Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de jillian baslicam bir türlü baslayamadim
Bende bi sinir bi stres bu ara. Ev sahibi tak diye evi sattı oğlu ev almış falan. Tasinacagim diye uğraşıyorum şimdi en az iki hafta daha baslamam.yaa jillian çok zor geldi bana... ben şınav çekemiyorum zaten yere yapışıp kalıyorum kertenkele gibi :)) 10 dk falan yapabiliyorum jillianı sadece 1 kere baştan sona yapabildim :))
ne zaman başlıcan birlikte başlayalım istersen... belki seninle gaza gelir ite kaka yapabilirim :)
Bende bi sinir bi stres bu ara. Ev sahibi tak diye evi sattı oğlu ev almış falan. Tasinacagim diye uğraşıyorum şimdi en az iki hafta daha baslamam.
Betüş artık günlüğüne mi yazıyorsun Canım
ahanda bir uyarı bile gelmemiş yeaa yeni gördüm günlük zaten vardı.... bu gün itibariyle artık buraya yazıcam öbür tarafta kaçamakları özendirici buluyolar :)))
Kesinlikle milleti baştan çıkarma
![]()
O biraz insanın meyili olmasından kaynaklanıyor Canım dün ben arkadaşlar arası gündeydim 10 çeşit yiyecek vardı sadece şekersiz çay içtimayyy evet sonra gidip onlarda yiyiyo :))) bari kendi kendime takılayım :))
Afiyet olsun yandan karataycıSelam günlük,
ramazandan beri bir rehavet bir yılgınlık halindeyim.... biraz da şımardım herhalde... şimmdi de toparlanamıyorum valla... misal bu sabah kola almaktan zor vazgeçirdim kendimi.... ama yinede bir kaçamaklık malzeme giriverdi koluma....
sabah:
2 parça ızagara et
1 parça ızgara tavuk eti....
bunlar dünden kaldıydı.... öğlen şimdi işyerinde yiyemem akşama da yemeyi düşünmüyorum diye sabah yedim pişman değilim :)
1 dilim kavun
1,5 incir.....
gördüğünüz gibi midem büyüdü zannımca....... durmak bilmiyorum.....
10:00 - bir soda + 1 halley
10:45 - 1 bardak nescafe 2in1
Geri kalan günü kurtarma planım;
öğlen : yoğurt + 1 kaşık yulaf ezmesi
akşam : köz kırmızı biber
1 kase yoğurt
spor : 3 mil lesli
25 x2 mekik
100 x 4 yan mekik
100 x 2 ipsiz ip
30 x 4 bacak hareketi
gerisi Allah kerim yarında tartılır kilo muu yazarım inşallah....
hadi bismilllah efsane geri dönüyor yeaaa :)))
Kızlar evinize hangi marka hazır yoğurt alıyorsunuz