az ye dedi :))
yok ben regl olamadım yaaa biraz o başlıcak gibideee değil gibi deee.... aman kafasına göre takılıyor valla... şiştim kaldım gene....
iş yerinde en pratik bu yaa... eskiden her gün 5-6 tane 3in1 içerdim neyseki artık onlardan içmiyorum.... ve adedini 1e düşürdüm.... Türk kahvesini cezvede beceremiyorum zaten :)))
O zaman aç gözlüsün sen aman insülin direncin olmasından iyidirbende beceremiyorum cezvede kahveyi evde de dükkanda otomatik var o Zaman azaldıysan iyi süpersin zaten fazla kilon yok benim gibi
![]()